Dodaj do ulubionych

Chłopaki i dziewczyny w Zachęcie

20.02.04, 22:04
Wchodza nam w lata,te chlopaki i dziewczyny!
Obserwuj wątek
    • Gość: Milosnik Sztuk zNIEcheta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 22:49
      tak o tej Galerii mowia mlodsi artysci... ci z pokolenia 20 latkow..... miedzy
      innymi Ci z bardzo modnego ostatnio Rastera...
      • Gość: esyka Re: zNIEcheta IP: *.rudanet.com / *.rudanet.com.pl 20.02.04, 23:38
        idź na mitoraja Miłośniku Sztuk
        sam jesteś zniechęta
        i co ma znaczyć " CI Z POKOLENIA 20 latków"?
        jezu help
      • Gość: esyka Re: zNIEcheta IP: *.rudanet.com / *.rudanet.com.pl 20.02.04, 23:40
        i nie RASTERA tylko RASTRA!
        • Gość: roo Wyglupy sztuka nigdy nie byly, nie sa i nie beda.. IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 21.02.04, 08:52
          A NIE LEPIEJ SIE WYPCHAC TROCINAMI,BEDA PRZYNAJMNIEJ EKSPONATY,A NIE TYLKO
          ROBOTA DLA SPRZATACZEK.
    • Gość: Kowalski Re: Chłopaki i dziewczyny w Zachęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 10:13
      Kolejny artystowski bzdet i wywalanie pieniędzy w błoto. Przypominam, że Zachęta
      jest finansowana z pieniędzy podatników.
    • Gość: Kowalski Re: Chłopaki i dziewczyny w Zachęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 01:44
      Uwaga, cenzura na forum. Starym ubeckim zwyczajem Wybiórcza cenzuruje
      wypowiedzi. Nawet w takich błahych sprawach jak ta nieszczęsna wystawa w Zniechęcie.
    • Gość: Lucjan Re: Chłopaki i dziewczyny w Zachęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:21
      Pani Jarecka,
      po co pani to napisała? Nie widzę powodu, chyba jednak nie warto.
    • Gość: bi pi Re: Chłopaki i dziewczyny w Zachęcie IP: *.CHCGILGM.dynamic.covad.net 22.02.04, 15:41
      skutecznie mnie to z-NIE-checilo!!!!! to juz kolejna slaba wystawa w tym
      miejscu. byle co.
    • Gość: gosc Re: Chłopaki i dziewczyny w Zachęcie IP: *.wmc.com.pl 23.02.04, 10:29
      Przede wszystkim Szanowna Pani redaktor zapomniała, że chodziło tu o
      performance - w tytule. Młody performance. Byłem na otwarciu i jeden tylko
      wniosek nasuwa się: tak głupiej wystawy i tak głupich wystąpień nie widziałem
      od lat. Pani Kurator wszystko pomieszała proponując infantylny chaos.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka