Gość: feniks IP: *.centertel.pl 29.10.08, 13:16 Ktorego masazyste rehabilitacyjnego mozecie polecic? Jest cala masa amatorow po kursikach, wiec trudno wybrac jakies dobrego. Z gory dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: masaz leczniczy IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 19:30 Ja korzystam teraz z umiejętności Pana na Browarnej, jest rewelacyjny. Zna się na tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussylicker Re: masaz leczniczy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.08, 13:27 Jest taki pan przy Kasztelanskiej 86, parter, kolo Sawii, doświadczony i nie jakiś młodzik. Chodziłem do niego, nie mam z kim porównać, bo to jedyny masażysta jakiego znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: masaz leczniczy IP: *.chello.pl 30.10.08, 14:00 Z Twojego postu wnioskuję, że chodzi tutaj raczej o inny rodzaj usługi. A tak na poważnie czy ktoś korzystał z gabinetu masażu na ul.Duracza na Piaskowej Górze? Wiem, że jest jeszcze świetny niewidomy masażysta, chyba ze Szczawna, ale namiarów niestety nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: masaz leczniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:34 Ja chodze do p.Waldemara Oleksy.Przyjmuje na basenie w Swiebodzicach lub w swoim prywatnym gabinecie na Sobiecinie, oczywiscie dojezdza do pacjentów.Chodze do niego juz 3 miesiace i naprawde sa efekty !!!! Polecam 692 894 527 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: masaz leczniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:55 p.Oleksy jako jedyny w Wałbrzychu zgodził sie pomoc mojemu 5 letniemu synkowi który cierpi na zanik miesni. Po pol roku rehabilitacji moj syn zaczął sam stawiac kroki! Swietny Masazysta i Rehabilitant polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: masaz leczniczy IP: *.chello.pl 01.11.08, 22:05 A ile kosztuje wizyta i ile czasu trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: masaz leczniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 10:05 Ja chodze na masaze lecznicze kregosłupa. Trawaja od 30-45 mninut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: masaz leczniczy IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.08, 14:55 pan Oleksy pracuje tutaj w CME tam są ceny i jaki masaż www.cme.zdrowo.pl/oferta_masaze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: masaz leczniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 16:07 a niewidomy masażysta to Pan Adam, jest doskonały. Można go złapać w przychodni na piaskowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: masaz leczniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 17:22 Doskonały masażysta Adam ul.Duracza gabinet masażu ADAMED 074 841 23 67 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: masaz leczniczy IP: *.centertel.pl 02.11.08, 21:03 Wielkie dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: masaz leczniczy IP: *.wlb.vectranet.pl 07.11.08, 00:03 na podzamczu otwarto nowe prywatne centrum rehabilitacji MEDICAN (forteczna, wejscie z boku koło bujaka-dentysty). Nad wejsciem podane są numery tel, jeden zapisałem 510 267 597 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karma Re: masaz leczniczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.09, 13:53 MEDICAN ma swoją stronkę: medican.pdg.pl - jest tam kilka informacji, zdjęć, opisy zabiegów i cennik. Odpowiedz Link Zgłoś
arowana1444 Re: masaz leczniczy 04.08.17, 17:04 Konkretnych namiarów nie podrzucę, ale polecam przeczytać ten artykuł - www.gazetawroclawska.pl/opinie/a/czy-masaz-moze-byc-terapia-lecznicza,12224611/ . Dobry masażysta czasem może zdziałać więcej niż lekarze i leki, wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
kitulec89 Re: masaz leczniczy 27.08.19, 14:21 Moja mama jest juz osoba starsza i zapisalam ja na masaz do przychodni na Grodzkiej facet nazywa sie Sięga i jest swietny, Podchodzi indywidualnie do każdej z potrzeby pacjenta. Jakby nie on, to moja matka do dzisiaj mialaby problem z kolanami! Matka nie chodziła, a teraz znowu chodzi, POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś