Gość: elunia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.07, 09:39 Kto zna dobrego laryngologa w Wałbrzychu? Proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: Laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 11:00 dr Poszwiński , przyjmuje w Medicu - b.dobry specjalista , niech Ci przypadkiem nie przyjdzie do głowy ,nie daj Boże , skorzystać z usług Rozmiarka, nie piszę doktora , bo lekarzem to on jest tylko z nazwy , kazał mojenu 5 letniemu synkowi wyciąć wszystkie migdały, gdzi potrzebne było usunięcie tylko trzeciego . Oprócz tego zachęcał mnie ,abym do niego przyszła prywatnie bo on ma w domciu jakieś super urządzenie , dzięki któremu bedzie można błyskawicznie postwić diagnozę. Dzięki Bogu - nie skorzystałam z jego poprad . Naprawdę polecam dr Poszwińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:46 Tylko Poszwiński, nie słyszalam jeszcze dobrego słowa o Rozmiarku ale sprzęt do diagnostyki podobno ma najlepszy w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Laryngolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.07, 22:00 Zdecydowanie pan Piotr Poszwiński. Bardzo dobry lekarz!Przyjmuje również na Wysockiego w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:34 Doktor Swora -Kozińska, przyjmuje w Albercie na ulicy Mazowieckiej. Rewelacyjna jako lekarz laryngolog i jako człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:06 dr Danielewicz lub Danilewicz (nie pamietam już dokładnie) przyjmuje w przychodni na Sobięcinie -polecam. To chyba jeden z najlepszych lekarzy w W-chu Odpowiedz Link Zgłoś