ursynka 16.01.06, 02:33 Pomóżcie! Chodzi o książkę Jadwigi Dobrzyńskiej "Falenica moja miłość". Gdzie ją mogę kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woodman Re: Gdzie ją dostać? 16.01.06, 14:52 Może w Towarzystwie Przyjaciół Falenicy? Włókiennicza koło Urzędu Gminy W-wa Falenica (koło pętli 521) Odpowiedz Link
jhbsk Re: Gdzie ją dostać? 16.01.06, 14:54 Kupić to ciężko, ale powinna być w bibliotece. Odpowiedz Link
heca7 Re: Gdzie ją dostać? 16.01.06, 21:06 Ja parę lat temu kupiłam swoją w księgarni naprzeciwko apteki na Młodej.Można spróbować poszukać w używanych książkach na bazarze a całkiem niedawno ktoś sprzedawał taką używaną na Allegro. Odpowiedz Link
glenkora1 Re: Gdzie ją dostać? 18.01.06, 15:18 Ja też widziałam w księgarni - ul. Młoda, vis a vis apteki - zresztą jak nie będzie, to właściciele tej księgarni przywożą książki na zamówienie (pan z Fali na dole chyba też, o ile tam jeszcze handluje bo sto lat nie byłam). A jak nie to może spróbuj znaleźć wydawnictwo Damico tel 6226669 - ale czy to jeszcze istnieje...? Odpowiedz Link