Dodaj do ulubionych

firma remontowa - problem

IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.08, 15:11
Witam,
Czy łatwo jest znaleźć w naszym mieście firmę remontową (malowanie,
glazura, podwieszanie sufitów, hydraulika)?
Czy możecie kogoś polecić i jak jest z terminami - długo trzeba
czekać?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: firma remontowa - problem IP: *.centertel.pl 23.11.08, 15:22
      Szukasz jedynie ekipy remontowej czy moga byc rowniez specjalisci od
      poszczegolnych dziedzin? Bo jesli tak, to moge polecic hydraulika i
      posadzkarza.
    • Gość: Ewka Re: firma remontowa - problem IP: *.wlb.vectranet.pl 23.11.08, 18:18
      Ja mogę polecić Ci solidną firmę remontową do sufitów, glazury,
      malowania itd. Podaj jakiś kontakt do siebie.
    • Gość: klient Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 20:17
      polecam goscia z walbrzycha ma strone johansan.pl naprawde zna sie na wszystkim
      hydraulika ogrzewanie malowanei podwieszanie sufitow robi szybko i dokaldnie
      lazienki wymazone w granitach jakie chcesz i nie jes to pracownik co pije w
      pracy jak wiekszosc naprawde poolecam
      • Gość: gosc Re: firma remontowa - problem IP: *.centertel.pl 29.12.08, 22:09
        Z wlasnego doswiadczenia polecam sprawdzona ekipe.
        Kontakt - 798672637
        Poza elektryka i hydraulika wykonuja glazure, malowanie, regipy i
        sufity podwieszane.
        • Gość: mlowanko Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 14:32
          remont :662 033 153 GG:1568659
          • Gość: wałbrzyszanin Re: firma remontowa - problem IP: 78.133.207.* 30.12.08, 16:32
            A niech ich wszyscy diabli....nie wiedzą co to dobra robota a ceny
            wyższe niz w niemczech...;) Miałem wiele firm u siebie w domu i
            nikomu ich nie polecam!!!a gdybym zaczoł wymieniać ich nazwy to
            dopiero by było...ale nie bedę nieuków reklamował..:)
            • Gość: anonim Re: firma remontowa - problem IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 05.01.09, 17:49
              walbrzyszaninie dlaczego nazywasz nieukami ludzi ktorzy ciezko pracuja wypraszam
              to sobie chodz sam nie mam firmy remontowej ani budowlanej a ze jestes oszczedny
              czlowiek i bierzesz do roboty "nieukow" to wyjedz do niemiec jak masz tam taniej
              chodz mam rodzine w niemczech i zapewniam cie kolego ze firmy zarejestrowane
              ocziwiscie biora taka kase za remonty ze chyba sam stal bys sie tym "nieukiem" i
              zaczal remontowac. a ja znam kilka firm ktore pracuja solidnie i daja gwarancje
              na swoje prace. nie bede tez reklamowal na forum jednak jak ktos by byl
              zaineteresowany moge podac namiary na kogos . gg: 94707 pozdrawiam
    • Gość: Anka Re: firma remontowa - problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 18:44
      A ja polecę gościa, który u mnie robił sufit, tapetował i kładł
      podłogi. Szybko, solidnie, niedrogo (nie mylić z tanio - bo nie ma
      nic dobrze i tanio).
      Pan Janek - 886-725-857
      • Gość: ula Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 19:45
        Ja polecam solidnego elektryka: 605 641 787
      • Gość: dziadek Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:55
        Psychologiczne aspekty ceny

"Niemądrze jest płacić za dużo, ale głupio zapłacić za mało.
        Jeśli płacisz za dużo, tracisz trochę pieniędzy.
        Jeśli jednak zapłacisz za mało, możesz stracić wszystko, ponieważ rzecz, którą nabyłeś może nie spełniać wymagań zadania, do którego jest przeznaczona. Nie możliwe jest zapłacić mało, a zyskać dużo.
        Jeśli dobijesz targu z tym, który zaproponował Ci najniższą cenę,
        powinieneś dodać do tego trochę pieniędzy "na wszelki wypadek".
        A jeśli tak .... mógłbyś równie dobrze kupić coś lepszego."

John Ruskin 1819-1900
    • Gość: gość Re: firma remontowa - problem IP: *.magma-net.pl 05.01.09, 22:44
      ONLY ---> 074 843-92-09
      Polecam naprawdę
    • Gość: TAURUS Sami fachowcy , jego mać. IP: 78.133.207.* 06.01.09, 12:51
      Już tylu dziadów miałem u siebie a więc sprężyłem się zabrałem się
      za literaturę fachową, instruktarze i dużo podglądałem na budowach
      między innymi w Aucheon , Tesco czy Makro. Lepiej pewnie nie
      zrobiłem ale jedno jest pewne NIE GORZEJ !!!
      • Gość: alfa Re: Sami fachowcy , jego mać. IP: *.wlb.vectranet.pl 11.02.09, 18:05
        Witam. Czy możecie polecić kogoś do wycięcia otworu (ok. metr na metr) w ścianie
        betonowej?????? Czy jest ktoś w Wałbrzychu kto może pomóc???
    • Gość: dera Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 18:29
      polecam pod numerem telefonu 511931543
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka