Dodaj do ulubionych

masaz leczniczy

IP: *.centertel.pl 29.10.08, 13:16
Ktorego masazyste rehabilitacyjnego mozecie polecic? Jest cala masa
amatorow po kursikach, wiec trudno wybrac jakies dobrego.
Z gory dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: masaz leczniczy IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 19:30
      Ja korzystam teraz z umiejętności Pana na Browarnej, jest
      rewelacyjny. Zna się na tym co robi.
    • Gość: pussylicker Re: masaz leczniczy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.08, 13:27
      Jest taki pan przy Kasztelanskiej 86, parter, kolo Sawii,
      doświadczony i nie jakiś młodzik. Chodziłem do niego, nie mam z kim
      porównać, bo to jedyny masażysta jakiego znam.
      • Gość: feniks Re: masaz leczniczy IP: *.chello.pl 30.10.08, 14:00
        Z Twojego postu wnioskuję, że chodzi tutaj raczej o inny rodzaj
        usługi.
        A tak na poważnie czy ktoś korzystał z gabinetu masażu na ul.Duracza
        na Piaskowej Górze?
        Wiem, że jest jeszcze świetny niewidomy masażysta, chyba ze
        Szczawna, ale namiarów niestety nie posiadam.
        • Gość: pacjent Re: masaz leczniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:34
          Ja chodze do p.Waldemara Oleksy.Przyjmuje na basenie w Swiebodzicach lub w swoim
          prywatnym gabinecie na Sobiecinie, oczywiscie dojezdza do pacjentów.Chodze do
          niego juz 3 miesiace i naprawde sa efekty !!!! Polecam 692 894 527
          • Gość: kasia Re: masaz leczniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:55
            p.Oleksy jako jedyny w Wałbrzychu zgodził sie pomoc mojemu 5 letniemu synkowi który cierpi na zanik miesni. Po pol roku rehabilitacji moj syn zaczął sam stawiac kroki! Swietny Masazysta i Rehabilitant polecam !
            • Gość: feniks Re: masaz leczniczy IP: *.chello.pl 01.11.08, 22:05
              A ile kosztuje wizyta i ile czasu trwa?
              • Gość: pacjent Re: masaz leczniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 10:05
                Ja chodze na masaze lecznicze kregosłupa. Trawaja od 30-45 mninut
                • Gość: adam Re: masaz leczniczy IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.08, 14:55
                  pan Oleksy pracuje tutaj w CME tam są ceny i jaki masaż
                  www.cme.zdrowo.pl/oferta_masaze.html
                  • Gość: koko Re: masaz leczniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 16:07
                    a niewidomy masażysta to Pan Adam, jest doskonały. Można go złapać w przychodni
                    na piaskowej
                    • Gość: rrr Re: masaz leczniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 17:22
                      Doskonały masażysta Adam ul.Duracza gabinet masażu ADAMED 074 841 23
                      67
                      • Gość: pytający Re: masaz leczniczy IP: *.centertel.pl 02.11.08, 21:03
                        Wielkie dzięki za pomoc.
                        • Gość: Tomasz Re: masaz leczniczy IP: *.wlb.vectranet.pl 07.11.08, 00:03
                          na podzamczu otwarto nowe prywatne centrum rehabilitacji MEDICAN
                          (forteczna, wejscie z boku koło bujaka-dentysty). Nad wejsciem
                          podane są numery tel, jeden zapisałem 510 267 597
                          • Gość: karma Re: masaz leczniczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.09, 13:53
                            MEDICAN ma swoją stronkę: medican.pdg.pl - jest tam kilka informacji, zdjęć, opisy zabiegów i cennik.
    • arowana1444 Re: masaz leczniczy 04.08.17, 17:04
      Konkretnych namiarów nie podrzucę, ale polecam przeczytać ten artykuł - www.gazetawroclawska.pl/opinie/a/czy-masaz-moze-byc-terapia-lecznicza,12224611/ . Dobry masażysta czasem może zdziałać więcej niż lekarze i leki, wiem co mówię.
    • kitulec89 Re: masaz leczniczy 27.08.19, 14:21
      Moja mama jest juz osoba starsza i zapisalam ja na masaz do przychodni na Grodzkiej facet nazywa sie Sięga i jest swietny, Podchodzi indywidualnie do każdej z potrzeby pacjenta. Jakby nie on, to moja matka do dzisiaj mialaby problem z kolanami! Matka nie chodziła, a teraz znowu chodzi, POLECAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka