Gość: ostrożny IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.08, 22:11 Prośba- czy może mi ktoś polecić firmy z W-cha zajmującą sie zakładaniem alarmów i innego typu zabezpieczeń w mieszkaniach ? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek8 Re: alarmy , zabezpieczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 16:51 Zostaw na siebie jakiś namiar Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek1060 Re: alarmy , zabezpieczenia 31.07.13, 19:59 Proponuję kupić alarm w Castoramie lub Obi.Cena od 42zł,a na drzwi nawet czujka za 12zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anjam.arja Re: alarmy , zabezpieczenia 07.09.14, 20:27 proponuje sie zdac na wiedze ludzi ktorzy pracuja od lat w alarmach. zobaczcie na factor.pl - firma istnieje od wielu lat i ciagle zajmuje sie alarmami. na pewno beda wiedzieli jak pozmoc. Odpowiedz Link Zgłoś
12patrycja Re: alarmy , zabezpieczenia 21.02.16, 21:01 Witam wszystkich, jestem właścicielem mieszkania w samym centrum. Ze względu na moją pracę musiałem założyć system antywłamaniowy. Wybrałem firmę PROTECT, gdyż miała bardzo dobre rekomendacje. Dzięki temu czuję się bezpiecznie. Polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś