Dodaj do ulubionych

wymiana okien

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 23:23
Chce wymienic okna w swoim mieszkaniu. Czy ktos zna tania i solidna
firme (albo chociaz solidna:)?
Obserwuj wątek
    • Gość: pussylicker Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.08, 11:01
      Do soboty myślałem że solidną formą jest Tech Dom ( teren giełdy) ,
      teraz już tak nie myslę.
      • Gość: feniks Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 12:11
        OKNART
        • Gość: klient Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:53
          Ja tam polecam firmę Tech-dom z Topolowej . Ładne okna i sprawny
          montaż
          • Gość: pussylicker Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 16:33
            Uważaj bo sie przewieziesz. U mnie monter zdemontowal stare okno i
            oswiadczyl triumfalnie ze nowe okno jest za male ( chyba bardzo nnie
            lubi tego od pomiarow)i zapytal uprzejmie czy ma wstawiać. Co mialem
            zrobic? Zostać z dziurš w ?cianie? Efekt jet taki ze wneka okienna
            jest pod ukosem żeby zniwelowac zly rozmiar okna.
            • Gość: chwdp Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 23:59
              w szczawnie jest facet firma jest przy drodze z kostki w strone
              piaskowej brałem tam montował sam dobry chłop daje rade ceny naj
              niższe na cały wałbrzych oszczedzisz pare set złotrych u niego
            • Gość: niezadowolony Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 10:51
              Masz rację ta firma jest do bani!!!!!!!!U mnie także zrobili za małe okna.Niech
              nikt i nigdy nie korzysta z tej partackiej firmy!!!!TECH-DOM mieszczącej się
              na terenie giełdy.
      • Gość: sasha Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.08, 06:22
        juz z nimi mialam do czynienia, tech-dom odpada...
        • Gość: jaaaaa Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.08, 09:45
          polecam firmę MAT-PLAST z Nowej Rudy
          • Gość: garuch Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 11:31
            A ja Okno Ex z Gdyni :)
            • Gość: 777 Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 11:34
              Szukajcie, a znajdziecie:

www.netsprint.pl/serwis/companies?q=Okna&q2=wałbrzych&catid=7020&kw=c
    • Gość: dobre okna Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 14:25
      jest firma na piskowej gorze w budynku lukas bank firma euro plus E+
      tez sa dobre okna z krakowa dobra firma ale oni nieodbiegaja od
      innych firm ale tyle ze sa renomowani ich firma jest na bialym
      kamienu za ulica ludowa ale polecam euro plus mam wstawialismy tam
      okna juz dawno i dobre sa do dzis i firma widze sie rozwinela juz
      • wladyslaw_grabski Re: wymiana okien 29.10.08, 14:58
        O tej porze roku pewnie już ciężko z terminami. Ja czekałem półtorej miesiąca na montaż. Okna Thyssen, biuro firmy na andersa ileś tam. Ale czy są warte polecenia to ciężko powiedzieć bo są wstawione od paru dni dopiero. Do montażu nie mam zastrzeżeń. Wszystko w jeden dzień z przerwą na schnięcie przed obróbką.
        • Gość: Janusz Re: wymiana okien IP: *.wlb.vectranet.pl 29.10.08, 16:53
          Ja też wymieniałem okna w tej firmie na ANDERSA. To firma ze
          Swiebodzic i z montażu nie jestem zadowolony.Zresztą to wszystko
          zalezy KTO TO ROBI
        • wiewiomar Re: wymiana okien 19.01.10, 14:56
          Szkoda, że nie zajrzałem na te forum w 2008 roku :-( jakościowo zamontowałbym te
          same okna, natomiast byłoby szybciej no a ocenie nie wspomnę :-)
      • kawa_inka1 oknoplast z krakowa na Andersa 18.02.09, 13:05
        polecam z czystym sumieniem. solidna firma, solidny montaż - w
        pokojach mam.
        w kuchni mam montowane przez Różański - partacze w montażu. Omijac
        ich z daleka.
        • Gość: rozczarowana Re: oknoplast z krakowa na Andersa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.12.09, 17:26
          To jak w programie "Usterka" partactwo na najwyższym poziomie i
          amatorszczyzna!Nie polecam zwłaszcza ekipy od Pana przy ul.
          Fortecznej w Wałbrzychu, żenada i wciskanie ciemnoty!Nie kończąca
          się opowoieśc, jesli chodzi o osiągniecie zamierzonego efektu, nie
          znają podstaw montażu najzwyklejszego modelu okien!
        • wiewiomar Re: oknoplast z krakowa na Andersa 19.01.10, 15:05
          Jak ktoś ze znajomych będzie chciał nowe okna proszę podać namiary na ABC OKNA
          ul. 11 Listopada 10 to się odwdzięczę :-) Zresztą jakość okien jest wszędzie
          podobna tylko właśnie chodzi o solidne ich zamontowanie. Pozdrawiam.
    • Gość: stała klientka Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 10:03
      Polecam firmę EMPOL (Nowe MIasto) najtańsza w Wałbrzychu i bardzo
      solidna.
      Najfajnejsze jest to że chłopaki uwijają się w ciągu jednego dnia
      czego nie ma w innych firmach.
      Firma na prawdę godna polecenia obr€bka i wstawienie okien wykonane
      bardzo fachowo:)
      • Gość: akuku Re: wymiana okien IP: *.wlb.vectranet.pl 06.11.08, 12:12
        do stałej klientki. Chyba za bardzo reklamujesz ta firmę może tam pracujesz i
        macie mało zleceń.I nie sądze abyś była "strałą klientką"bo chyba nie
        wymieniasz okien co tydzień?Ja też korzystałam z usług tej firmy.Co do montażu
        to u mnie nie trwało to 1 dzień a 2.W pierwszy dzień był montaz a na następny
        dopiero obróbka. Co do samych okien to nie miałam zastrzeżeń do poniedziałku,bo
        w poniedziałek urwała się klamka od okna.A że mam już je od kilku lat to niewiem
        czy są jeszcze na gwarancji.Zadzwonie i zobaczymy.I nie polecam tej
        firmy.Pozdrawiam
        • Gość: monter Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 16:03
          EMPOL używa porządnych materiałow i robi obróbkę w ten sam dzień -
          wiem bo tam pracowałem jako montażysta. Przy dużej ilości okien
          montaż może być przeciągnięty na drugi dzień.
          • Gość: ? Re: wymiana okien IP: 62.87.160.* 27.01.09, 01:43
            ?
            • Gość: Anna Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:55
              Właśnie wymieniłam 4 szt okien w firmie empol - ładne profile, cena
              konkurencyjna i dobrzy fachowcy który zrobili montaż w ciągu jednego
              dnia. Polecam
              • Gość: klient z pieskiem Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:54
                Też mam okna schuco z empolu - 5 okien zrobili w ciągu 1 dnia.
                wszystko sprawnie i ok!! Dziękuję pani z biura!
          • Gość: odbiorca Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.09, 14:11
            U mnie wymieniała firma BD z Wrocławskiej. Szybko, sprawnie, serwis. Polecam
            • Gość: gość Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:15
              byle nie GUB-MAR, firma też mieści się na terenie giełdy.
              • Gość: gość Re: wymiana okien IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.09, 17:48
                a co myślicie o firmie OKNA Z KRAKOWA?
                • Gość: gość Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:58
                  tylko tekst reklamowy jest dobry a reszta do bani chcesz to sprawdz
                • Gość: Krzysztof Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:58
                  Drogie!! A termin oczekiwania 6 tygodni...!!
                • Gość: janek z psem Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:01
                  Z Krakowa najlepszy jest HEJNAŁ!!!!
          • Gość: fel Re: wymiana okien IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.09, 14:13
            To jak robia obróbke w ten sam dzien co montaz to ja nie polecam tej
            firmy,sam montuje okna i jak by przyszli do mnie do domu wstawiac
            okna i chcieli by je obrabiac w ten sam dzien odrazu takich
            fachmanów bym pogonił.NIE POZWALAJCIE SOBIE OBRABIAC OKIEN W DNIU
            MONTAZU!!!
            • Gość: klientka Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.03.09, 00:17
              Najgorsza frma GUB-MAR na Topolowej (giełda).Wszyscy, tylko nie
              oni.Przy okazji zniszczą pozostałą część mieszkania, nie przychodzą
              na reklamacje.Odradzam każdemu, sam jestem osukany. Odsyłam do
              wątku: Firma GUB-MAR.
              • Gość: Opaopa Re: wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:08
                Okna z Krakowa bardzo ok. Wymieniałam okna i było wszystko dobrze.
                Demontaż i montaż bardzo odbywał się szybko. Na wieczór przyjechał
                szef i posprawdzał jeszcze, czy wszystko gra.
                • Gość: TOMASZ Re: wymiana okien IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.08.09, 20:46
                  w zeszłym miesiącu EMPOL montował mi okna i rolety zewnętrzne. Miałem obawy, bo
                  zaproponowali mi rozwiązania o jakich nie słyszałem w innych firmach, a lubię
                  nowości, przyznam że fachowców mają na wysokim poziomie, o ogromnej wiedzy i
                  potrafią doradzić. Zamontowali mi między innymi specjalne drzwi przesuwne na
                  szerokość 5,8m na specjalnym ciepłym montażu. Jestem pod ogromnym wrażeniem
                  okien które do mnie przyjechały i fachowców którzy je montowali. Cena
                  przyzwoita, mogę ich wszystkim polecić, są naprawdę dobrzy. Pozdrawiam, postaram
                  się później wrzucić zdjęcia okien - jest na co popatrzeć.
                  • Gość: IGA okna z Empol IP: 80.54.24.* 18.08.09, 13:54
                    mogę polecić Empol - kupiłam u nich okna we Wrocławiu na Hallera, okna są
                    bardzo ładne, ale ekipa wprost rewelacyjna - mimo że spóźnili się 20 minut, to
                    montaż przebiegał bardzo sprawnie, na końcu nauczyli wszystkich domowników
                    prawidłowej obsługi okien. Nigdy nie widziałam, żeby montażyści zostawili taki
                    porządek po pracach budowlanych. Poleciłam ich sąsiadce i też jest bardzo
                    zadowolona.
                    • Gość: Ups Re: okna z Empol IP: 80.54.24.* 14.10.09, 14:17
                      Iga czy ty usiłujesz wysłać mnie po okna do firmy EMPOL do Wrocławia?
                      Jeżdżą do Wałbrzycha za darmo?
                      • Gość: zawiedziony klient Re: okna z Empol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.10.09, 16:36
                        Wszystkie inne firmy, tylko nie GUB-MAR z Topolowej (teren giełdy)! Partacze,
                        przy okazji niszczą podłogi i zostawiają bałagan po sobie. Montaż taki, że
                        trzeba samemu poprawiać po nich. Nie przyjeżdżają na reklamację! Ich szef to
                        człowiek bez kultury, nawet nie wie jak wyglądają okna po całej robocie!
                      • Gość: marek Re: okna z Empol IP: *.146.110.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.09, 19:27
                        adres sklepu znajdziesz tutaj. Pozdrawiam
                        • Gość: edek z krainy kred Re: okna z Empol IP: 80.54.24.* 16.10.09, 11:26
                          Chyba jako jedyni wiedzą co to ciepły
                          montaż
                          , bo mają szkolonych ludzi, a to właśnie ludzie te okna montują.
                          Nie są to co prawda moje własne doświadczenia, ale mogę ich polecić bo w
                          rodzinie już 2 osoby wymieniały i to różnych miastach.
                          Więc nie ma też znaczenia gdzie kupisz. Poza tym to
                          fabryka okien a nie pośrednik, więc na
                          pewno łatwiej z ceny urwać :).
                          Ja większość rzeczy staram się kupować u producentów, tylko nie komputery, bo
                          musiał bym do Chin jeździć :):)
            • Gość: xxx Re: wymiana okien IP: *.centertel.pl 23.12.09, 00:18
              Bzdura! Można obrabiać od razu. Ja mam okna ponad 5 lat i obrabiali
              w ten sam dzień i wszystko jest w porządku.
    • Gość: marek Re: wymiana okien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 13:37
      nie znam
    • Gość: rekia Re: wymiana okien IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.10, 18:39
      w Rusinowie
    • Gość: Kamila Re: wymiana okien IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.02.10, 12:19
      ja bym poleciła firmę Dekor z Mickiewicza. wstawiali u mnie u mojej teściowej i
      u mamy około już 5 lat temu. maja fajne -ładne biale okna i są solidni- grupe
      monterska jak widze maja od lat ta samą....Jakość obsługi super. Polecam z
      czystym sumieniem..
      • zx-vc Re: wymiana okien 10.11.13, 03:38
        Koło Pogotowia.Firma super!
    • sevrin Re: wymiana okien 11.11.13, 00:51
      A z moich doświadczeń - najlepszy montaż tylko przez Okna z Krakowa (na Andersa), ale ich okna są drogie jeśli porównać stosunek jakości i parametrów do ceny. Jeśli chodzi o okna to ja polecam profile Aluplast - ja zamawiałem w firmie Elwiz ze Świdnicy (ale tej pod Zieloną Górą).

----------

PS. Jeśli ktoś ma inne zdanie to proszę o wypowiedź bez wycieczek personalnych i inwektyw - dziękuję.
    • greq22 Okna Brodserwis - Wałbrzych !! 17.07.14, 15:13
      Szczerze polecam firmę Brodserwis, wymieniali mi stare okna na PCV oraz drzwi zewnętrzne. Jesteśmy z małżonką bardzo zadowoleni z montażu i obsługi. Strona: www.brodserwis.pl
    • greq22 Okna w Wałbrzychu - Brodserwis 17.07.14, 15:17
      Firma Brodserwis z Wałbrzycha montowała mi okna PCV oraz drzwi zewnętrzne. Rewelacyjny montaż i obsługa. Tu strona www.brodserwis.pl
    • maciejgbl Re: wymiana okien 16.11.17, 14:14
      +1 Też korzystałem z Okna Luch i było bezproblemowo. A po przebojach dwóch znajomych z innych miast miałem niemałe obawy, że coś może jednak pójść nie tak. Na szczęście i montaż i same okna są takie, jakie mają być:) Pozdrawiam
    • michal.swida5 Re: wymiana okien 04.03.20, 14:13
      Zobacz tutaj - twoje-okna.com/dolnoslaskie/okna-walbrzych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka