Dodaj do ulubionych

Logitech Z-5500

IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 18:39
Gdzie mogę ich posłuchać? Już kilka tygodni szukam kogoś, kto je ma z marnym
rezultatem. Łaziłem po sklepach komputerowych na piaskowej i powiedzieli mi,
że mogą to tylko zamówić. A jak spytałem się czy będzie możliwość odsłuchu, to
usłyszałem: "najpierw Pan kup, potem testuj" co mnie, kur*a doprowadziło do
szewskiej pasji... Szukałem również w mieście z wyjątkiem Placu Tuwima.
Obserwuj wątek
    • Gość: omgmgmgmgmg Re: Logitech Z-5500 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 19:16
      Ku... już byś 1000 razy pojechał i wrócił z Wrocka, tam w MM np w Magnolii
      możesz ich odsłuchać w sklepie, jak masz tysiaka na takie głośniki to i 20zł na
      pociąg wyciułasz...
      • Gość: aaa Re: Logitech Z-5500 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 19:33
        Możliwe, że masz rację. Ale co będzie jak pojadę i nigdzie ich nie spotkam? :P
        Nie chce mi się marnować 5h z życia na darmo...
        • Gość: M Re: Logitech Z-5500 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 20:07
          W MM w Magnolii stoją tam wręcz od zawsze, w miejscu gdzie są laptopy przy
          ścianie jest sprzęt grający i m.in są tam te głośniki, nie trudno przeoczyć ten
          wielki subwoofer, są podłączone do jakiegoś odtwarzacza więc można je włączyć.
          Jednak nie przetestujesz dźwięku przestrzennego ze względu na miejsce i
          ustawienie tych głośników.
          • Gość: aaa Re: Logitech Z-5500 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 20:14
            Dźwięk przestrzenny akurat można przetestować w domu. Chodzi mi o samą jakość
            dźwięku. Wybiorę się tam. Dzięki :-)
            • Gość: M Re: Logitech Z-5500 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 20:44
              Sorry i nie w Magnolii (popieprzyło mi się czytając pierwszą odp w tym temacie)
              tylko w Dominikańskiej, akurat co jest w magnolii to pewny nie jestem jednak z
              pewnością tak jak pisałem jest w dominikańskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka