Gość: ikar78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:19 Gdzie jest najlepszy fryzjer młodzieżowy w Wałbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyyy Re: Fryzjer IP: *.wlb.vectranet.pl 24.04.08, 15:22 wojtek na piaskowej ale to pedal .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Fryzjer IP: 195.14.65.* 24.04.08, 23:06 Najlepszy fryzjer jest na podzamczu na Basztowej. Marcin Fereńczuk tylko to nie jest taka tania przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zil Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 19:56 kompletna bzdura ! Facet kasuje jakby oszalał a efekty na głowie jak z każdego innego zakładu,tyle że w portfelu pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 22:48 najlepsza w wałbrzychu jest edyta na starym zdroju robi cuda na głowie i ceny wzgledne ...goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:44 jeśli młodzieżowy,to Martynika na Podzamczu w dolarowcu kolo savii.Tam są 3 fryzjerki,ale ona mi najbardziej dopasowała,bo lubie często zmieniac fryzure to zawsze mi wymyśli coś odlotowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:16 najlepsz fryzjerka to ola na basztowej 45 warto naprawde warto sprawdzic ceny tez przystepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jza Re: Fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 17:11 Ciekawe czy, ta fryzjerka nie jest tak beznadzieja jak ta tipserka co z nią pracuje. Taki sobie ciaśniutki salonik. Byłam tam jako klientka, wszystkie tipsy mi po 3 - dniach odpadły. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 17:44 recze za gosie z salonu na ul.slowackiego 15b polecam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forsycja Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:10 witamm czy ktoś moze mi podac numer do salonu fryzjerskiego na słowackiego 15B nigdzie nie mogę do znaleźć i gdzie to sie dokłądnie znajduje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forsycja Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:12 witam czy ktoś moze mi podac numer do salonu fryzjerskiego na słowackiego 15B nigdzie nie mogę do znaleźć i gdzie to sie dokładnie znajduje??? Odpowiedz Link Zgłoś