Dodaj do ulubionych

native speaker angielski

IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.08, 15:55
poszukuje native speaker jezyk angielski, walbrzych lub okolice, prosze o
namiary na taka osobe
Obserwuj wątek
    • Gość: szarlot Re: native speaker angielski IP: *.sattom.pl 16.05.08, 16:45
      ja widzialam, ze w szkole jezykow GLOBE takich posiadaja.
    • Gość: glamorous Re: native speaker angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 22:03
      Odradzam jakichkolwiek korepetycji o nativow. Oni niestety nie
      umieją uczyć. Mam doświadczenie z takimi i serio nic mnie nie
      nauczyli.
    • Gość: dóp Re: native speaker angielski IP: *.wlb.vectranet.pl 16.05.08, 22:54
      Richard Benesevich - wpisz w googlach i znajdziesz mejla do niego.
      • Gość: Naitiv Re: native speaker angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 00:39
        Po pierwsze Richard to Amerykanin a nie Anglik, po drugie jego amer-
        english to w porównaniu z językiem angielskim gwara furmana.
        • Gość: raku Re: native speaker angielski IP: *.swidnica.mm.pl 17.05.08, 13:27
          no dokladnie do tego czlowieka trzeba miec cierpliwosc, on nie jest amerykaninem
          tylko litwinem a wychowal sie w ameryce, ale to szczegol, zeby sie od niego
          uczyc trzeba miec gruby porfel i cierpliwosc do jego zartow bo one dominuja w
          jego wypowiedziach, uczy mnie on 4,5 godziny tygodniowo w pwsz, co jest dobrym
          sposobem na rozwiniecie jezyka wystarczy 85 zl wpisowego w pazdzierniku i mozna
          sie wiele nauczyc, nie koniecznie od tego nauczyciela, mimo to ja inaczej do
          tego podchodze i mam inny cel...jezeli chodzi o native'a bardziej polecam
          Roberta Prichard'a ten gosciu wie o co chodzi i jest skromnym czlowiekiem
          szczerze go polecam
          • Gość: glamorous Re: native speaker angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 13:31
            Ja nie polecam ani jednego ani drugiego. Nic mnie nie nauczyli na
            studiach. Nie ma jak to polscy wykładowcy.
            • Gość: aaa Re: native speaker angielski IP: 91.203.17.* 18.05.08, 22:22
              pana benesevicha - moge polecic
          • Gość: N Re: native speaker angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 13:35
            Skoro już chcesz być taki precyzyjny to nie Litwin tylko Amerykanin
            litewskiego pochodzenia .
          • Gość: vtv Re: native speaker angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 14:05
            "polecam Roberta Prichard'a ten gosciu wie o co chodzi"

Mam nadzieje, ze to tylko zart.
            • Gość: raku Re: native speaker angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 14:39
              czemu? jak dla mnie gosciu jest kompetentny a miedy Richardem B. a
              RObertem P. jest ogromna przepasc w komunikowaniu sie, ten pierwszy
              gada szybko i same glupoty, a ten drugi gada strasznie wolno, wrecz
              zamulasto i niezbyt wyraznie ale za to na temat, to i tak jest na
              plus...a czemu? bo kazdy gada nie zrozumiale a on przynajmniej
              wytlumaczy, jest kanadyjczykiem mimo to dostosowuje swoje slownictwo
              i akcent do angielskiego...innego native'a w walbrzychu nie
              znajdziesz, chyba ,że ze Sri lanki, chociaz nie bo teraz nad
              doktorem sie produkuje
              • Gość: xxx Re: native speaker angielski IP: *.range86-158.btcentralplus.com 18.05.08, 19:38
                Problem w tym, ze to chyba nie oni powinni wykazywac sie w speech production. Pracuje w szkole w Anglii i tam nauczyciele nie wykladaja tylko nacisk jest polozony na myslenie kognitywne, uczniowie sami odkrywaja prawidla i reguly majac odpowiedni feedback. Przepraszam za mnieszanine polskiego i angielskiego, ale sadze, ze orientujacu sie w temacie beda wiedziec o co chodzi.
                • Gość: xxx Re: native speaker angielski IP: *.range86-158.btcentralplus.com 18.05.08, 19:40
                  Sorry za bledy. Chyba za szybko wcisnelam "wyslij".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka