taniareklama 19.09.08, 22:11 jak wam się podoba praca w tym markecie z nową P.Dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Hipermarket REAL IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.08, 12:15 Do kogo to pytanie na forum,zapytaj pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Hipermarket REAL IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.08, 16:28 widzę TANIAREKLAMA że ty wszechwiedzący jesteś w postach o faurecii takie mądrości wypisujesz,a teraz o realu? Odpowiedz Link Zgłoś
taniareklama Re: Hipermarket REAL 20.09.08, 19:56 Gość portalu: @@@ napisał(a): > widzę TANIAREKLAMA że ty wszechwiedzący jesteś w postach o faurecii > takie mądrości wypisujesz,a teraz o realu? a ty zapewne tutaj dorabiasz za błazna skąd masz info że jestem wszechwiedzący najwidoczniej wiesz coś więcej na mój temat niż Ja sam > takie mądrości wypisujesz,a teraz o realu? jakiś przykład a tak ogólnie jak wam się podoba praca w tym markecie z nową P.Dyrektor to jak byś nie wiedział/ła jest pytanie no ale najwidoczniej nie uczono cię tego w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
taniareklama Re: Hipermarket REAL 20.09.08, 19:58 jeszcze jedno to gdzie piszę i na jaki temat jest tylko i wyłącznie moją sprawą a tobie gó... do tego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpk Re: Hipermarket REAL IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.08, 21:07 na każdym forum trole Odpowiedz Link Zgłoś