Gość: ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:22 Witam nie wiecie kto robi korekte licznika w japonskim samochodzie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyprymityw Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:30 Obyś trafił za kratki za takie oszustwa. A najlepiej na początek niech ci ktoś skuje ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bola Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:49 A co? Nie podoba ci się ilość cyferek na liczniku? Biedactwo.....mam nadzieję ,że następne twoje autko,też będzie miało skorygowany licznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:06 Tak w ogóle to czytaj ze zrozumieniem. Mój ma 340kkm i nigdy go nie cofnę. 90% aut na naszym rynku ma po 197kkm, każde auto jest kupione od niemca dziadka i to nie do końca wierzącego bo do kościółka wyjeżdżał z garażu co dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ry Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:22 k....... geje kopiłem samochod dlasiebie z licznikiem walnietym i zakopiłem uzywany i chce zrobic zeby miał normalny grjr z.......ne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msr Re: korekta licznika IP: *.sattom.pl 29.09.08, 14:26 A mi sie wydaje, że kłamiesz. Jakby było jak mówisz to temat nie brzmiałby "korekta" tylko "naprawa licznika". Nie wiem o co chodzi z tymi gejami skoro nie znasz ich osobiście, ale dla mnie jesteś palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
r_yba Re: korekta licznika 29.09.08, 14:39 jak jestes takim kozakiem to powiec jak mozna naprawic wyswietlacz chyab sie nie znasz na sprzecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:44 poprzez wymianę się naprawia a pamieć stanu licznika jest w compie pokłądowym głąbie. Oszust tępić takich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: korekta licznika IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 29.09.08, 17:54 No niekoniecznie, nie wiesz w czym chce to zrobić. Nie wszędzie przebieg jest tylko w kompie. Sam miałem w domu licznik kumpla w którym padło wszystko oprócz obrotomierza. I niestety umarła elektronika, kumpel kupił drugi. Tylko że trafił na taki z niewiele różniącym się przebiegiem więc olał sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 19:00 no własnie nie wiem oco tym ludzia chdzi mysla ze jestem jakims chandlarzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bola Re: korekta licznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:37 Jedno jest pewne :polonistą to ty nie jesteś:D Odpowiedz Link Zgłoś