Dodaj do ulubionych

SONDA - Gość Dnia Izabela Katarzyna Mrzygłocka

IP: *.dialog.net.pl 06.06.09, 11:58
Zobaczcie sami co ma do powiedzienia
http://www.tvwalbrzych.pl/site/2009/06/05/gosc-dnia-izabela-katarzyna-mrzyglocka-2/

Obserwuj wątek
    • Gość: jeszcze poprawka do linku IP: *.dialog.net.pl 06.06.09, 12:02
      http://www.tvwalbrzych.pl/site/2009/06/05/gosc-dnia-izabela-katarzyna-mrzyglocka-2/
      • Gość: Jozina Re: poprawka do linku IP: *.chello.pl 08.06.09, 20:35
        Oczywiście, że nic. Nie wiem co się z nią stało i dlaczego tak się zmieniła na
        niekorzyść, teraz nie można jej słuchać. Ja mogłabym to nazwać, ale na usta
        cisną mi się tylko słowa powszechnie uznawane za nieprzyzwoite, niecenzuralne itp.

Moim zdaniem tak na nią działa to szemrane towarzystwo POkemonów i nasiadówki w
        Książu, a jak wszyscy wiemy jest ona zawsze obecna stąd jej przydomek posłanka
        dyżurna.

Dzięki za wątek, ale więcej już nie chciałabym takiej b......i oglądać.

Siemka, narka i sarka farka <:-}
        • Gość: rysiu Re: poprawka do linku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:38
          lotna jak furmanka!
          • Gość: jojo Re: poprawka do linku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 06:59
            jak zwykle nad wyrost mówi o andresa- a uzgodnienia jeszcze daleko w
            polu. Soptkania inwestorów i przedstawicieli mediów to kpina -
            jeszcze ze 2 lata i tej drogi i tak nie zrobią....
            • Gość: piszpantu Re: poprawka do linku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.06.09, 12:41
              nauczyla sie baba mlaskac ,a nie wie o czy mowi.
              • Gość: Koń Re: poprawka do linku IP: *.chello.pl 14.06.09, 22:09
                Co za POkemon głosował na tak, ujawnij się Czereśniaku?

Hejka
                • Gość: wróbelek Re: poprawka do linku IP: *.centertel.pl 15.06.09, 09:37
                  widać różnicę miedzy ustawionym wywiadem w dami, a normalnym wywiadem na żywo w
                  tv w-ch :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka