Dodaj do ulubionych

Sylwester ..gdzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:51
Jest ktoś w stanie polecić fajnego sylwestra z noclegiem i z balem
sylwestrowym, może być bliżej Wałbrzycha może być dalej, fajnie by było by nie
był tak drogi jak ostatnio mi proponowano w biurze podróży, a no i Zakopane
odpada ;) byłem w tamtym roku

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Interesting Re: Sylwester ..gdzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 20:29
      Faaajnie, że byłeś...
      • Gość: Ciekawska Re: Sylwester ..gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 19:09
        w Szczawnie na deptaku;)
        • Gość: Gosc Re: Sylwester ..gdzie IP: *.wlb.vectranet.pl 28.10.08, 20:41
          i za darmo
    • Gość: organizator Re: Sylwester ..gdzie IP: *.eranet.pl 28.10.08, 21:01
      Jak fajny bal sylwesterowy z noclegiem to tylko w Pałacu - Dom Zdrojowy w Szczawnie Zdroju. Super i na wysokim poziomie!!!
      • Gość: Gosc Re: Sylwester ..gdzie IP: *.wlb.vectranet.pl 28.10.08, 22:01
        Bal dla emerytow i rencistow!!!
        • Gość: xyz Re: Sylwester ..gdzie IP: *.chello.pl 29.10.08, 09:15
          Stary,nieczynny nasyp kolejowy obok Tesco.W pobliskim markecie
          kupujesz jakieś trunki rozgrzewające,no a później na tory.O 24-tej
          niezapomniane widoki na Podzamcze,Piaskową Górę i Szczawno.I jakie
          fajerwerki zarąbiste oglądasz....
    • skocznik Re: Sylwester ..gdzie 31.10.08, 21:18
      witam, ja już drugi raz będę bawił się w bielsku-białej w 4 gwiazdkowym hotelu
      vienna, oferta wygląda naprawdę ciekawie no i jest nocleg w cenie! więcej
      znajdziesz na www.vienna.pl
      pozdro
      • Gość: jevick Re: Sylwester ..gdzie IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.08, 20:40
        a ten dom zdrojowy to ma jakies info w necie?
        • Gość: organizator Re: Sylwester ..gdzie IP: *.eranet.pl 07.11.08, 20:48
          www.uzdrowisko@szczawno-jedlina.pl
          • Gość: kaja Re: Sylwester ..gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 13:51
            Gościniec Solicki byłam w tamtym roku i idę jeszcze raz
            • Gość: mycha Re: Sylwester ..gdzie IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.08, 22:08
              jedzie wiochą!!!!
            • Gość: marek Re: Sylwester ..gdzie IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 21:07
              tylko nie gościniec Solicki w zeszłym roku to ludzie na poziomie wyszli po północy,żarło marne,drożyzna i nuda
          • Gość: kuracjusz Re: Sylwester ..gdzie IP: *.wlb.vectranet.pl 11.11.08, 14:48
            gratuluje „organizator” zostać dyrektorem ds. marketingu a nie
            odróżniać strony internetowej od adresu e-mail to naprawdę wybitne
            osiągniecie!!! i jak w uzdrowisku może być dobrze jak tacy ludzie
            tam pracują, a może to wspaniała panie menager podpisuje sie
            jako "organizator", tak czy inaczej wstyd! (w dobie e-marketingu, az
            przykro się patrzy.
            • jevick Re: Sylwester ..gdzie 11.11.08, 16:31
              a mam pytanie do "organizatora" -a miejsce do tancow w tem uzdrowisku to gdzie?
              w holu? bo jakos zdjec nie ma ..na tej stronie-adresie;)i gdzie stoliki? bo
              zywom zaintereowana
              • Gość: kuracjusz Re: Sylwester ..gdzie IP: *.wlb.vectranet.pl 11.11.08, 19:42
                ja ci odpowiem bo organizator na reklamę swojego sylwestra
                zdecydował się dwa m-c przed sylwestrem, gdzie każdy kompetentna od
                5 m-c jest w toku!!! stoliki są na stołówce, 1 albo 2, bo ostatnio
                jak było najwięcej w historii 270 osób które zapłaciły za sylwestra
                nie tak jak zawsze zaproszonych, to trzeba sie dowiedzieć w której
                jadalni, bo jak w tej dalszej to jest problem bo słychać muzykę z
                astora, no i pamiętajcie alkohol musicie mieć swój bo uzdrowisko
                zgodnie z ustawa nie może sprzedawać alkoholu!
                • jevick Re: Sylwester ..gdzie 11.11.08, 20:56
                  nie rozumiem- nie ma toastu czy jest herbatka?
                  • Gość: organizator Re: Sylwester ..gdzie IP: *.eranet.pl 11.11.08, 21:56
                    "Kuracjusz" posiada błędne informacje! Na balu sylwestrowym w Domu Zdrojowym w Szczawnie Zdroju jest corocznie tradycyjnie szampan oraz alkohol i świetna zabawa.Zapraszamy, ale nie wiem czy jeszcze są wolne miejsca?!
                    • Gość: kuracjusz Re: Sylwester ..gdzie IP: *.wlb.vectranet.pl 11.11.08, 22:17
                      alkohol w domu zdrojowym, no cóż może będę konfidentem, ale z
                      przyjemnością powiadomię nfz i zus, no i urząd skarbowy bo na
                      alkohol musicie wydać paragon i to nie astorowski:), a nie
                      zapomnijcie powiadomić zaiksu o zorganizowanej imprezie, tez tam
                      zadzwonię:) hihihihi, a co do miejsc, no cóż skoro podobno pani
                      prezes nie wyobraża sobie tego dnia bez swoich współpraconików, to z
                      430 zwsze cos sie uzbiera:)!!!
    • Gość: widz Re: Sylwester ..gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 22:35
      No i jak w każdym temacie: musi wyjść chamstwo i głupota tego
      patologicznie trachniętego motłochu wałbrzyskiego.
      • miki0011 Re: Sylwester ..gdzie 27.11.08, 21:15
        Czy możecie podpowiedzieć gdzie można iść na Sylwestra w Wałbrzychu?
        • Gość: moze tu Re: Sylwester ..gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 12:12
          www.zielonewzgorze.net/main.html ?
    • Gość: Karczmarka Re: Sylwester ..gdzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.08, 13:57
      Karczma Rycerska
      W PROGRAMIE :
      - UPOMINKI DLA GOŚCI
      - ATRAKCJE RYCERSKIE
      -POKAZY PIROTECHNICZNE
      -OPRAWA MUZYCZNA DJ

REZERWACJA
      (074) 664 38 43
      603 354 221
      biuro@zamekksiaz.com.pl

GWARANTUJEMY WSPANIAŁE TOWARZYSTWO, WYŚMIENITE JEDZENIE I NIEZAPOMNIANE WSPOMNIENIA
      • Gość: x Re: Sylwester ..gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 14:15
        gdzie sylwester? W d...e!!
        • Gość: Ciekawska Re: Sylwester ..gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 22:24
          A na rynku coś się będzie działo w ogóle?
    • Gość: oliwka Re: Sylwester ..gdzie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.08, 10:51
      Ostatnio byłam na obiedzie w Karczmie u Macieja (chyb atak się to
      nazywa) - jak się jedzie na Bolków - i dostałam ofertą na Sylwestra
      (mają jeszcze wolne miejsca). 400 zł od pracy - w tym sporo całkiem
      niezłego jedzenia i 0,5 l na osobę oraz szampan, dodatkową atrakcą
      ma być ognisko z pokazem sztucznych ogni i grzanym winem oraz piwem
      po północy. Nocleg 120 zł za pokój 2-os. Mi się tam spodobało.
      • Gość: Peter Re: Sylwester ..gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 01:41
        Tylko Karczma Góralska ale dopiero za rok, bo w tym dawno juz nie ma
        miejsc.
        • Gość: stasiu Re: Sylwester ..gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:04
          Byłem tam na weselu i kiedyś z rodziną na obiedzie. Owszem lokal ładny, ale
          poziom usług to tragedia. Jedzenie stare, lekko trącające podane na plastikowych
          talerzach. Obsługa niekompetętna nie mająca pojęcia o o tym co mają w karcie.
          Ogólna porażka. Nie dość że się czeka 1.5 godz na obiad to dostaje się stare
          świństwo. DRAMAT!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka