Dodaj do ulubionych

Wesele w Zamku Książ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 18:23
Czy wie ktoś z Was ile kosztuje mniej więcej wesele w Zamku Książ
na 50-60 osób?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hopex Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 07:36
      Najlepiej jak sama zadzwonisz do zamku i się zapytasz. Z tego co wiem ceny
      uzależnione są od tego czy przyjęcie ma być w sali Maksymiliana i bocznych
      salonach , czy też na przykład w sali balowej. Kiedyś słyszałem o cenie 30.000
      za ślub w sali Maksymiliana ale nie jestem pewien na 100%. Pozdrawiam
    • Gość: magi Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 08:17
      ja w tamtym roku brałam ślub w Książu i wszystko zależy jakie masz fundusze.
      jedzenie dobrane jest do Twojego portfela mnie np wyniosło 150zł/osobe plus 1500
      dzik pieczony ale atrakcje nie małe. Sala Maksymiliana kosztuje ponad 20tys. Ale
      Ślub można zrobić w restauracji Książęcej a np wynająć kapliczkę na przysięgę w
      zamku albo np dodatkową atrakcje zwiedzanie zamku nocą...
      I tak jedzenie na zamku robi książęca więc nie ma różnicy a w cenie jest ....
      • Gość: jolka Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.171.79.210.crowley.pl 21.02.08, 22:38
        Robiłam w Restauracji Książecej, było extra, atmosfera super.Cena
        140 -170 zł, zależy coo wybierasz do jedzenia i picia.mozna zamówić
        sztuczne ognie i dostajesz apartament w hotelu gratis.super, bo
        budziś się i widziś zamek. polecam, sprawy załatwia p. Beata
        tel601433372
        pozdrawiam, wszystkiego dobrego.. na nowej drodze.
        • Gość: pati Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 19:51

Dzięki wielkie jolka :) Super, że jest takie forum, no i fajni
          forumowicze of course ;) pozdrawiam:)
          • Gość: Patrynia Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:43
            Ja szukam chłopa,a potem wesele Czy możecie mi pomóc ?
          • Gość: Wałbrzyszanin Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.02.08, 09:24
            A po co Ci pośrednicy?!! Szkoda kasy. Zadzwoń bezpośrednio do
            marketingu zamku Książ - 74 664 38 28 albo wejdź na ich stronę
            www.ksiaz.walbrzych.pl. Zaoszczędzisz z 30 procent kwoty.
        • Gość: gość Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.08, 10:28
          to to wesele, gdzie było zatrucie?
    • Gość: O Ela Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:06
      Zdecydowanie odradzam wesela w ZAMKU KSIAZ!!!! Zimne jedzenie, zimno na sali,
      słaba obsługa i problemy z toaletami!!! Szok!!! Jak już to w Restauracji
      Ksiazecej z klasa i kultura co niestety Zamkowi brakuje!!!
    • Gość: :) Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:03
      :)
    • Gość: :) Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:04
      :))))
    • Gość: User Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 08:39
      Wow jeśli tak to wygląda to "P"an Lesiu się nie sprawdza...!!! :)
    • Gość: Justin Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:34
      To jest wiadome od dłuższego czasu bo jak nauczyciel języka może zajmować się
      takimi sprawami <lol>
      • Gość: Monika Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 12:11
        Coprawda nie robię wesela w Zamku, ale w Stadninie Ogierów na Sali
        Ułańskiej. bylismy tam na sylwestra, było fajnie, jedzenie smaczne,
        obsługa ok. Sala bardzo duża, przestronna. Jeśli ktoś chce
        czegoś "innego" niż standardowe sale weselne, polecam gorąco.
    • Gość: Sniezynka Re: Wesele w Zamku Książ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 11:27
      W stadninie owszem! Z reszta to chyba nawet dwie inne firmy Zamek/Stadnina. Z
      reszta zdecydowanie odradzam wesela w ZAMKU KSIAZ!!!! Zimne jedzenie, zimno na sali,
      słaba obsługa i problemy z toaletami!!! Szok!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka