regikl 30.06.06, 22:36 HEJ!cZY KTOŚ ZNA DOBREGO STOMATOLOGA W WEJHEROWIE,KTÓRY DOBRZE I ZA ROZSĄDNĄ CENĘ WSTAWIA ZEBY.CO MYSLICIE O DR.ZWIERSKIM????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazy_fan Re: DOBRY STOMATOLOG 22.08.06, 17:07 Ewa Zarazińska > budynek ORLEXU przy SKM Nanice Odpowiedz Link Zgłoś
kamila-t Re: DOBRY STOMATOLOG 29.08.06, 21:36 Witam, chodzę do dr. Zwierskiego i jestem bardzo zadowolona. miałam plombowanych kilka zębów i wszystko jest w porządku. Ceny są porównywalne z innymi gabinetami. Jeżeli chodzi o wstawianie zębów to niestety nie wiem jak to wygląda. ogólnie polecam i pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.z.o Re: DOBRY STOMATOLOG 18.10.06, 18:24 a ja tylko dr Lassmann polecam, na Granicznej Odpowiedz Link Zgłoś
miba7 Re: DOBRY STOMATOLOG 04.12.06, 11:29 mam dobrego stomatologa ale ona przyjmuje w redzie .. Odpowiedz Link Zgłoś
javert Re: DOBRY STOMATOLOG 03.01.07, 23:12 Dr Lassman - bdb ale nawet mnie - swoja stala kilkuletnia pacjentke moze przyjac dopiero za 3 miesiace, wiec niestety musze zmienic stomatologa. Do marca zeby mi wypadna - nie moge tak dlugo czekac... Odpowiedz Link Zgłoś