aza-rg 12.06.08, 22:40 Czy ktoś z was wie kto odpowiada za utrzymanie tego niegdyś pięknego parku? To skandal żeby takie miejsce było tak zaniedbane i zapuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: Park Rusinowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 22:50 Dokładnie jak piszesz.Teren przepiękny ,ale zapuszczony.Alejki tak dziurawe ,ze o złamanie nogi nie jest trudno.Szkoda ,bo mógłby byc to najpiękniejszy park w Wałbrzychu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ja wiem! IP: *.wlb.vectranet.pl 12.06.08, 22:59 Wy sami co brudzicie i zapuszczacie. kosa, szpadel i przywrócice piękno tego parku. ciągle sie tylko wyręczać, mazgaic, bo to bo tamto. flustraci. jak mam brudno na podworku i skwerze to biore znajomego sasiada, piwko, radyjko i robimy sobie porzadki. i nie narzekamy. przy okazji sie relaksujemy. a wy ciagle kto odpowiedzialny? a kto k..wa brudzi. ten co sprzata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: Ja wiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 23:11 Polecam Twój tekst moim Sobięcinianom. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter Re: Ja wiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:17 Władza tylko w spolach siedzi. Park nikogo nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: Ja wiem! IP: *.wlb.vectranet.pl 13.06.08, 11:11 kolego ":)" masz w 100 % racje ! ale niestety ludzie są jacy są ... na własnym podwórku nie posprzątają a co dopiero w parku który przecież "nie jest ich" ... eh... kolejnym problemem jest że nawet jak już "ten co za to odpowiada" zrobi porządek wyremontuje coś to i tak w ciągu tygodnia jakiś małoletni skó...syn wymaluje sprayem , żul naszcza, narzyga ... i znowu jest po staremu ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja wiem! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 13:36 Ludzie przeczytajcie swoje posty i zastanówcie się nad ich sensem. Czasy czynów społecznych już dawno minęły. Czas zacząć pociągać do odpowiedzialności tych którzy za swoją pracę biorą duże pieniądze, bo przecież jakieś służby odpowiadają za zieleń miejską w mieście.Zgadzam się z wypowiedziami, że ludzie brudzą i nie dbają ale nad tym można zapanować. Gdzie są patrole straży miejskiej, przecież do tego została powołana. Róbmy swoje to na pewno będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Ja wiem! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.08, 14:25 może nie potrzebne byłyby patrole , może wystarczy pare śmietników , bo tych to nawet w centrum miasta na palcach jednej ręki nie zliczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpantu Re: Ja wiem! IP: *.wlb.vectranet.pl 13.06.08, 17:18 Miejski Zakład Urządzen Komunalnych ul. Kolejowa 4. to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Ja wiem! IP: *.centertel.pl 13.06.08, 21:55 "Miejski Zakład Urządzen Komunalnych ul. Kolejowa 4. to wszystko." Chyba raczej UM, ktory zleca i finansuje? Natomiast pomysl zeby robic wszystko samemu dobry. Wciele go w zycie kiedy tylko przestane placic podatki i daniny na rzecz miasta i panstwa. A do tego czasu niech odpowiedzialni rusza d...y Odpowiedz Link Zgłoś