ruda15 23.10.04, 21:34 Było cudownie.....muszę ochłonąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_man Re: Wróciłam z Kudowy 24.10.04, 01:04 Fajnie, że wróciłaś, będzie z kim pogadać bo większość uczestników ma w tych dniach babskie spotkanie u Viki i w okolicach i z pewnie tu nie zajrzą (a jak już to... będziemy musieli się namęczyć nad zrozumieniem przekazywanych nam treści). A Nann wyjechała bez pewności czy nawiąże z nami kontakt z tych swoich dalekości. Więc jak ochłoniesz .... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ruda15 Re: Wróciłam z Kudowy 24.10.04, 12:57 Wstałam, odsłoniłam zasłonkę.......i co ? SZOK !!! WEJHEROWO !!! O rany, gdzie te piękne widoki Sudetów ? a te wspaniałe wieczory i upojne noce .....Następny wekend mam zaproszenie do koleżanki z piernikowego miasta, chyba pojadę. Nie mogę znaleść sobie miejsca. Za rok pojadę ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Wróciłam z Kudowy 24.10.04, 22:44 To wszystko przez ten deszcz i zbyt świeże wspomnienia. Poczekaj jak wyjdzie słońce i zobacz, że jak na Wybrzeże to mamy tu tak pięknie jak w górach. Wszyscy znajomi, którzy tu przyjeżdżają tak mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wróciłam z Kudowy 27.10.04, 20:42 No toż - NA ZDROWIE Po ty Kudowie. Odpowiedz Link Zgłoś