Gość: franc IP: *.wlb.vectranet.pl 24.05.08, 10:00 Co sądzicie na ich temat ????????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bunia Re: ZESPÓŁ NIEBO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 10:11 Uważam ,że są swietni !!! Byłam na ich koncercie w Tawernie 9 fala i było super . Widać ,że wszyscy kochają to co robią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donald Re: ZESPÓŁ NIEBO IP: *.wlb.vectranet.pl 24.05.08, 10:40 Dają rade chłopaki tylko szkoda że jak narazie nikt sie nimi nie zaiteresował. Potrzebują menagera. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: ZESPÓŁ NIEBO 24.05.08, 17:20 Hmmm... no cóż. Technicznie całkiem fajnie, ale reszta to już inna sprawa. W sumie można posłuchać w knajpie, ale płyty nie kupiłbym. Zbyt wiele jest tego na rynku. Chłopaki zwyczajnie powielają pewne pomysły. W sumie jako muzyk odbieram ich pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: ZESPÓŁ NIEBO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 23:05 ICE76, ja naprawde jestem pelna podziwu, muzyk znajoacy sie na ginekoligii, autach, prawie, kuchni, Ty daj mi swoj adres bo ja kogos tak wszechstronnego w zyciu nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ZESPÓŁ NIEBO IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 23:12 ice76 jest kobietą a kobiety sa bardzo utalentowane i mają szereg zainteresowań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obiektyw.walbrzych.pl Re: ZESPÓŁ NIEBO 24.05.08, 23:21 Super, taki Feel nie dorasta im do pięt ;) Płytę "Blizny" uwielbiam. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: ZESPÓŁ NIEBO 25.05.08, 08:11 Heh nie jestem kobietą:) Do listy zainteresowań mogę dorzucić jeszcze kilka pozycji:) ale co tam:P Wracając do tematu zespołu - nie napisałem, że jest on zły czy słaby. Zwyczajnie nie wyróżnia się niczym szczególnym. Może moja opinia podyktowana jest innymi preferencjami muzycznymi, a może słyszałem już podobnych zbyt wiele. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilrok Re: ZESPÓŁ NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 00:08 no plyta blizny daje rade . w ogole zespol jest zajebisty . jak juz ktos wczesniej zauwazyl brak im menagera pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\/\/\/\/\/\ Re: ZESPÓŁ NIEBO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.05.08, 15:26 pojawiła sie druga plyta niebo: www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=7156 Odpowiedz Link Zgłoś