Gość: Gabi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 14:52 ta namietnosc prezenciki tajne spotkania hotele niesamowite fikolki w lozku mile slowa adrenalina.. warto zyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkkkkkkk Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 15:16 może się spotkamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 15:23 Jasne ;-))buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkkkkkkk Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 15:33 to odezwij się na maila: matttwch@o2.pl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddd Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: 78.133.207.* 17.03.09, 16:45 Gabi masz w 100% racje :)kochanek to podstawa :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lysykap Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 17.03.09, 16:52 Gabi to jak chcesz to napisz na GG 3867827 pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleopatra Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:57 Gabi, jak ja Ci zazdroszczę. Mam mnóstwo adoratorów (podobno jestem atrakcyjna), ale niestety brakuje mi odwagi. Ale marzę i marzę. I tylko na tym się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (ccc) Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 16:59 Idź na całość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: 78.133.207.* 17.03.09, 17:01 Kleopatra daj znac.....to bede jednym z nich...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ") Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:23 ...to szczera prawda,jak facet kocha się raz na miesiąc w dodatku kończy po 2 minutach...to warto jest miec kochanka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 17.03.09, 17:40 KochanKĘ... z kobietami jest podobnie:) Kilka minut, na bok i tną komara. Teraz żeńska część użytkowników forum może swobodnie napaść na mnie:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychowawca Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 11:20 Chcesz kochanaka,a któż to taki? Chodzisz już do gimnazjum,popatrz ilu ma chęć na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:30 Mam nadzieje, ze nie masz dzieci bo one tylko cierpnia jak sie pozniej rodzice rozwodza. A jeszcze gorsze jest to jak pseudo ojciec kaze sobie mowic Tatusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 17:56 Nikt tak nie ciągnie laski, jak babka, której dopiero co powiedziałeś, że zostawisz dla niej żonę. Co tam słychać kochaneczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 17.03.09, 18:22 jak widać napaleńców i kretynek to w Wałbrzychu nie brakuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleopatra Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:10 Oj, nie spodobało mi się to co napisałeś: jacy napaleńcy, jakie kretynki???!!! Jesteśmy tylko ludźmi. Trochę przyjemności od czasu do czasu każdemu się należy. Tylko we wszystkim trzeba znać umiar i robić to mądrze. Nigdy nie zdradziłam męża. Pomimo, że jest taki nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytacz Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 20:19 Co człowiek robi najczęściej? 1. je, 2. wydala to co zjadł, 3. kocha się.... czasami w innej kolejności... i to jest naturalne, a jeżeli jacyś odmieńcy tego porządku nie uznają to cóż współczuję, szczerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja A co z wirusami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 21:06 Wszystko ładnie ,pięknie ale co z chorobami np.Hiv,WZW?nie ma strachu?Może lepiej się dobrze zastanowić nad swoimi namiętnościami?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 23:35 Pewnie ta racja wynika z wąchania flakonów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin2 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:12 Nie wiem czy tak cudownie mieć KOCHANAKA. Mam nadzieje, że dostaniesz od męża cudownego kopaniaka w dupę. Oby jak najszybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 20:45 hehe to dopiero będzie adrenalinka i fikołki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hack Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: 165.72.200.* 17.03.09, 20:52 a tu niektórzy zapomnieli, że te gwiazdki przy adresie hosta nie do końca gwarantują anonimowość...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 17.03.09, 21:11 brak mi słów na niektórych wypowiedzi ... a gdzie podstawowe wartości? szczerość? zaufanie? żal mi waszych partnerów .... potwierdzam - napaleńcy i kretynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek "dobra rada" Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 21:13 HIV czuwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisa Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 21:19 zastanawiam się jak można spoglądać spokojnie w oczy męża....gdy za plecami robisz mu coś takiego! obłuda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 21:52 jak by mężowie nie byli nudziarzami i drobnymi śmierdzącymi pijaczkami to by żony nie szukały niemoralnych rozrywek, które mogą do końca zniszczyć i tak kiepskie małżeństwo a dzieci jeśli nie wiedzą to wyczuwają nienormalną sytuację, dlatego nudzące się żony niech szukają sobie rozrywek w innych dziedzinach : intelektualnych, sportowych, turystycznych itp na pewno wyjdzie im to na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.chello.pl 17.03.09, 22:27 Ale SEX...to także sport:) Wiec chyba wszystko jest OK:) Kazdy jakies hobby ma!!! Hmmm...moze zabrzmi to nieco ironicznie...ale majac Kochanka...chyba troszke bardziej kocha sie swojego Meza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 22:36 możliwe w przypadku jeszcze nudniejszego kochanka, mycie głowy to też sport wg twojej logiki bo występuje ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.chello.pl 18.03.09, 09:52 Jesli dla Ciebie sex to ruch(anie), podczas ktorego wykonujesz 3 ruchy i konczysz, to napewno nie mozna nazwac tego sportem:) Zycze powodzenia Twojej zonie - w poszukiwaniu kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: cudownie jest miec kochanka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.09, 14:02 Jak wasi mężowie są nudziarzami albo "drobnymi pijaczkami" to po co wogóle z nimi jesteście aż tak beznadziejne jesteście że nie potraficie znaleźć sobie prawdziwego mężczyzny, który będzie was szanował a nie traktował jak osobiste prostytutki. A może Twoj mąż jest nudny tylko przy tobie, kreatywność budzi w nim jego kochanka, a pije no cóz przy boku tak pustych kobiet jakie reprezentują niektóre tu panie sama bym piła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:15 Żal mi Was wszystkich Jest tyle chorób szerzacych sie drogą płciowa Jak juz ktos wspomniał HIV I też RAK SZYJKI MACICY która to roznosza faceci Przenoszac z chorej kobiety na zdrowa A nie wiesz z kim facet uprawiał sex wczesniej przed Tobą Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hook Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 23:41 Te! Hack! No pokaż co jesteś wart. A jak tylko się wypróżniasz to idź tam, gdzie cię docenią. Może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 11:06 oj cudownie ;-)jest cala masa super facetow majacych w domu bawoly ! tylko oczka im lataja za fajnymi laseczkami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:52 cudownie:) mieć kochanka to jak dostać wiatr w skrzydła :) szkoda, że tak żadko i czasami trzeba skończyć tę znajomość :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssseeeeeeexxxxxxxx Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 12:09 to jest niedoopisania te spotkania odskocznia od tej szarej rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 18.03.09, 17:33 Podobnie jak Twoja interpunkcja i umiejętność składania zdań. Wiesz jak to jest: prosty człowiek - proste rozumowanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 23:29 Ale jej dowaliłeś. Normalnie pełen szacun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:53 A mówią że tylko mężczyźni myśla o seksie a tu mamy zaprzeczenie tej teotri :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 18:56 Jaasne! A jak cudownie mieć kochankę!? :DDDD to dopiero jest jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apofis Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.chello.pl 19.03.09, 19:03 Sex to świetna sprawa a szczegulnie z obcą Kobietą!!!A choroby? nie każdy jest chory ,można się zabespieczyc przed hiv w prosty sposób;prezerwatywa;Do odważnych świat należy!!Jeśli jest jakaś odważna kobietka to proszę napisz { apofis-apofis@wp.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 22:28 a ja nie mam kochanka:( Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 24.03.09, 05:48 I słusznie, bo i po co? Wychodzę z założenia, że w takie układy wdają się osoby, których nie stać na wykrzesanie choćby iskry kreatywności u swojego partnera, ale oczywiście mogę się mylić:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitka Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.03.09, 16:56 ja jestem zdrowiusia czysciutka i mam kochanka :)spelniamy wszystkie swoje marzenia jest super dodam ze tego nie da sie opisac jak jest super i faktem jest ze czlowiek wtedy jeszcze bardziej dba o siebie aby sie podobac:)heh to jest zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 21:03 Anitka dokładnie! Zresztą cudownie mi sie Twój nick kojarzy ;) Kuba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti do Anitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:15 Ale skąd masz pewność że Twój partner jest ZDROWIUSi??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: do Anitki IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 23:04 Są sposoby. Hmmm... Beti??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam... Re: do Anitki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.09, 15:21 jeżeli któraś z miłych pań nie ma kochanka to ja... czekam. ale proszę tak do 30 lat. ps. mogą być 2 ;)... a co!!! Jak któraś będzie zainteresowana to podam maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti do kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:51 Może i są sposoby,ale oby tylko nie zawiodły!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apofis Re: stokrotka IP: *.chello.pl 25.03.09, 17:50 napisz może akurat się dogadamy apofis-apofis@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych Re: stokrotka IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.09, 13:02 Cudownie jest miec kochanka:)zapytajcie bylej pani dyr V lo, ktora teraz jest w IV , wyglada na to, ze jest zadowolona, bo ma kochanka, no mniej szczesliwy jest pewnie maz.Sasiedzi tylko mniej sie ciesza po klotniach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re:uwaga na cudzołóstwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.03.09, 19:10 bo doprowadzi do nieszczęścia albo tragedii Odpowiedz Link Zgłoś