Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 21:06 Witam! Bardzo chciałabym udac sie do osoby, która potrafi wrózyc, ale nie wiem gdzie w Wałbrzychu sie udac i do kogo. Może ktoś z was wie?, albo był i prosiłabym o informację. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Benio Re: Gdzie do wróżki? IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.08, 21:30 Skarbie trzeba samemu kierować swoim życiem a nie podpowiedziami wróżki bo zagubisz się w życiu. Sięgnij do Bibli nawet jeśli nie jesteś wierząca,to jest skarbnica mądrości i właściwego postępowania. Proś w myślach naszego stwórcę o mądre rozwiązanie swoich problemów i realizację planów. Zyczę ci wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: Gdzie do wróżki? IP: *.wlb.vectranet.pl 03.02.08, 22:42 Wszystko co trzeba człowiek ma w swoim rozumie, można jeszcze poczytać książki motywacyjne i o pozytywnym myśleniu a życie będzie się układać mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAsia Re: Gdzie do wróżki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.08, 01:18 ja byłam u wrozbity Macieja na nowym miescie i jestem bardzo zadowolona.jest on jednym słowem PROFESJONALISTA.w ogole nie zalowalam zadnych wydanych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiria Re: Gdzie do wróżki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:33 Jeżeli do wróżki, to tylko na Sobięcin, 1 maja-69, najlepiej w pierwszy piątek miesiąca, cena 15zł. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Gdzie do wróżki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.08, 13:38 tylko wróżbita Maciej-z nim to trzeba sie umawiac na wizyte telefonicznie.wróżba kosztuje 40 zl-trwa ponad godzine.nr tel to 694- 309-246.wrozy z numerologi,tarotem,runami i jakimis takimi dziwnymi- chyba aniolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Gdzie do wróżki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 08:25 Tak, Wróżbita Maciej, polecam! niesamowity człowiek! Jest nawet strona internetowa: www.wrozbita.maciej.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka strona www Wrozbity Macieja IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.08, 09:13 wow!!!!!!!!!!!!!!!!!! no widziałam tą strone internetowa Wrozbity Macieja.jest niesamowita.Od razu czuc profesjonalizm.jestem pod wrazniem.zobaczcie sami www.wrozbita.maciej.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa [...] IP: *.gprs.plus.pl 15.03.08, 00:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca123 Re: Gdzie do wróżki? 28.02.08, 21:13 mieszkam w okolicach katowic....czy znacie kogoś dobrego z moich stron?? dzięki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziunia Wróżbita Maciej-polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 16:58 tak czytalam na forum kilka miesiecy to co piszecie o tym wrozbicie Macieju na Nowym Miescie i sie w koncu odwazylam.zadzwonilam i poszlam do niego.bylam i jestem mile zaskoczona!!!!!!! szok@!!!!!! przed rozlozeniem kart mowil 30 minut z daty ur o moim calym zyciu- rozlozyl karty i bylam w szoku-cos niesamowitego!!!! bylam u innej w wchu ale jestem pod wrazeniem jego wiedzy i daru!!!! tylko wrozbita Maciej!naprawde polecam!mam ciarki do dzis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej-wróżbita Re: Wróżbita Maciej-polecam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:50 Teraz sobie wywróże z mojej kuli (prawej) że w tym miesiącu zarobie z naciągactwa 1450 PLN bez wychodzenia z domu.... abrakadabra niech się tak stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Wróżbita Maciej-polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 20:39 a ile zapłaciłaś za tą wizyte u Macieja i ile ona trwała?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Wróżbita Maciej-polecam!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 21:53 WROZBA KOSZTUJE 40 ZETA A TRWA 2 GODZINY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Gdzie do wróżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:51 Jak sie dostac do tej wr. Jolanty?, czy wczesniej trzeba umówic sie na wizyte i ile kosztuje wizyta. Czy może któras z was u niej może była, bo mam wielka ochote sie wybarc. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Gdzie do wróżki? IP: *.centertel.pl 21.03.08, 21:55 Jesli ktos wybiera się po raz pierwszy do wróżki-to wróżbita Maciej z Nowego Miasta-Polecam. Ja byłam u niego i był pierwszą osobą, która mi w moim życiu wrózyła i .... nie żałuję. Uważam, że pieniądze, które u nigo zapłaciłam - nie zmarnowałam ich. A rzeczy o których mi mówił-NIESAMOWITE doświadczenie. Idąc pierwszy raz nie chciałam się zawieść-nie zawiodłam się. A kim on jest prywatnie i co robi, nie ma żadnego zanczenia. Ważne, że fachowcem w tym co robi. Moja kolezanka chodzi od wielu lat do wróżek i trafiła dzięki temu forum do Macieja, była pod wrażeniem.... i dlatego ja też się zecydowałam. Polecam i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie do wróżki? IP: *.centertel.pl 22.03.08, 23:15 Jestescie nienormalni!!!!I kogo to obchodzi kim on jest i jego zycie prywatne.Krzywdzi kogos?Tym ze jest szczesliwy?!Dobrze robi swoja robote-wrozy i juz ma wrogow.TERESA ty sie mocno walnij łbem w sciane.jestes wkurw....bo sie wrozba sprawdzila?Jestes munantem a nie czlowiekiem myslacym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruczkowski Re: Gdzie do wróżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 00:24 dołączam się do tematu: gdzie można spalić czarownicę tak, żeby straż miejska się nie przyczepiła? poza tym chętnie wynajmę osobę do wypędzenia diabła z pnia drzewa na mojej działce. średniowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie do wróżki? IP: *.centertel.pl 23.03.08, 10:21 kruczkowski tobie powinno sie zakazac pisania na tym forum nie przeczytalam ani jednej twojej pozytywnej wypowiedzi caly czas krytyka i wulgaryzmy.szkoda mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruczkowski Re: Gdzie do wróżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 11:44 lol a gdzie tu wulgaryzmy? jak człowiek bluzgnie, to się czepiają, jak już nie bluzga, to i tak nie ma zmiłuj. możesz mi zabronić. ja bym chciał zabronić bycia głupim i wierzenia we wróżki, czary mary i złe intencje amerykańskiej stonki, ale niestety nie ma tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia-stały klient Wróżbita Maciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 14:18 od roku jestem stałą klientką Wróżbity Macieja i ngdy mnie nie zawiódł.Jest profesjonalistą i wykonuje swą prace fenomenalnie. Po pierwsze pomogł w moich bardzo powaznych problemach zyciowych a po drugie nigdy ,mi nie przekazał falszywej informacji jak to sie niestety zdarza u innych wrozek.Jestem pod wrazeniem i prosze mi uwierzyc ze gdy pierwszy raz u niego byłam to wrecz mnie zaskoczył swoja wiedza o mnie.Teraz to juz jest dla mnie normalne i przyzwyczaiłam sie do tego ze co wizyta to wszystko mi mowi jak rzeczywisacie jest!!!Polecam wszytskim aby trafili na Macieja bo dzieki niemu uwierzyłam w magię i ezoteryke i nigdy nie zrezygnuje z jego usług. A prawda tez jest taka ze zazdrosni ludzie i zazdrosne wrozki zawsze beda WYPISYWAC GŁUPOTY ; tak jak On bedzie istniał bo ma cala rzecze klientow ktorzy zawsze przy nim zostana.PIEKNIE NAPISALAM BO TO PO PROSTU PRAWDA!:)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruczkowski Re: Wróżbita Maciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 19:28 no ja jestem zazdrosny jak cholera, tylko nie wiem, o co. tak z ciekawości: co Ci przepowiedział ten wróżbita? jak wyglądała ta wróżba? pytam bez złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Jasne! IP: *.hudd.cable.ntl.com 24.03.08, 13:38 Gratuluję "pięknego pisania". Toż to sama prawda, więc jakże może być ona brzydka? Wiara czyni cuda, wróżbita może Ci pomóc tak jak psycholog. Wszystko zależy od Twojego nastawienia do życia. Rozumiem, że jak większość ludzi chcesz koniecznie uwierzyć w cuda i doświadczyć na własnej skórze czegoś niepojętego. Nic w tym złego, ale pamiętaj, że uciekanie w objęcia błogiej tajemniczości może skończyć się tym samym co alkoholizm, narkomania, itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Gdzie do wróżki? IP: *.centertel.pl 23.03.08, 22:55 Kruczkowski chcesz wiedziec to idz a pozniej wypowiadaj sie.Ja bylam dwa razy.Lekko nie dowierzalam do momentu kiedy opisal mnie,moj charakter.A po pierwszym rozlozeniu kart,jak powiedzial z kart w jakiej jestem sytuacji,co przezylam,jakie mam choroby,to zaniemowilam.Stal mi sie blizszy jak moje przyjaciolki,bo one o mnie nie wiedza tyle co on.Skad to wiedzial?Jestem realistka,musze zobaczyc,dotchnac,uslyszec,zeby uwierzyc.I potwierdzam,ze to jest jedyny profesjonalny wrozbita w Walbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Wróżbita Maciej IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.08, 23:55 Ja także korzystam z usług Macieja.I zgadzam sie w całosci z przedmowczynią. Mi także stał sie bliski. A gdy mowi z kart o mnie to widzę moje zycie, moje problemy, moje sprawy itp. jest wielki i oby był zawsze tym samym człowiekiem i sie nigdy nie zmienił. Po chwili spotkania z nim widac od razu ze jest dobry w tym co robi i co najwazniejsze to jego pasja. Nie wyobrazam sobie abym nie korzystała z jego usług. I takze zgadzam sie z Arą ze jest jedynym profesjonalnym wróżbitą w Wałbrzychu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruczkowski Re: Gdzie do wróżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 10:54 zamiast do wróżbity to ja bym proponował iść do księgarni i kupić sobie słownik. na początek byle jaki, żeby się oswoić, a potem słownik języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie do wróżki? IP: *.centertel.pl 24.03.08, 12:45 Do kruczkowskiego:Mowilam ze jestes upierdliwy!W twoich wypowiedziach w innych tematach tez porobiles bledy.A tobie to nie wrozbita tylko psycholog jest potrzebny.Moge podac adres panie madrala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruczkowski Re: Gdzie do wróżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 13:02 dzięki, nie trzeba. ale możesz wyjaśnić, skąd tak dobrze znasz adresy psychologów. kłopoty z główką? a może wróżbita Cię skierował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Wróżbita Maciej ma strone www ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.08, 16:40 własnie dostałam cynk ze nasz wrozbita maciej ma strone :)))) www.wrozbita.maciej.prv.pl jest cudowna........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie do wróżki? IP: *.centertel.pl 24.03.08, 19:50 Po prostu jestem usluzna i dla ciebie znajde adres dobrego psychologa bo szkoda mi ciebie,jestes takim malym nikim kruczkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruczkowski Re: Gdzie do wróżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:43 lol jak jesteś taka usłużna to... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Gdzie do wróżki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.08, 23:13 Naprawdę Kruczkowski jesteś upierdliwy, chyba nie masz co do roboty i złośliwość przez ciebie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wróżbita Maciej-polecam!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.08, 18:17 A ja jestem zadowolony! Niesamowity człowiek:) www.wróżbita.maciej.prv.pl POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wróżbita Maciej-polecam!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.08, 18:23 A ja jestem zadowolony! Wróżbita Maciej - Niesamowity człowiek:) www.wróżbita.maciej.prv.pl POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: Wróżbita Maciej-polecam!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.08, 18:52 ja tez jestem zadowolony.w koncu to profesjonalista a nie jakas amatorszczyzna.Wróżbita Maciej uratował moje życie. Odpowiedz Link Zgłoś