myagnieszka19 01.09.09, 19:28 witam slyszalam ze sa przyjecia do NSK przez podfirme? czy ktos wie przez jaka podfirme? chodzi mi o nazwe. Prosze o odpowiedzi dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oliea Re: praca w nsk? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.09, 19:47 d-systems invenio i cos jescze nie pamietam przyjecia sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGNIESZKA Re: praca w nsk? IP: *.18.125.lan.e-wab.pl 01.09.09, 21:02 DZIEKUJE BARDZO ZA ODPOWIEDZ. ALE CZY TE FIRMY MAJA SWOJA SIEDZIBE W WALBRZYCHU ?? BO NIE MOGE ZNALEZC W INTERNECIE. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkh Re: praca w nsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 21:47 tak mają swoje biuro w nsk wiec tam musisz pojechać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxo Re: praca w nsk? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 23:06 D-systems szczególnie odradzam, zaufaj mi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: praca w nsk? IP: *.18.125.lan.e-wab.pl 01.09.09, 23:08 oK ZAUFAM ! POJADE JUTRO I OBADAM CO I JAK:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxo Re: praca w nsk? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.09, 10:11 Ogólnie to kobiety nie mają tak przerąbane w pracy jak faceci ;) i byle nie na fifo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wabior Re: praca w nsk? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.09, 07:23 Kto ma numer do firmy D-systems i do tej, której nazwy nikt nie pamięta? Do Invenio się dodzwoniłem ale powiedzieli, że zadzwonią. Czy do tego biura, które jest na zakładzie wpuszczą ochroniarze przez bramę? Proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca w nsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:11 exac systems trzecia podfirma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: praca w nsk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 22:47 Podobno exact systems ma zostać jedyną podfirmą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxo Re: praca w nsk? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 11:27 a Pani Dorota z D-systems pójdzie z torbami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do oxo i wałbrzyszanina IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.10.09, 20:39 może mi polecicie którąś z tych pozostałych dwóch firm skoro macie takie dobre informacje z moich informacji wynika, iż firma exact system miała już raz swoją szansę na wyłączność i ją zaprzepaściła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: do oxo i wałbrzyszanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 20:07 i co to ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: do oxo i wałbrzyszanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 20:42 Jezeli chodzi o prace w podfirmach w zakladzie nsk, to stanowczo odradzam prace w firmie D. Systems,poniewaz ta firma jest juz do niczego po tym ,jak nasza szefowa pozbyla sie po cichutku naszej kochanej koordynatorki p. Ewy dbajacej o ludzi a nie o jej kase,zastepujac ja swoja nic nie wiedzaca siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyziek Re: do oxo i wałbrzyszanina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 21:12 www.exactsystems.pl www.invenio.pl Tam masz aktualne ogłoszenia o pracę - również w Wałbrzychu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: praca w nsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 22:58 Jeśli chodzi o exactsystem i koordynatorkę panią Jolę to powodzenia jeśli uda Ci się z nią dogadać. Z NSK ją wyrzucili więc i tu ze swoją elokwencją długo nie zabaluję. Co do samego zakładu NSK jestem zadowolony. Tak czy siak jeśli masz zamiar tam pracować w jednej z 3 musisz się przemęczyć parę miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś