Gość: whos IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.08, 15:11 Witam, Czy łatwo jest znaleźć w naszym mieście firmę remontową (malowanie, glazura, podwieszanie sufitów, hydraulika)? Czy możecie kogoś polecić i jak jest z terminami - długo trzeba czekać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: firma remontowa - problem IP: *.centertel.pl 23.11.08, 15:22 Szukasz jedynie ekipy remontowej czy moga byc rowniez specjalisci od poszczegolnych dziedzin? Bo jesli tak, to moge polecic hydraulika i posadzkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: firma remontowa - problem IP: *.wlb.vectranet.pl 23.11.08, 18:18 Ja mogę polecić Ci solidną firmę remontową do sufitów, glazury, malowania itd. Podaj jakiś kontakt do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 20:17 polecam goscia z walbrzycha ma strone johansan.pl naprawde zna sie na wszystkim hydraulika ogrzewanie malowanei podwieszanie sufitow robi szybko i dokaldnie lazienki wymazone w granitach jakie chcesz i nie jes to pracownik co pije w pracy jak wiekszosc naprawde poolecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: firma remontowa - problem IP: *.centertel.pl 29.12.08, 22:09 Z wlasnego doswiadczenia polecam sprawdzona ekipe. Kontakt - 798672637 Poza elektryka i hydraulika wykonuja glazure, malowanie, regipy i sufity podwieszane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlowanko Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 14:32 remont :662 033 153 GG:1568659 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: firma remontowa - problem IP: 78.133.207.* 30.12.08, 16:32 A niech ich wszyscy diabli....nie wiedzą co to dobra robota a ceny wyższe niz w niemczech...;) Miałem wiele firm u siebie w domu i nikomu ich nie polecam!!!a gdybym zaczoł wymieniać ich nazwy to dopiero by było...ale nie bedę nieuków reklamował..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: firma remontowa - problem IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 05.01.09, 17:49 walbrzyszaninie dlaczego nazywasz nieukami ludzi ktorzy ciezko pracuja wypraszam to sobie chodz sam nie mam firmy remontowej ani budowlanej a ze jestes oszczedny czlowiek i bierzesz do roboty "nieukow" to wyjedz do niemiec jak masz tam taniej chodz mam rodzine w niemczech i zapewniam cie kolego ze firmy zarejestrowane ocziwiscie biora taka kase za remonty ze chyba sam stal bys sie tym "nieukiem" i zaczal remontowac. a ja znam kilka firm ktore pracuja solidnie i daja gwarancje na swoje prace. nie bede tez reklamowal na forum jednak jak ktos by byl zaineteresowany moge podac namiary na kogos . gg: 94707 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: firma remontowa - problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 18:44 A ja polecę gościa, który u mnie robił sufit, tapetował i kładł podłogi. Szybko, solidnie, niedrogo (nie mylić z tanio - bo nie ma nic dobrze i tanio). Pan Janek - 886-725-857 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 19:45 Ja polecam solidnego elektryka: 605 641 787 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:55 Psychologiczne aspekty ceny "Niemądrze jest płacić za dużo, ale głupio zapłacić za mało. Jeśli płacisz za dużo, tracisz trochę pieniędzy. Jeśli jednak zapłacisz za mało, możesz stracić wszystko, ponieważ rzecz, którą nabyłeś może nie spełniać wymagań zadania, do którego jest przeznaczona. Nie możliwe jest zapłacić mało, a zyskać dużo. Jeśli dobijesz targu z tym, który zaproponował Ci najniższą cenę, powinieneś dodać do tego trochę pieniędzy "na wszelki wypadek". A jeśli tak .... mógłbyś równie dobrze kupić coś lepszego." John Ruskin 1819-1900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: firma remontowa - problem IP: *.magma-net.pl 05.01.09, 22:44 ONLY ---> 074 843-92-09 Polecam naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Sami fachowcy , jego mać. IP: 78.133.207.* 06.01.09, 12:51 Już tylu dziadów miałem u siebie a więc sprężyłem się zabrałem się za literaturę fachową, instruktarze i dużo podglądałem na budowach między innymi w Aucheon , Tesco czy Makro. Lepiej pewnie nie zrobiłem ale jedno jest pewne NIE GORZEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Sami fachowcy , jego mać. IP: *.wlb.vectranet.pl 11.02.09, 18:05 Witam. Czy możecie polecić kogoś do wycięcia otworu (ok. metr na metr) w ścianie betonowej?????? Czy jest ktoś w Wałbrzychu kto może pomóc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dera Re: firma remontowa - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 18:29 polecam pod numerem telefonu 511931543 Odpowiedz Link Zgłoś