Dodaj do ulubionych

korekta licznika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:22
Witam nie wiecie kto robi korekte licznika w japonskim samochodzie dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: antyprymityw Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:30
      Obyś trafił za kratki za takie oszustwa. A najlepiej na początek niech ci ktoś
      skuje ryja.
      • Gość: bola Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:49
        A co? Nie podoba ci się ilość cyferek na liczniku?
        Biedactwo.....mam nadzieję ,że następne twoje autko,też będzie miało
        skorygowany licznik.
        • Gość: antyprymityw Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:06
          Tak w ogóle to czytaj ze zrozumieniem.
          Mój ma 340kkm i nigdy go nie cofnę. 90% aut na naszym rynku ma po 197kkm, każde
          auto jest kupione od niemca dziadka i to nie do końca wierzącego bo do kościółka
          wyjeżdżał z garażu co dwa tygodnie.
        • Gość: ry Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:22

k....... geje kopiłem samochod dlasiebie z licznikiem walnietym i zakopiłem
          uzywany i chce zrobic zeby miał normalny grjr z.......ne
          • Gość: msr Re: korekta licznika IP: *.sattom.pl 29.09.08, 14:26
            A mi sie wydaje, że kłamiesz. Jakby było jak mówisz to temat nie brzmiałby
            "korekta" tylko "naprawa licznika".
            Nie wiem o co chodzi z tymi gejami skoro nie znasz ich osobiście, ale dla mnie
            jesteś palantem.
            • r_yba Re: korekta licznika 29.09.08, 14:39
              jak jestes takim kozakiem to powiec jak mozna naprawic wyswietlacz chyab sie nie
              znasz na sprzecie
              • Gość: aaa Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:44
                poprzez wymianę się naprawia a pamieć stanu licznika jest w compie
                pokłądowym głąbie. Oszust tępić takich!!
                • Gość: ZiBi Re: korekta licznika IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 29.09.08, 17:54
                  No niekoniecznie, nie wiesz w czym chce to zrobić. Nie wszędzie
                  przebieg jest tylko w kompie.
                  Sam miałem w domu licznik kumpla w którym padło wszystko oprócz
                  obrotomierza. I niestety umarła elektronika, kumpel kupił drugi.
                  Tylko że trafił na taki z niewiele różniącym się przebiegiem więc
                  olał sprawę.
                  • Gość: ryba Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 19:00
                    no własnie nie wiem oco tym ludzia chdzi mysla ze jestem jakims chandlarzykiem
                    • Gość: bola Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:37
                      Jedno jest pewne :polonistą to ty nie jesteś:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka