Gość: bystander IP: *.pgd / *.crowley.pl 06.02.04, 13:53 Podobno nie przedpadano za nim na Myśliwieckiej. I to nie jedyna zmiana, która się szykuje. bystander Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: Kto następny po Kowalewskim? 06.02.04, 13:56 Ale jesteś tajemniczy. Zdradź więcej szczegółów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystaner do kolibra IP: *.pgd / *.crowley.pl 06.02.04, 14:27 By czytał uważniej i nie konfabulował. Mam swoje lata, klimat w 3 skończył się razem ze stanem wojennym. Kto dziś pamięta kapitalne piątkowe tonacje trójki Gaszyńskiego? Ktop pamięta ponadczasowe programy Webera? Co wy wiecie o Programie Trzecim? Ludzie spytajcie rodziców lub dziadków. Tylko mam wątpliwości, czy wy pochodzicie z inteligenckich domów. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj do nikogo 06.02.04, 14:57 Gość portalu: bystaner napisał(a): > Mam swoje lata, klimat w 3 skończył się razem ze stanem wojennym. > Kto dziś pamięta kapitalne piątkowe tonacje trójki Gaszyńskiego? > Ktop pamięta ponadczasowe programy Webera? > Co wy wiecie o Programie Trzecim? Masz jakiś problem? Ja znam PR III z tego, co sam w nim słyszałem. PR III nałogowo zacząłem słuchać ~1989. I wiem, że mi się podobało. Wcześniej było jeszcze lepiej? OK, wierzę na słowo. Tylko jakie to ma znaczenie? Czy nie wolno mi pisać, że to co było potem też mi się podobało, a to co jest teraz podoba mi się znacznie mniej? A co Ty wiesz o np. motoryzacji, skoro jeździsz np. Daewoo, a nigdy nie jechałeś Mercedesem z 1936 r. (a ja tak)? - "Zajefajny" przykład, nie? Tak samo głupi, jak i Twój. A może wcale nie chodzi Ci o to, aby o tym pogadać, ale wchodzisz tu, aby się pokopać z forumowiczami? To Ty "aster" vel "chaber" - zgodnie z obietnicą pod innym nickiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=10095039&a=10361085 > Ludzie spytajcie rodziców lub dziadków. > Tylko mam wątpliwości, czy wy pochodzicie z inteligenckich domów. Ja mam wątpliwości, czy Ty w ogóle pochodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś