Gość: sasha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 23:23 Chce wymienic okna w swoim mieszkaniu. Czy ktos zna tania i solidna firme (albo chociaz solidna:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pussylicker Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.08, 11:01 Do soboty myślałem że solidną formą jest Tech Dom ( teren giełdy) , teraz już tak nie myslę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:53 Ja tam polecam firmę Tech-dom z Topolowej . Ładne okna i sprawny montaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussylicker Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 16:33 Uważaj bo sie przewieziesz. U mnie monter zdemontowal stare okno i oswiadczyl triumfalnie ze nowe okno jest za male ( chyba bardzo nnie lubi tego od pomiarow)i zapytal uprzejmie czy ma wstawiać. Co mialem zrobic? Zostać z dziurš w ?cianie? Efekt jet taki ze wneka okienna jest pod ukosem żeby zniwelowac zly rozmiar okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwdp Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 23:59 w szczawnie jest facet firma jest przy drodze z kostki w strone piaskowej brałem tam montował sam dobry chłop daje rade ceny naj niższe na cały wałbrzych oszczedzisz pare set złotrych u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 10:51 Masz rację ta firma jest do bani!!!!!!!!U mnie także zrobili za małe okna.Niech nikt i nigdy nie korzysta z tej partackiej firmy!!!!TECH-DOM mieszczącej się na terenie giełdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.08, 06:22 juz z nimi mialam do czynienia, tech-dom odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.08, 09:45 polecam firmę MAT-PLAST z Nowej Rudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuch Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 11:31 A ja Okno Ex z Gdyni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 11:34 Szukajcie, a znajdziecie: www.netsprint.pl/serwis/companies?q=Okna&q2=wałbrzych&catid=7020&kw=c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre okna Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 14:25 jest firma na piskowej gorze w budynku lukas bank firma euro plus E+ tez sa dobre okna z krakowa dobra firma ale oni nieodbiegaja od innych firm ale tyle ze sa renomowani ich firma jest na bialym kamienu za ulica ludowa ale polecam euro plus mam wstawialismy tam okna juz dawno i dobre sa do dzis i firma widze sie rozwinela juz Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: wymiana okien 29.10.08, 14:58 O tej porze roku pewnie już ciężko z terminami. Ja czekałem półtorej miesiąca na montaż. Okna Thyssen, biuro firmy na andersa ileś tam. Ale czy są warte polecenia to ciężko powiedzieć bo są wstawione od paru dni dopiero. Do montażu nie mam zastrzeżeń. Wszystko w jeden dzień z przerwą na schnięcie przed obróbką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: wymiana okien IP: *.wlb.vectranet.pl 29.10.08, 16:53 Ja też wymieniałem okna w tej firmie na ANDERSA. To firma ze Swiebodzic i z montażu nie jestem zadowolony.Zresztą to wszystko zalezy KTO TO ROBI Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiomar Re: wymiana okien 19.01.10, 14:56 Szkoda, że nie zajrzałem na te forum w 2008 roku :-( jakościowo zamontowałbym te same okna, natomiast byłoby szybciej no a ocenie nie wspomnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_inka1 oknoplast z krakowa na Andersa 18.02.09, 13:05 polecam z czystym sumieniem. solidna firma, solidny montaż - w pokojach mam. w kuchni mam montowane przez Różański - partacze w montażu. Omijac ich z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: oknoplast z krakowa na Andersa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.12.09, 17:26 To jak w programie "Usterka" partactwo na najwyższym poziomie i amatorszczyzna!Nie polecam zwłaszcza ekipy od Pana przy ul. Fortecznej w Wałbrzychu, żenada i wciskanie ciemnoty!Nie kończąca się opowoieśc, jesli chodzi o osiągniecie zamierzonego efektu, nie znają podstaw montażu najzwyklejszego modelu okien! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiomar Re: oknoplast z krakowa na Andersa 19.01.10, 15:05 Jak ktoś ze znajomych będzie chciał nowe okna proszę podać namiary na ABC OKNA ul. 11 Listopada 10 to się odwdzięczę :-) Zresztą jakość okien jest wszędzie podobna tylko właśnie chodzi o solidne ich zamontowanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała klientka Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 10:03 Polecam firmę EMPOL (Nowe MIasto) najtańsza w Wałbrzychu i bardzo solidna. Najfajnejsze jest to że chłopaki uwijają się w ciągu jednego dnia czego nie ma w innych firmach. Firma na prawdę godna polecenia obr€bka i wstawienie okien wykonane bardzo fachowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: wymiana okien IP: *.wlb.vectranet.pl 06.11.08, 12:12 do stałej klientki. Chyba za bardzo reklamujesz ta firmę może tam pracujesz i macie mało zleceń.I nie sądze abyś była "strałą klientką"bo chyba nie wymieniasz okien co tydzień?Ja też korzystałam z usług tej firmy.Co do montażu to u mnie nie trwało to 1 dzień a 2.W pierwszy dzień był montaz a na następny dopiero obróbka. Co do samych okien to nie miałam zastrzeżeń do poniedziałku,bo w poniedziałek urwała się klamka od okna.A że mam już je od kilku lat to niewiem czy są jeszcze na gwarancji.Zadzwonie i zobaczymy.I nie polecam tej firmy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monter Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 16:03 EMPOL używa porządnych materiałow i robi obróbkę w ten sam dzień - wiem bo tam pracowałem jako montażysta. Przy dużej ilości okien montaż może być przeciągnięty na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:55 Właśnie wymieniłam 4 szt okien w firmie empol - ładne profile, cena konkurencyjna i dobrzy fachowcy który zrobili montaż w ciągu jednego dnia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient z pieskiem Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:54 Też mam okna schuco z empolu - 5 okien zrobili w ciągu 1 dnia. wszystko sprawnie i ok!! Dziękuję pani z biura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odbiorca Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.09, 14:11 U mnie wymieniała firma BD z Wrocławskiej. Szybko, sprawnie, serwis. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:15 byle nie GUB-MAR, firma też mieści się na terenie giełdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.09, 17:48 a co myślicie o firmie OKNA Z KRAKOWA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:58 tylko tekst reklamowy jest dobry a reszta do bani chcesz to sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:58 Drogie!! A termin oczekiwania 6 tygodni...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek z psem Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:01 Z Krakowa najlepszy jest HEJNAŁ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fel Re: wymiana okien IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.09, 14:13 To jak robia obróbke w ten sam dzien co montaz to ja nie polecam tej firmy,sam montuje okna i jak by przyszli do mnie do domu wstawiac okna i chcieli by je obrabiac w ten sam dzien odrazu takich fachmanów bym pogonił.NIE POZWALAJCIE SOBIE OBRABIAC OKIEN W DNIU MONTAZU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.03.09, 00:17 Najgorsza frma GUB-MAR na Topolowej (giełda).Wszyscy, tylko nie oni.Przy okazji zniszczą pozostałą część mieszkania, nie przychodzą na reklamacje.Odradzam każdemu, sam jestem osukany. Odsyłam do wątku: Firma GUB-MAR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opaopa Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:08 Okna z Krakowa bardzo ok. Wymieniałam okna i było wszystko dobrze. Demontaż i montaż bardzo odbywał się szybko. Na wieczór przyjechał szef i posprawdzał jeszcze, czy wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ Re: wymiana okien IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.08.09, 20:46 w zeszłym miesiącu EMPOL montował mi okna i rolety zewnętrzne. Miałem obawy, bo zaproponowali mi rozwiązania o jakich nie słyszałem w innych firmach, a lubię nowości, przyznam że fachowców mają na wysokim poziomie, o ogromnej wiedzy i potrafią doradzić. Zamontowali mi między innymi specjalne drzwi przesuwne na szerokość 5,8m na specjalnym ciepłym montażu. Jestem pod ogromnym wrażeniem okien które do mnie przyjechały i fachowców którzy je montowali. Cena przyzwoita, mogę ich wszystkim polecić, są naprawdę dobrzy. Pozdrawiam, postaram się później wrzucić zdjęcia okien - jest na co popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA okna z Empol IP: 80.54.24.* 18.08.09, 13:54 mogę polecić Empol - kupiłam u nich okna we Wrocławiu na Hallera, okna są bardzo ładne, ale ekipa wprost rewelacyjna - mimo że spóźnili się 20 minut, to montaż przebiegał bardzo sprawnie, na końcu nauczyli wszystkich domowników prawidłowej obsługi okien. Nigdy nie widziałam, żeby montażyści zostawili taki porządek po pracach budowlanych. Poleciłam ich sąsiadce i też jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ups Re: okna z Empol IP: 80.54.24.* 14.10.09, 14:17 Iga czy ty usiłujesz wysłać mnie po okna do firmy EMPOL do Wrocławia? Jeżdżą do Wałbrzycha za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony klient Re: okna z Empol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.10.09, 16:36 Wszystkie inne firmy, tylko nie GUB-MAR z Topolowej (teren giełdy)! Partacze, przy okazji niszczą podłogi i zostawiają bałagan po sobie. Montaż taki, że trzeba samemu poprawiać po nich. Nie przyjeżdżają na reklamację! Ich szef to człowiek bez kultury, nawet nie wie jak wyglądają okna po całej robocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: okna z Empol IP: *.146.110.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.09, 19:27 adres sklepu znajdziesz tutaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek z krainy kred Re: okna z Empol IP: 80.54.24.* 16.10.09, 11:26 Chyba jako jedyni wiedzą co to ciepły montaż, bo mają szkolonych ludzi, a to właśnie ludzie te okna montują. Nie są to co prawda moje własne doświadczenia, ale mogę ich polecić bo w rodzinie już 2 osoby wymieniały i to różnych miastach. Więc nie ma też znaczenia gdzie kupisz. Poza tym to fabryka okien a nie pośrednik, więc na pewno łatwiej z ceny urwać :). Ja większość rzeczy staram się kupować u producentów, tylko nie komputery, bo musiał bym do Chin jeździć :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wymiana okien IP: *.centertel.pl 23.12.09, 00:18 Bzdura! Można obrabiać od razu. Ja mam okna ponad 5 lat i obrabiali w ten sam dzień i wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: wymiana okien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 13:37 nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekia Re: wymiana okien IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.10, 18:39 w Rusinowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.02.10, 12:19 ja bym poleciła firmę Dekor z Mickiewicza. wstawiali u mnie u mojej teściowej i u mamy około już 5 lat temu. maja fajne -ładne biale okna i są solidni- grupe monterska jak widze maja od lat ta samą....Jakość obsługi super. Polecam z czystym sumieniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
sevrin Re: wymiana okien 11.11.13, 00:51 A z moich doświadczeń - najlepszy montaż tylko przez Okna z Krakowa (na Andersa), ale ich okna są drogie jeśli porównać stosunek jakości i parametrów do ceny. Jeśli chodzi o okna to ja polecam profile Aluplast - ja zamawiałem w firmie Elwiz ze Świdnicy (ale tej pod Zieloną Górą). ---------- PS. Jeśli ktoś ma inne zdanie to proszę o wypowiedź bez wycieczek personalnych i inwektyw - dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
greq22 Okna Brodserwis - Wałbrzych !! 17.07.14, 15:13 Szczerze polecam firmę Brodserwis, wymieniali mi stare okna na PCV oraz drzwi zewnętrzne. Jesteśmy z małżonką bardzo zadowoleni z montażu i obsługi. Strona: www.brodserwis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greq22 Okna w Wałbrzychu - Brodserwis 17.07.14, 15:17 Firma Brodserwis z Wałbrzycha montowała mi okna PCV oraz drzwi zewnętrzne. Rewelacyjny montaż i obsługa. Tu strona www.brodserwis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maciejgbl Re: wymiana okien 16.11.17, 14:14 +1 Też korzystałem z Okna Luch i było bezproblemowo. A po przebojach dwóch znajomych z innych miast miałem niemałe obawy, że coś może jednak pójść nie tak. Na szczęście i montaż i same okna są takie, jakie mają być:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.swida5 Re: wymiana okien 04.03.20, 14:13 Zobacz tutaj - twoje-okna.com/dolnoslaskie/okna-walbrzych Odpowiedz Link Zgłoś