bubu77 02.11.04, 14:15 A kto z was chociaż raz w życiu nie był w "teku" na Lokalnej? pozdrawiam bubu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onuferek Re: TKKF na Lokalnej 02.11.04, 14:30 Pamiętam jak tam swego czasu nawet basen był. Czy ktoś z szanownych forumowiczów kojarzy? Odpowiedz Link
jhbsk Re: TKKF na Lokalnej 03.11.04, 07:28 Byłam mała, ale pamiętam, że był wiecznie nieczynny. Podobno był kłopot z odprowadzeniem wody. Odpowiedz Link
onuferek Re: TKKF na Lokalnej 03.11.04, 08:26 Mniej więcej tak było. Wybudowali, zalali, zapomnieli, że trzeba czasem wodę wymienić. Nawet w "Szpilkach" artykuł był Odpowiedz Link
bubu77 Re: TKKF na Lokalnej 03.11.04, 08:38 Zgadza się z basenem.A czy ktoś pamięta drewniane domki? bubu77 Odpowiedz Link
onuferek Re: TKKF na Lokalnej 03.11.04, 09:16 które, było ich mnóstwo. Nawet jakieś dziś są. W TKKF-ie nie kojarzę. Natomiast te zielone budki na starym bazarze, gdzie teraz taki żółty sklep, pamiętam doskonale. Ten plac obok ktoś kupił i zagrodził. Czy tam się coś szykuje? Może ktoś z was wie. Samo centrum Falenicy a wygląda, że ciężko zanelźć gorsze Odpowiedz Link
psx Re: TKKF na Lokalnej 03.11.04, 18:08 Ba!!! Wiele razy, chodziłem tam na łyżwy, grałem w bilard w Cafe Espapada, w tenisa na kortach. To byly czasy... Odpowiedz Link
dziadulo Re: TKKF na Lokalnej 06.11.04, 01:10 pamietam jak sie grywalo w pigla do 4 nad ranem. Pifko nocne przechadzki po okolicy w swietle ksiezyca i grunge: Nirvana, Pearl Jam. Odpowiedz Link
dziadulo Re: TKKF na Lokalnej 06.11.04, 01:16 Odpowem se sam. Bo spicie pewnie... Czasy sie zmieniaja. Niedlugo zycie bedzie tetnic wzdloz autostrady, w lesie za Tekiem i podstawowka 216. Powstana nowe korty, moze baseny. Wreszcie infrastruktura ozyje. Jak wytna lasek, to moze wreszcie postawia jakis supermarket. Brakuje tu tego. A faleniczanie zyskaja nowe miejsca pracy i szeroka trase na Ursynow. Odpowiedz Link
onuferek Re: TKKF na Lokalnej 07.11.04, 10:00 w innym wątku napisane jest, że w Falenicy nie ma co robić. Bo to prawda. Powstanie obwodnicy związane jest z powstaniem także infrastruktury, można na tym przecież zarobić, to pewne. Niewykluczone, że w związku z nią byłoby co robić. Najważniejsze jednak, że obwodnica nie ma wpływu na twórczość Pearl Jam. Ostatnio zatapiam się z wielką przyjemnością w Riot Act. Bajka Odpowiedz Link
psx Re: TKKF na Lokalnej 04.11.04, 13:04 A tak "tek" wygląda dziś: www.info1.pl/rekreacja/fitness/prezentacja.asp? id=381 Odpowiedz Link
marcin_70 Re: TKKF na Lokalnej 09.01.05, 00:24 A kojarzycie plajbojow kortowych: Kurki i inne Pokory??? Odpowiedz Link
poborca Re: TKKF na Lokalnej 06.02.05, 21:31 ...kojarzymy... chyba sie juz w koncu wypalili... ile mozna... tkwic w samouwielbieniu ale jeszcze jakies niedobitki "starej" plejbojowej ekipy sie ostaly... p.s. czy "70" w nicku: marcin_70 to przypadkiem rok urodzenia? ciekawe, moze z Falenicy przypadkiem... Pewnie sie znamy... :-) Moze nawet chodzilismy do tej samej klasy.... kto wie. Pozdr.P Odpowiedz Link
petronelka95 Re: TKKF na Lokalnej 06.02.05, 01:46 a ja z kortów pamiętam Pawła Żaczka, był jescze jeden Paweł ale nie pamiętam nazwiska:( i Mariusz wołali na niego chyba Grawer. To były czasy:) Odpowiedz Link
poborca Re: Niezła ekipa ;) 08.02.05, 21:57 no fakt, w pewnym sensie niezla ekipa... ...bylo - minelo ! pzdr.P Odpowiedz Link
petronelka95 Re: Niezła ekipa ;) 11.02.05, 23:15 Bardzo chętnie bym się z nimi spotkała:))))) Odpowiedz Link
amdl Re: TKKF na Lokalnej 14.02.05, 17:37 Do TKKF chodzilo sie na lyzwy - czy to jest nadal w zimie? Odpowiedz Link
tomeczekp Re: TKKF na Lokalnej 04.04.05, 21:24 Ja też od dawna i to nawet bardzo dawna tam bywam i nawet dużo potu na tamtejszych kortach zostawiłem.Faktycznie przez długo było bardzo mocno tenisowo.Grało paru mocnych chłopaków, którzy się nieco podstarzeli.Ale był to fajny czas.A zimą łyżwy i smak hokeja w wykonaniu paru wariatów z Michalina.A co do Kurka, to z tego co wiem to nadal tam jest i robi dobrą robotę ucząc młodych ludzi tego trudnego rzemiosła, jakim jest tenis - trzymaj się Sławek...Gra też jeszcze Pokorka, Jasielski, Samojłowicz, Marszewski, Trojanowski z Nie do Wiary, Matyjaszek - stara dobra gwardia...Pozdrawiam !!!!!!! Odpowiedz Link