Dodaj do ulubionych

wypadek na basenie...

24.06.08, 22:48
Czy ktoś z Was pamieta moze wypadek na basenie na Rusinowie, dziewczyna doznała zlamania kręgoslupa (dodam od razu że nie skakała tylko zejzdzala).
Obserwuj wątek
    • Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 00:32
      pamietam, bo jakas kuzynka znajomej. A czemu pytasz?
      • kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 10:24
        to było dosc dawno w 2005 roku, tak?
        • Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 11:19
          tak.
          • kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 11:25
            Czemu pytam, chcialam wiedziec jak to dokładnie sie stało,wyglądało, znasz kogos może kto był tam w tym czasie? Bylabym wdzieczna.
            • Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 12:05
              znam ale nie wiem po co to:) w jakim celu?

jezeli chodzi o ta sytuacje to podobno ta dziewczyna byla bardzo szczupła i
              chuda to wg wielu osob miało wpływa na zaistniałą sytuacje, poza tym opieka na
              rusinowie odbiega troszke od "norm" a wiem to z wlasnego doswiadczenia z
              poprzednich lat.
              • kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 12:37
                po co mi to - wszytko Ci powiem i wytłumacze dlaczego tak pytam ale nie chce na forum o tym pisac, Jak mozesz to podaj mi swoj mail lub cos innego. Bede bardzo wdzieczna :)

Zgadzam sie z toba co do opieki na rusinowie, praktycznie jej nie ma, dopiero jak cos sie zaczyna dziac jakas tragedia to wszyscy dopiero biora sie do roboty.....
                • Gość: ratownik Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 12:45
                  a co wy sie dziwicie... za 600 zl brutto za miesiac ida dam same sieroty do pracy... zamiast na wode to sie patrza za plecy zeby wpier**olu nie wylapac ;p
                  • Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:08
                    nie wiem jak jest w tym roku ale w tamtym napewno nie było 600 złoty, albo
                    umowa, albo godziny społeczne( czasami odpowiedzialni ludzi), i czlonkowie wopru
                    nie umiejący pływać. Patrząc przez pryzmat tej rpacy może z 50% tam pilnujący to
                    odpowiedzialni ludzie.

podaj mi swoj e-mail to się odezwe
                    • kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 13:20
                      to moj e-mail fizjo@poczta.onet.eu
                      dzieki :D
                      • Gość: ujj Re: wypadek na basenie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:28
                        ok poszedł e-mail
                        • kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 25.06.08, 15:42
                          e-mail juz wysłałam :)
                          • kasiul-a24 Re: wypadek na basenie... 27.06.08, 12:49
                            ujj nie moge wejsc na swoja poczte wiec jesli mozesz i jesli wysyłales jakies maila mi na skrzynke to przeslij je na ten adres, dzieki :) saseta@wp.pl
                            • Gość: trol Re: wypadek na basenie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:53
                              poproś jeszcze o powteirdzenie na forum
    • Gość: MAJECZKA SUper to psychotesty IP: 92.61.33.* 24.07.08, 13:56
      szukasz pracy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka