kasiul-a24 24.06.08, 22:48 Czy ktoś z Was pamieta moze wypadek na basenie na Rusinowie, dziewczyna doznała zlamania kręgoslupa (dodam od razu że nie skakała tylko zejzdzala). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 00:32 pamietam, bo jakas kuzynka znajomej. A czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 10:24 to było dosc dawno w 2005 roku, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 11:19 tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 11:25 Czemu pytam, chcialam wiedziec jak to dokładnie sie stało,wyglądało, znasz kogos może kto był tam w tym czasie? Bylabym wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 12:05 znam ale nie wiem po co to:) w jakim celu? jezeli chodzi o ta sytuacje to podobno ta dziewczyna byla bardzo szczupła i chuda to wg wielu osob miało wpływa na zaistniałą sytuacje, poza tym opieka na rusinowie odbiega troszke od "norm" a wiem to z wlasnego doswiadczenia z poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 12:37 po co mi to - wszytko Ci powiem i wytłumacze dlaczego tak pytam ale nie chce na forum o tym pisac, Jak mozesz to podaj mi swoj mail lub cos innego. Bede bardzo wdzieczna :) Zgadzam sie z toba co do opieki na rusinowie, praktycznie jej nie ma, dopiero jak cos sie zaczyna dziac jakas tragedia to wszyscy dopiero biora sie do roboty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 12:45 a co wy sie dziwicie... za 600 zl brutto za miesiac ida dam same sieroty do pracy... zamiast na wode to sie patrza za plecy zeby wpier**olu nie wylapac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:08 nie wiem jak jest w tym roku ale w tamtym napewno nie było 600 złoty, albo umowa, albo godziny społeczne( czasami odpowiedzialni ludzi), i czlonkowie wopru nie umiejący pływać. Patrząc przez pryzmat tej rpacy może z 50% tam pilnujący to odpowiedzialni ludzie. podaj mi swoj e-mail to się odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 13:20 to moj e-mail fizjo@poczta.onet.eu dzieki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:28 ok poszedł e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 27.06.08, 12:49 ujj nie moge wejsc na swoja poczte wiec jesli mozesz i jesli wysyłales jakies maila mi na skrzynke to przeslij je na ten adres, dzieki :) saseta@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: wypadek na basenie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:53 poproś jeszcze o powteirdzenie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJECZKA SUper to psychotesty IP: 92.61.33.* 24.07.08, 13:56 szukasz pracy? Odpowiedz Link Zgłoś