Gość: pati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 18:23 Czy wie ktoś z Was ile kosztuje mniej więcej wesele w Zamku Książ na 50-60 osób? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hopex Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 07:36 Najlepiej jak sama zadzwonisz do zamku i się zapytasz. Z tego co wiem ceny uzależnione są od tego czy przyjęcie ma być w sali Maksymiliana i bocznych salonach , czy też na przykład w sali balowej. Kiedyś słyszałem o cenie 30.000 za ślub w sali Maksymiliana ale nie jestem pewien na 100%. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 08:17 ja w tamtym roku brałam ślub w Książu i wszystko zależy jakie masz fundusze. jedzenie dobrane jest do Twojego portfela mnie np wyniosło 150zł/osobe plus 1500 dzik pieczony ale atrakcje nie małe. Sala Maksymiliana kosztuje ponad 20tys. Ale Ślub można zrobić w restauracji Książęcej a np wynająć kapliczkę na przysięgę w zamku albo np dodatkową atrakcje zwiedzanie zamku nocą... I tak jedzenie na zamku robi książęca więc nie ma różnicy a w cenie jest .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.171.79.210.crowley.pl 21.02.08, 22:38 Robiłam w Restauracji Książecej, było extra, atmosfera super.Cena 140 -170 zł, zależy coo wybierasz do jedzenia i picia.mozna zamówić sztuczne ognie i dostajesz apartament w hotelu gratis.super, bo budziś się i widziś zamek. polecam, sprawy załatwia p. Beata tel601433372 pozdrawiam, wszystkiego dobrego.. na nowej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 19:51 Dzięki wielkie jolka :) Super, że jest takie forum, no i fajni forumowicze of course ;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrynia Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:43 Ja szukam chłopa,a potem wesele Czy możecie mi pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.02.08, 09:24 A po co Ci pośrednicy?!! Szkoda kasy. Zadzwoń bezpośrednio do marketingu zamku Książ - 74 664 38 28 albo wejdź na ich stronę www.ksiaz.walbrzych.pl. Zaoszczędzisz z 30 procent kwoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.08, 10:28 to to wesele, gdzie było zatrucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Ela Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:06 Zdecydowanie odradzam wesela w ZAMKU KSIAZ!!!! Zimne jedzenie, zimno na sali, słaba obsługa i problemy z toaletami!!! Szok!!! Jak już to w Restauracji Ksiazecej z klasa i kultura co niestety Zamkowi brakuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:03 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:04 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: User Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 08:39 Wow jeśli tak to wygląda to "P"an Lesiu się nie sprawdza...!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justin Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:34 To jest wiadome od dłuższego czasu bo jak nauczyciel języka może zajmować się takimi sprawami <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 12:11 Coprawda nie robię wesela w Zamku, ale w Stadninie Ogierów na Sali Ułańskiej. bylismy tam na sylwestra, było fajnie, jedzenie smaczne, obsługa ok. Sala bardzo duża, przestronna. Jeśli ktoś chce czegoś "innego" niż standardowe sale weselne, polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sniezynka Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 11:27 W stadninie owszem! Z reszta to chyba nawet dwie inne firmy Zamek/Stadnina. Z reszta zdecydowanie odradzam wesela w ZAMKU KSIAZ!!!! Zimne jedzenie, zimno na sali, słaba obsługa i problemy z toaletami!!! Szok!!! Odpowiedz Link Zgłoś