Gość: gość IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.02.09, 10:50 Chcialabym sie dowiedziec gdzie mozna isc na pograc w bilarda w szczawnie zdroju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :):) Re: BILARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:58 w bilarda można pograc w Pensjonacie Lorien:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BILARD IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.02.09, 16:56 a gdzies jeszcze? bo ja nawet nie wiem gdzie to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: BILARD IP: *.as.kn.pl 20.02.09, 20:17 hello :) w szczawnie to nie wiem ale na podzamczu masz 9 :) fajna przyjemna atmosferka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czanta Re: BILARD IP: *.wlb.vectranet.pl 20.02.09, 21:08 A Lorien nie jest jakos teraz zamkniety?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BILARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:50 Otwarty, sauna działa, bilard też, w tenisa stołowego tez można sobie popykac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dxr Re: BILARD IP: *.eranet.pl 20.02.09, 20:55 W Szczawnie pograć można w bilard w barze "Bill Beer", niedaleko głównego przystanku w Szczawnie, naprzeciwko Galerii Win i Wódek przy ulicy Solickiej. Cena 10zł za godzinę. Stan techniczny sprzętu (stół i kije) pozostawia wiele do życzenia, chociaż ja akurat lubię tam pójść pograć, bo lubię tamto miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś