Gość: Rafał IP: 78.133.207.* 04.02.09, 21:35 Witam,chcialbym sie dowiedziec co myslicie o pubie Joker na piaskach?troche sie tam zmienilo odkad bylem tam ostanio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.09, 21:38 Wygląda na to że Pan redaktor dostał chyba jakąś kasę na promocję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 04.02.09, 21:43 Nie wiem o co Ci chodzi kolego,jestem po prostu ciekaw jak tam jest w wekeendy,nie bylem tak z poltora roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmazonik1 Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:50 Lokal spoko,barmani robią dobre drinki,klimat i muza celująca! Jesli chodzi o barmanów ,to widziałem jak po zakrętach jeździli na hamulcu ręcznym i scigali sie po piaskowej swoimi autami. LUDZIE CHCĄ ŻYĆ!! opanujcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijaczek Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 03:40 Syf brud i smrod. A do piwa dodaja paste bhp zeby pianka byla. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziek Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 08:39 >czemu mówicie ze Syf i smrod. mi sie tam podoba, mam 16lat i żadko chodze po pabach ,to jedyne miejsce gdzie moge sie napić piwka i posłuchac radia. całuski:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.166.* 28.02.09, 23:24 No to jak masz 16 lat to właśnie świadczy o tym pseudo pubie że ci dziecko piwo sprzedają bez pokazania dowodu!!!Porażka!!!!Czas coś zrobić żeby dzieci nie piły piwa ze względu na swój wygląd,bo się wymalujecie,wystroicie i wyglądacie na 23 lata a potem.....szkoda słów co się dzieje z wami dzieciaki!!!!! A radia to sobie możesz w domku posłuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noovka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.tktelekom.pl 04.03.09, 21:21 kochaniutka skoro to jedyne miejsce gdzie możesz posłuchać radia to wpadnij do mnie - zrobiliśmy zrzutę na "kaseciaka" dla ciebie!!!! a skoro masz 16 lat i sprzedają ci piwo.... barman powinien za to przysłowiowo "beknąć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sie... Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.152.147.229.dsl.dynamic.eranet.pl 01.06.09, 23:01 ty sam jesteś jak BHP robiony bezpiecznie aby nic się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 05.02.09, 08:50 Nie słuchaj tych bzdur! Trochę zminiona została częśc pubu położona w suterynie. Przeniesiono i wyremontowano toalety a na dole zrobiono ładną, choć niewielką salę. Jest czysto i schludnie. Tyko nie wiem jak długo jeszcze tak będzie zanim jakiś bezmózg tego nie zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 05.02.09, 20:47 slyszalem tez ze w k10 ( W11 jak co niektorzy mowia:)) ) jest spoko,chodz czasem za duzo osob tam wpuszczaja.przejde sie jutro po knajpach i zobacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 08.02.09, 22:14 jezu ludzie jak mozecie mowic ze tam jest czysto i schludnie?? syf kila i mogila. nie idz tam przez kolejne poltrej roku nic nie stracisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 23:37 knajpa jak knajpa jeden barman wporzo drugi robi za modela przyjdzie w garniturze za 300 zł a chodzi i opowiada, że ma garnitur od armaniego. przynajmniej jest z kogo się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ibselektronics.pl 06.02.09, 07:56 w sumie nie ma sie do czego przyczepić.jest w porządku.ale ogólnie to piaskowa wypada beznadziejnie w porównaniu np, z wrocławiem.knajp jak na lekarstwo a co dopiero mówić o baletach.tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 06.02.09, 20:22 Patrząc na całe Piaski to chyba jedyne porządne miejsce, mające swój własny i niepowtarzalny klimat, w którym można spędzić dobrze czas ze znajomymi. Muzyka w porządku, piwo nie chrzczone (wiem co pisze :) ), obsługa bdb (ten barman od gajerów i niepotrafiący jeździć autem już nie pracuje :) ). Stara część dołu knajpy wyremontowana i w nowym klimacie, poczekajcie jednak jeszcze trochę czasu, remont "całego" dołu trwa i już wkrótce pojawi się nowa knajpa na mapie piaskowej (będą nawet nowe małe balety). Polecam gorąco nie tylko ze względu na to że jestem tam stałym bywalcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(((((( Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.166.* 28.02.09, 23:39 no litości!!!!!!Piwo nie chrzczone,jasne jak w każdej knajpie,a co do najlepszej knajpy na Piaskach jak to napisane to przemilczę,a o obsłudze nie wspomnę...no cóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.sattom.pl 06.02.09, 21:08 jak nie masz dużych wymagań to możesz śmiało iść-nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:46 Joker jest jak dla mnie jedna z lepszych knajp w tym miescie. ceny nie sa z kosmosu, klimat fajny, muzyka tez na plus. dobre jest to ze dlugo otwarte (do 1 nawet w tygodniu). po tym remoncie maja ogromnego plusa za toalete! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faurencjusz Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:17 Joker sie nadaje na makulature,sami pozerzy i pozereczki tam przychodzą,nigdy nie ma papierosów na barze w sprzedaży i ten wysoki facio co za ladą sprzedaje jest nie miły.Kibelek fajny mają w lokalu ,przyznaje. Ale i tak chodze do kontrabandy bo fajny klimat tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.09, 11:34 do faurencjusz.kontrabanda-kontrabuda raczej,chlopaku zastanow sie grubo co piszesz,to jest lokal nie majacy wogole klimatu tam to dopiero jest syf,smrod,i pijani barmani nieznajacy sie na niczym,nawed na muzie,puszcza jakies zjeban... rege i sa w 7 niebie. dziwi mnie czemu sanepid tego czegosc co niektorzy nazywaja knajpa nie zamknal jescze za ten syf w pseudo ubikacji bez dzrzwi czy za barem w zlewozmywaku i wokolo,albo policja za palenie zielska i handel dragami,co do baru to tragedia zero wyboru jakiego kolwiek lepszego alkoholu,chodziaz wcale sie nie dziwnie,bo w takiej melinie to i tak pije sie tylko piwo.bylam tam raz w piatek i odradzam wszystkim to miejsce, po godzinie 21 jak juz pseudo barmani sa zrobieni,nie zajmuja sie niczym co do nich nalezy,na stolikach brud,na sali narzygane, naplute,pelno kiepów i jeszcze jakis obrzygany koles spi w kacie.radze omijac ta knajpe duzym lukiem i nie sluchac ludzi ktorzy pisza ze to cos ma klimat,oni sa albo pijani albo nacpani i nie widza jak tam jest naprawde,bo dla nich to jest miejsce w ktorym mozna sie upic i zesikac w kąt lub pod bar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.chello.pl 07.03.09, 17:51 do agata z 09.02.nie wiem czym ci ktos zaszkodzil w kontrabandzie ale musial ostro zajsc ci za skore,skoro wypisujesz takie bzdury i nieprawde.ja widze to zupelnie inaczej.co do muzyki to chyba jedyne miejsce gdzie mozna posluchac czegos innego niz hitow radia eska czy discoalatechno.po drugie jesli trafilas w piatek akurat na jakas impreze tematyczna lub koncert no to wybacz ale trudno zapanowac nad ladem i porzadkiem.po trzecie nie widzialam tam a jestem dosc czesto zeby ktos handlowal dragami lub jaral jakies swinstwo.a Ty bylas raz i widzialas to wszystko.gratuluje wobrazni.co do obslugi to bardzo mili ludzie ktorzy wbrew temu co tu wypisujesz potrafia z kazdym pogadac.PIJANI?????nie wiem skad Ci sie biora takie bzdury.drzwi fakt byly wyrwane ale to po imprezie przez ktora przewinelo sie 200 osob.szybko wstawione nowe. takze ja jak najbardziej polecam to miejsce nie tylko w wekendy ale i w tygodniu a Ty kolezanko nie klam bo to nie ladni.pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 08.02.09, 20:14 a wiec,bylem wczoraj w jokerze,przyszedlem dosc pozno i mialem maly problem ze znalezieniem miejsca,cala knajpa zapelniona byla.Bardzo fajnie tam zrobili na dole,szkoda ze cala knajpa nie jest tak wyremontowana,a te toalety to naprawde bardzo ladne zrobili,jak w jakims hotelu,co to muzy nie mam zastrzeżeń,obsluga mila i ok,a nie jak co nie ktorzy pisza ze jest zła,piwko zajebi.... świeże,prosto z beczułki.ogólnie knajpka ma swój klimat i polecam ja wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 18:34 faktem jest że kibelek spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faurencjusz Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:48 czyli Joker to fajna toaleta fajnie fajnie. ;/ Kontrabanda KSG rulezzz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 21:10 towarzystwo też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 16:46 A mnie się tam podoba, mówcie sobie co chcecie, że syf i inne takie-to nie prawda.... jest spoko na tle reszty knajp w Wałbrzychu Joker wypada naprawde nieźle. Spoko klimat, muza też nie najgorsza, barmani wyluzowani, a nie jakieś sztywniaki z obrażonymi minami jak w innych pubach ,których nazw nie będe wymieniać:))) no i przede wszystkim ceny bardzo przystępne jak na wałbrzyskie warunki:))) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacia Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 17:30 alez wymień nazwy wymień :) nie byłam w jockerze z rok..ale z tego co pamietam to był syf i pozerstwo... Wole inną knajpe na piaskowej i nie jest to żadna "ujarana" kontrabanda... Widze że wszyscy się podniecaja kiblem ..a co wy tam w kiblu pijecie że taka knajpa fajna:P? W każdnym razie Joker to nie klimat dla mnie i znajomych bym tam nie zaprosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czanta Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 17:50 no na piaskowej jest niewiele knajp ale jest takie powiedzenie nie wazne gdzie wazne z kim:) swoj droga w jockerze maja bardzo dobrego drinka nie pamietam nazwy ale z matrini naprawde smaczny:) no i jako jedna z niewielu knajp w walbrzychu maja sok imbirowy do piwka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 18:48 do agaci. Mówie o knajpach typu Baracuda na piaskach albo o gościńcu czy pod wieżą w szczawnie gdzie panią się wydaje że łache robią że są w pracy i dupsko przy kominku grzeją a zanim podejdą przyjąć zamówienie mija 40 minut, albo Pani w rajstopach czy co to tam jest w Baracudzie ,która jest tak chamska i beszczelna że aż szkoda słów - a to jest chyba knajpa na piaskowej do której nie wstyd Ci znajomych zaprosić-hahaha:)))) błagam. A zresztą każdy ma swoje upodobania, a o gustach się nie dyskutuje. A ja Jokera i tak lubie i tak, a co do tych ubikacji to może niektórym nie przeszkadza że się załatwiają w obszczanej dziurze- to ich sprawa, ja wole ładne, pachnące toalety przynajmniej zarazki pod sufit nie skaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 20:08 Jak mogą skakać skoro ten mało komunikatywny i nieco zwieszony barman napie..ala pół wieczora do nich za pośrednictwem jakiejś Doomopodobnej gierki w kanciapce obok baru? Oczekując na nagłą wirtualną śmierć lub zakończenie kolejnego etapu można nauczyć się wszystkich napisów z etykiet na butelkach stojąc przy barze... Dajcie spokój. Ta knajpa ma klimat? A po czym to poznajecie? Po starych meblach i nowym LCD? Połowa jej powierzchni wygląda jak szałas Króla wioski, a druga połowa jak poddasze żydowskiej kamienicy. No i ta toaleta. Marzenie... Chyba powinni się przebranżowić i zrobić z tego miejski szalet. Barman przynajmniej mógłby spokojnie "pykać" całymi dniami w swoją gierkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noovka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.tktelekom.pl 04.03.09, 21:29 oj , popłakałam się ze śmiechu:)doskonałe!brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacia Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 23:18 do justyny: nie zgaduj dziewucho bo nie trafiłaś. nie mówie o żadnej baracudzie..mówie o barach:P..są jeszcze inne miejsca niż średniej klasy moralnej jocker gdzie mozna isc na piwo ( tez z sokiem imbirowym) na piaskowej i nie ma tam zlodzieji i k.... Widać że nie jestes z piakowej a wartośc dla ciebie lokalową stanowi głowie KIBEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :p Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 18.02.09, 12:25 CÓŻ ZA WYSOKI POZIOM INTELEKTUALNY AGACIA SOBĄ REPREZENTUJE..."KIBEL" CO TO WOGÓLE JEST ZA SŁOWO, JAK JAKAŚ SZTAJFIARA Z POD BUDKI Z PIWEM SIĘ WYRAŻASZ. TO FORUM TO WOGÓLE TROCHE BEZ SENSU JEST BO TU JEDNI DRUGICH BŁOTEM OBRZUCAJĄ ZAMIAST PISAĆ CO MYŚLĄ, ALE NAJWYRAŹNIEJ NIEKTÓRYM INTERNET SŁUŻY DO UZEWNĘTRZNIANIA SWOICH FRUSTRACJI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 12:58 a czy w waszym ukochanym Jockerze sprzedaja piwo Guinness ?? woah to jest smaczne piwko w knajpce ze znajomymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 18.02.09, 14:52 nie wiesz co to "KIBEL"? kibel to kibel..z takie zazwyczaj sa w knajpach typy Jocker..bo toalety to masz w RESTAURACJACH a nie w SPELUNACH. nie ważne jak "kibel" w jokerzez urządzą ta knajpa to porażka i już. A Ty zamiast wtykać o budkach z piwem znawco Internetu..powienienes wiedziec że frustacją i niskim poziomem intelektualnym jest klepanie CAPS LOCKIEM całego postu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 17:39 do pana akuku czy też pani akuku. Skoro tak ładnie już zostało wyjaśnione słowo "kibel" to może teraz prosimy o wyjaśnienie słowa "FRUSTACJA" oraz słowa "powienienes"- a Ty masz czelność analfabeto pierd..... zwracać komuś uwagę że używa caps locka-hahahahaha, naprawde godne podziwu, do podstawówki wont nauczyć się pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buehehe Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 18.02.09, 18:38 uuuuu FRUSTRACJA fanów pubu Jocker sięga zenitu:) heheeh..żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 18:53 a JOKER kretynie pisze się bez "C" - naprawdę wyjątkowy analfabeta się tu trafił - pełna porażka, tylko Ci współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 19.02.09, 10:52 czy przez "c" czy przez "k" i tak wiadomo o jaką spelune chodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czanta Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 19.02.09, 11:05 czy to wazne jak kto sie "przejezyczyl"??? i tak wiemy o co chodzi a watek dotyczy jockera a nie poprawnej polszczyzny:) ja tam wole jockera niz gabi:P chociaz nie jest najlepszy jednak w w-chu mamy taki maly wybor barow ze smutno sie robi. powracajac do tematu co sadzicie o jockerze a jak nie jocker to co na piaskowej mozecie polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.wlb.vectranet.pl 19.02.09, 15:41 KAMIL-ten JOKER na piaskowej to niestety przez K się pisze...:P ja wole POWER-club obok stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noovka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.tktelekom.pl 04.03.09, 21:32 do kamila- won nie wont!!!wonty to można mieć do kogoś....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 09:31 Tam gdzies było 16..a ja mam 15 lat...i byłam w Jokerze z kolegami. Nie było to dawno. Jest naprawde super klub. Miła obsługa, klimatowa muzyka a nawet telewizor jest w dolnej czesci pubu. Co do piwa to jest bardzo dobre. Polecam ten pub w 100%. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Pub Joker na Piaskowej gorze 01.03.09, 09:42 No tak... dla 15-to letniego dziecka po piwie nawet opętańcze zasuwanie na brazylijskim conco wydaje się klimatyczne. No i ten telewizor. Łał, nie? Fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 12:01 po pierwsze ja nie pije alkoholu tak zeby sie upic..znam swój umiar..a zapytanie w tej kwesti jest takie jaki jest ten pub Joker. Wiec normalnie odpowiadam..nie wiem o co ci chodzi. To ze mam 15 lat nie swiadczy o niedojrzałosci psychicznej. A co do telewizoru..poprostru opisuje sytuacje, dla mnie ten pub jest swietny a jak dla ciebie nie to sie nie udzielej!! Jaki typ wogule nie...pf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 23:15 nie sądziłam, że na wieczór poprawi mi się humor, czytając takie bzdury na forum :) człowieczku młody, sugeruję częstsze uczęszczanie do szkoły, zamiast popijanie piwa w jockerze :) bo "wogule" to w ogóle ciekawe jakim cudem dowodzik pokazałeś barmance czy też barmanowi... hm. czyżby właściciele jockera mieli za dużo o 5000zł, by z radością i ochotą zapłacili za szerzenie alkoholizmu i takich "wogule" smarkaczy? ale mniejsza o to, ja bywam niekiedy w jockerze, wprawdzie nie fascynuje mnie barman o którym pisano wcześniej, ani te dzagi blond, które wysiadują, sorry, wyłapują sponsorów, ale tak obiektywnie w pubie nie jest źle, musimy niestety pogodzić się z faktem, że Wałbrzych nie jest centrum kultury i rozrywki, do pięt nie dorasta chociażby Wrocławowi.kończąc: komu się podoba w jockerze, niech chodzi, komu nie- do wybory są inne miejsca...ja osobiście wolę Wrocław;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przystojny Re: Pub Joker na Piaskowej gorze do yyy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.09, 08:36 Dziecko to ze nie upijasz sie do nieprzytomnnosci nie znaczy ze to jest ok ze w ogole pijesz...poza tym nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale w tym momencie wkopalas/les na forum publicznym ten pub...ehhh te dzieci...a rodzice pozwalaja ci chlac??? jesli tak to pogratulowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 09:28 ja nie kupywałam..mi by w zyciu nie sprzedali..oni chca dowody..i ja jak chce łyka a nie całe piwo!! bron boze od takich rzeczy!!! to lyka biore od kolegi który ma 18 lat. heh a tu was zdziwie.bo ja chodze do jokera tylko w weekendy i czas wolny. bo wiem ze nauka na pierwszym planie jest. i uczę sie bardzo dobrze :). Mama mnie dobrze wychowała i wie co jest dla mnie dobre..ja tez wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.09, 09:32 Na pewno wiesz ?? chodzisz do barow biorac lyki piwa od kolesi :P to po co piszesz i wypowiadasz sie o piwie skoro lyka pijesz?? lyk moczu pewnie smakowalby tak samo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 14:21 eh.. kupywałam... chyba na tej lekcji jezyka polskiego rowniez ciebie nie bylo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noovka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.tktelekom.pl 04.03.09, 21:37 błaaaaahahahaha a to się uśmiałam!!niczym nędzne wypracowanie z polskiego....nędzne i kłamliwe.....nie pisz małolato bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsfsfds Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 09:38 no przeciez nie trzeba wypic całego piwa zeby poczuc smak prawda? pozatym nie obchodzi mni to...wszyscy sie na mnie rzuciliscie nie wiem czemu. wypowiadałam swoje zdanie tylko w kwesti pubu joker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajnyy Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 09:39 Bardzo miły Pub :) Polecam gorąco :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wałbrzyszanka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.09, 14:30 dlaczego sądzisz że te "blond dżagi" wyłapują sponsora ? bo nie kumam ... a co do knajpy to zwykła knajpa jak dla mnie nic specjalnego . jedyne co jest na plus jeżeli chodzi o inne wałbrzyskie puby to wc ;- ) tak tak wiem że nie chodzi się do knajpy dla WC ale sami przyznacie że jak idziecie do toalety to miło jak jest czysto i człowiek nie brzydzi się za klamkę złapać od WC i smrud nie wykręca nosa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 16:49 Bo ona nie jest blond dżagą i ją skręca z zazdrości:)))))) bo jest brzydka ma krzywe nogi, i brakuje jej dwóch górnych jedynek w uzębieniu!!!! Bo tylko takie "laski" piszą źle o innych nawet ich nie znając i oceniają kogoś np po kolorze włosów:))))) a sama pewnie stoi pod toaletą w K10 i czeka aż jej ktoś drinka postawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.09, 22:44 W piwnicach jokera trwa cały czas remont i juz wkrótce otwarcie nowej knajpy. Będzie to naprawdę ekskluzywny pub:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.03.09, 10:11 nie przepadam za Jokerem..ale wolę ten lokal niz np. POWER z wiecznie obrażonym barmanem i cwaniactwem przy barze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN X Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 14.03.09, 17:24 Ale wy tu wszyscy pier....licie głupoty, mam rade dla wszystkich mądrali i wielkich filozofów znających się na życiu!!! >> weźcie jak największe koło i pierd....nijcie się nim w czoło gamonie...jak dzieciaki sie tu sprzeczacie,,,żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Y Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 18:40 Dokładnie, swieta prawda PANIE X, polac mu, i Romkowi także;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan S Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.03.09, 19:53 jak dzieciaki.... ales napisal. Dorosły sie znalazl. Znajdz se prace i wyprowadz od rodzicow .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Z Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.03.09, 19:55 do pana X: I pooddawaj wszystkie długi h...u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Y Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 21:13 PAN S CIAGNIE GALE PANU Z - HAHA - POZDRO LAMUSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN X Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: 78.133.207.* 14.03.09, 20:05 A H....J ci do tego Panie S..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chwilowo Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 21:25 jestescie wszyscy żałośni. ktos sie chce dowiedziec cos o pubie Joker a wy tu sie kłócicie i wyzywacie. To jest naprawde bez sensu..nie sprzeczajcie na jakims wałbrzyskim forum tylko pogadajcie sobie na zywo a nie dodajecie komentarze ktore nie sa w ogóle tematem tego co podał autor tego postu.czyli PUB JOKER !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILER Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.centertel.pl 23.03.09, 13:48 co wy tu piszecie,jebnijcie sie wszyscy w leb.a jak macie cos to knajpy to nie chodzcie tam i nie piszcie bzdur,to sie tyczy rowniez obslugi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.09.09, 23:14 Ja nie wiem co wy tak narzekacie na Jokera ... całkiem przyjemna knajpka ! najtańszy browar w mieście 4.90 zł czego chcieć więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.16.72.lan.e-wab.pl 01.12.09, 13:57 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.09, 11:05 Generalnie atmosfera średnia. I najdroższe piwo w mieście! Tyle samo płaciłem w pubie w centrum Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.147.82.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.09, 17:54 Wie ktoś kiedy otwarcie tego klubu muzycznego/dyskoteki pod Jokerem? Bo widać, że prace idą pełną parą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.16.72.lan.e-wab.pl 17.12.09, 19:21 Jaki klub muzyczny?to bedzie zwykla knajpa,pijalnia piwa a nie dyskoteka,skąd wy macie takie informacje.A co do ceny piwa,to p. Mielczarka sie pytajcie czemu jest takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Pub Joker na Piaskowej gorze IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 19:29 to Ty czesiu masz jakies kiepskie informacje, ale to okaże się już wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś