Dodaj do ulubionych

flashmob-aftermath

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.12.03, 17:36
witajcie,
i jak wasze wrazenia po flashmobie? kilka minut przed 16 myslelismy ze nikt
nie przyjdzie, ale jednak....
tak na oko leciutko ponad 100 osob, srednia wieku ponizej 20.
smiechu bylo co niemiara, czekam na wasze opisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: HASAN_SAS Re: flashmob-aftermath IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.12.03, 18:42
      S U P E R - ale przeciez wiesz bo bylismy razem :P

srednia myle ze byla ok 20lat, a nawet wieksza
      • Gość: MArkus Re: flashmob-aftermatch IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.12.03, 21:20
        mi sie wydawalo, ze srednia wieku 14 ;))
        Akcja super:) Czekam na nastepne.
        A tak z uwag organizacyjnych, to jednak tez wartaloby, aby nie zbierac sie
        przez pol godziny tylko trzeba dokladniej okreslic, ze jestesmy wtedy i wtedy
        nie wczesniej, nagle zebranie tez by robilo swoje wrazenie:)

Ale bylo spoko, dziekuje jako uczestnik wszsytkim innym i pozdrawiam
        • ledwozipie Re: flashmob-aftermatch 24.12.03, 00:02
          Strasznie jest mi przykro, ale z powodu natłoku obowiązków przedświątecznych
          nie udało mi się pojawić. Następnym razem obiecuje że będę na 100%. Pozdrawiam
    • Gość: krzysiek Re: flashmob-aftermath IP: *.wroclaw.pios.gov.pl / 195.116.106.* 24.12.03, 10:29
      O w morde...a jak się umówiliście, w jaki sposób? nia znalazłem na forum
      żadnych zapowiedzi...
      • Gość: HASAN_SAS Re: flashmob-aftermath IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.03, 12:06
        flashmobwch.webpark.pl/ ktos byl tak pomyslowy i zrobil na biegu taka
        stronke ;)
        • Gość: Maja Re: flashmob-aftermath IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.12.03, 18:20
          Moja propozycja to flashmob bardziej wyrażny. Jedzenie bulek to malo
          widowiskowe, przed swietami z uwagi na post ludzie jedza bułki i wcale nie
          biora udzialu w tym przedstawieniu. Uwazam że wrażenie by zrobiło np :
          chodzenie prze 5 minut w pasażu marketu z otwarta parasolka.Widac by bylo ile
          ludzi sie spotkało w wiadomym celu. Nastepnym razem ja chce tez byc.Troche
          wariactwa w szarym życiu jest potrzebne...
          • Gość: bart Re: flashmob-aftermath IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.12.03, 08:15
            Zgadzam sie ze flashmob powinien byc bardziej wyrazisty, mam nadzieje ze
            usprawnienia bedziemy wdrazac w miare uplywu czasu. Pomysl z parasolkami jest
            bombowy :)
            Mm nadzieje ze nastepnym razem bedzie nas wiecej.
            Jedna tylko mam prosbe: zebysmy nie robili popeliny zwyklym ludziom.
            Obstrukcje to mozna robic nierobom z urzedu miasta, a to co robimy w marketach
            nie powinno sie odbijac na ludziach ktorzy pracuja tam po 10, 12 godzin;)
            Do zobaczenia na nastepnym flashmobie!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka