Gość: HASAN_SAS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.03, 18:38 Ja mam kolacje o godzinie 20, ale z tego co wiem inni juz sa po tak wiec prosze o refleksje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olin Re: WIGILIA - po kolacji 24.12.03, 23:07 Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > prosze o refleksje. Uszka śledziowe rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: WIGILIA - po kolacji IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.12.03, 07:46 barszcz z uszkami , pierogi z ziemniekami , pierogi z kapusta i grzybami , ryba karmazyn, sernik, makowiec, soczek dobry a na deser dobry film na kinie domowym (taki prezent od tatusia dla wszystkixch0. Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: WIGILIA - po kolacji 30.12.03, 19:53 hm..te moje refleksje, są nieco spóźnione, ale co tam:). Atmosfera przy wigilijnym stole...pełna ciepła i miłosci(tradycja). Każdy sklada sobie najserdeczniejsze życzenia ( ale czy są one szczere?) Pani domu ledwo trzyma sie na nogach po swiątecznych porządkach i spedzeniu kilkunastu godzin w kuchni (czy było warto?) Domowy budzet na wyczerpaniu (prezenty) I tak wygladają moje refleksie tydzień po wigilijnej kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś