Dodaj do ulubionych

cudownie jest miec kochanaka..;)

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 14:52
ta namietnosc prezenciki tajne spotkania hotele niesamowite fikolki
w lozku mile slowa adrenalina.. warto zyc
Obserwuj wątek
    • Gość: kkkkkkkk Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 15:16
      może się spotkamy?:)
      • Gość: Gabi Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 15:23
        Jasne ;-))buzka
        • Gość: kkkkkkkkkkkkk Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 15:33
          to odezwij się na maila: matttwch@o2.pl :)))
      • Gość: dddddddddd Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: 78.133.207.* 17.03.09, 16:45
        Gabi masz w 100% racje :)kochanek to podstawa :))))))))))))
        • lysykap Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 17.03.09, 16:52
          Gabi to jak chcesz to napisz na GG 3867827 pozdrawiam :)
    • Gość: Kleopatra Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:57
      Gabi, jak ja Ci zazdroszczę. Mam mnóstwo adoratorów (podobno jestem
      atrakcyjna), ale niestety brakuje mi odwagi. Ale marzę i marzę. I
      tylko na tym się kończy.
      • Gość: (ccc) Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 16:59
        Idź na całość!!!
        • Gość: wałbrzyszanin Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: 78.133.207.* 17.03.09, 17:01
          Kleopatra daj znac.....to bede jednym z nich...;)
          • Gość: ") Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:23
            ...to szczera prawda,jak facet kocha się raz na miesiąc w dodatku
            kończy po 2 minutach...to warto jest miec kochanka!!!!!
            • ice76 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 17.03.09, 17:40
              KochanKĘ... z kobietami jest podobnie:) Kilka minut, na bok i tną
              komara.
              Teraz żeńska część użytkowników forum może swobodnie napaść na mnie:P
              Pozdrawiam
              • Gość: wychowawca Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 11:20
                Chcesz kochanaka,a któż to taki? Chodzisz już do gimnazjum,popatrz
                ilu ma chęć na dzieci.
    • Gość: Romek Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:30
      Mam nadzieje, ze nie masz dzieci bo one tylko cierpnia jak sie
      pozniej rodzice rozwodza. A jeszcze gorsze jest to jak pseudo ojciec
      kaze sobie mowic Tatusiu.
      • Gość: romeo Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 17:56
        Nikt tak nie ciągnie laski, jak babka, której dopiero co
        powiedziałeś, że zostawisz dla niej żonę. Co tam słychać
        kochaneczki.
        • lastwarrior666 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 17.03.09, 18:22
          jak widać napaleńców i kretynek to w Wałbrzychu nie brakuje ...
          • Gość: Kleopatra Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:10
            Oj, nie spodobało mi się to co napisałeś: jacy napaleńcy, jakie
            kretynki???!!! Jesteśmy tylko ludźmi. Trochę przyjemności od czasu
            do czasu każdemu się należy. Tylko we wszystkim trzeba znać umiar i
            robić to mądrze. Nigdy nie zdradziłam męża. Pomimo, że jest taki
            nudny.
          • Gość: Czytacz Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 20:19
            Co człowiek robi najczęściej? 1. je, 2. wydala to co zjadł, 3. kocha się....
            czasami w innej kolejności... i to jest naturalne, a jeżeli jacyś odmieńcy tego
            porządku nie uznają to cóż współczuję, szczerze!!!
          • Gość: Kaja A co z wirusami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 21:06
            Wszystko ładnie ,pięknie ale co z chorobami np.Hiv,WZW?nie ma
            strachu?Może lepiej się dobrze zastanowić nad swoimi
            namiętnościami??????????
          • mcgregor7 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 18.03.09, 07:37
            ojj racja :)
            • Gość: Kuba Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 23:35
              Pewnie ta racja wynika z wąchania flakonów?
    • Gość: Marcin2 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:12
      Nie wiem czy tak cudownie mieć KOCHANAKA. Mam nadzieje, że dostaniesz od męża
      cudownego kopaniaka w dupę. Oby jak najszybciej!!!
      • Gość: mnm Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 20:45
        hehe to dopiero będzie adrenalinka i fikołki :D
    • Gość: hack Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: 165.72.200.* 17.03.09, 20:52
      a tu niektórzy zapomnieli, że te gwiazdki przy adresie hosta nie do
      końca gwarantują anonimowość...:))))
      • lastwarrior666 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 17.03.09, 21:11
        brak mi słów na niektórych wypowiedzi ... a gdzie podstawowe wartości?
        szczerość? zaufanie? żal mi waszych partnerów ....
        potwierdzam - napaleńcy i kretynki
        • Gość: wujek "dobra rada" Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 21:13
          HIV czuwa !
          • Gość: alisa Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 21:19
            zastanawiam się jak można spoglądać spokojnie w oczy męża....gdy za plecami
            robisz mu coś takiego!
            obłuda!!
            • Gość: ... Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 21:52
              jak by mężowie nie byli nudziarzami i drobnymi śmierdzącymi pijaczkami
              to by żony nie szukały niemoralnych rozrywek, które mogą do końca
              zniszczyć i tak kiepskie małżeństwo a dzieci jeśli nie wiedzą to
              wyczuwają nienormalną sytuację, dlatego nudzące się żony niech
              szukają sobie rozrywek w innych dziedzinach : intelektualnych,
              sportowych, turystycznych itp na pewno wyjdzie im to na zdrowie
              • Gość: :) Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.chello.pl 17.03.09, 22:27
                Ale SEX...to także sport:) Wiec chyba wszystko jest OK:) Kazdy
                jakies hobby ma!!!
                Hmmm...moze zabrzmi to nieco ironicznie...ale majac Kochanka...chyba
                troszke bardziej kocha sie swojego Meza:)
                • Gość: ... Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 22:36
                  możliwe w przypadku jeszcze nudniejszego kochanka, mycie głowy to
                  też sport wg twojej logiki bo występuje ruch
                  • Gość: :) Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.chello.pl 18.03.09, 09:52
                    Jesli dla Ciebie sex to ruch(anie), podczas ktorego wykonujesz 3
                    ruchy i konczysz, to napewno nie mozna nazwac tego sportem:) Zycze
                    powodzenia Twojej zonie - w poszukiwaniu kochanka.

• Gość: Monia Re: cudownie jest miec kochanka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.09, 14:02
                Jak wasi mężowie są nudziarzami albo "drobnymi pijaczkami" to po co
                wogóle z nimi jesteście aż tak beznadziejne jesteście że nie
                potraficie znaleźć sobie prawdziwego mężczyzny, który będzie was
                szanował a nie traktował jak osobiste prostytutki. A może Twoj mąż
                jest nudny tylko przy tobie, kreatywność budzi w nim jego kochanka,
                a pije no cóz przy boku tak pustych kobiet jakie reprezentują
                niektóre tu panie sama bym piła.
          • Gość: 111 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:15
            Żal mi Was wszystkich Jest tyle chorób szerzacych sie drogą płciowa
            Jak juz ktos wspomniał HIV I też RAK SZYJKI MACICY która to roznosza
            faceci Przenoszac z chorej kobiety na zdrowa A nie wiesz z kim
            facet uprawiał sex wczesniej przed Tobą Powodzenia
      • Gość: Hook Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 23:41
        Te! Hack!
        No pokaż co jesteś wart.
        A jak tylko się wypróżniasz to idź tam, gdzie cię docenią. Może...
    • Gość: xxx Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 11:06
      oj cudownie ;-)jest cala masa super facetow majacych w domu bawoly !
      tylko oczka im lataja za fajnymi laseczkami !
      • Gość: iga Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:52
        cudownie:) mieć kochanka to jak dostać wiatr w skrzydła :)
        szkoda, że tak żadko i czasami trzeba skończyć tę znajomość :(
    • Gość: ssseeeeeeexxxxxxxx Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.09, 12:09
      to jest niedoopisania te spotkania odskocznia od tej szarej
      rzeczywistosci
      • ice76 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 18.03.09, 17:33
        Podobnie jak Twoja interpunkcja i umiejętność składania zdań.
        Wiesz jak to jest: prosty człowiek - proste rozumowanie.
        Pozdrawiam
        • Gość: Kuba Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 23:29
          Ale jej dowaliłeś.
          Normalnie pełen szacun
    • Gość: :) Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:53
      A mówią że tylko mężczyźni myśla o seksie a tu mamy zaprzeczenie tej teotri :)
      • Gość: happy Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 18:56
        Jaasne!
        A jak cudownie mieć kochankę!?
        :DDDD
        to dopiero jest jazda!
        • Gość: apofis Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.chello.pl 19.03.09, 19:03
          Sex to świetna sprawa a szczegulnie z obcą Kobietą!!!A choroby? nie
          każdy jest chory ,można się zabespieczyc przed hiv w prosty
          sposób;prezerwatywa;Do odważnych świat należy!!Jeśli jest jakaś
          odważna kobietka to proszę napisz { apofis-apofis@wp.pl )
          • Gość: Stokrotka Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 22:28
            a ja nie mam kochanka:(
            • ice76 Re: cudownie jest miec kochanaka..;) 24.03.09, 05:48
              I słusznie, bo i po co?
              Wychodzę z założenia, że w takie układy wdają się osoby, których nie
              stać na wykrzesanie choćby iskry kreatywności u swojego partnera, ale
              oczywiście mogę się mylić:P
              Pozdrawiam
              • Gość: anitka Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.03.09, 16:56
                ja jestem zdrowiusia czysciutka i mam kochanka :)spelniamy wszystkie
                swoje marzenia jest super dodam ze tego nie da sie opisac jak jest
                super i faktem jest ze czlowiek wtedy jeszcze bardziej dba o siebie
                aby sie podobac:)heh to jest zycie
                • Gość: happy Re: cudownie jest miec kochanaka..;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 21:03
                  Anitka dokładnie!
                  Zresztą cudownie mi sie Twój nick kojarzy ;)

Kuba ;)
                  • Gość: beti do Anitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:15
                    Ale skąd masz pewność że Twój partner jest ZDROWIUSi???????????
                    • Gość: Kuba Re: do Anitki IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 23:04
                      Są sposoby.
                      Hmmm... Beti???
                      • Gość: szukam... Re: do Anitki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.09, 15:21
                        jeżeli któraś z miłych pań nie ma kochanka to ja... czekam.
                        ale proszę tak do 30 lat.
                        ps. mogą być 2 ;)... a co!!!
                        Jak któraś będzie zainteresowana to podam maila
                      • Gość: beti do kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:51
                        Może i są sposoby,ale oby tylko nie zawiodły!?
            • Gość: apofis Re: stokrotka IP: *.chello.pl 25.03.09, 17:50
              napisz może akurat się dogadamy apofis-apofis@wp.pl
              • Gość: walbrzych Re: stokrotka IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.09, 13:02
                Cudownie jest miec kochanka:)zapytajcie bylej pani dyr V lo, ktora teraz jest w
                IV , wyglada na to, ze jest zadowolona, bo ma kochanka, no mniej szczesliwy jest
                pewnie maz.Sasiedzi tylko mniej sie ciesza po klotniach ...
                • Gość: ... Re:uwaga na cudzołóstwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.03.09, 19:10
                  bo doprowadzi do nieszczęścia albo tragedii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka