Gość: altrniva IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 08.04.04, 17:59 Skąd wzięło się to dziewczę i co ono robi w radiu? Przecież jej nawet nie slychać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JAA Re: Helena IP: *.opegieka.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 18:44 A Ciebie nie widać i co? Przedzwoń kiedyś do listy i porozmawiaj z Helen ... Ja np. nie miałbym nic przeciwko temu aby poprowadziła kiedyś listę. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Ja konferencja co najwyżej ;-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 00:02 Poprowadzić listę ? To juz lepiej niech poprowadzi jaką konferencje np. geodetów albo innych skoczybruzdów. Do radia to trzeba mieć głos. Dobre chęci nie wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: konferencja co najwyżej ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 13:00 Coś wam się pomyliło! Helen nie ma etatu dziennikarskiego, więc wasze złośliwości są nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: konferencja co najwyżej ;-) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 15:13 Wiem co masz przeciw Helenie, ale co masz do geodetów? Nie kumam skąd ta propozycja ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez Ja konferencja co najwyżej ;-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 16:08 Do geodetów nie mam nic. Może byc konferencja hodowców tchórzofretek albo nawet Wielbicieli Andrzeja L. Ale jesli chcesz wiedziec skąd ta propozycja to obejrzyj sobie wpisy w tym wątku i wydedukuj ;-) Przyjemnego rozwiazywania zagadki. Nie jest trudna. Wystarczy poziom IQ charakterystyczny dla targetu. No chyba , że sie mylę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchawka LP3 Re: Helena IP: *.toya.net.pl 10.04.04, 21:30 Helen to nie dziewcze, tylko Halinka, która pracuje w Trójce od około 20 lat. Byc moze niektórych z Panstwa nie bylo jeszcze wtedy na swiecie. pozdrawiam, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radca II Rangi So what ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 00:17 czy to coś implikuje ? Byc moze niektórych z Państwa nie bylo jeszcze wtedy na świecie ale za to w Programie Trzecim było czego słuchać. Zresztą słupkologii też wtedy nie było. Nie mówiąc o kolejnych bajońskich sumach wyrzucanych w błoto ( CZTERY MILIONY ZŁOTYCH ??? naprawde CZTERY ? ZA CO ? ). Za to słuchalność była większa :-p A tak w ogóle, to zostawcie Panią Helen w spokoju. Przecież ktos musi odbierac telefony, przyklejac znaczki, robic kawę, wycierać kurze, księgować i wykonywać setki innych czynności biurowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Helena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 08:52 Głównie odbiera telefony chyba, nieprawdaż? I sama nie występuje na antenie, no, chyba, że jej Niedźwiedź każe. W związku z tym nie rozumiem za bardzo tego czepiania się jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: Helena IP: *.acn.waw.pl 14.04.04, 08:14 Nie wyobrażam sobie Listy bez Helen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Helena IP: *.marwit.gliwice.pl 11.04.04, 12:52 Co chcenie od Helen? czasem tylko cos zapowie w LP3 i tyle. Ot, taki zarcik antenowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
coox Re: Helena 14.04.04, 11:19 Helen to Channa Laudowicz drodzy państwo i jeśli dobrze się przysłuchać pojawia się w różnych relacjach reporterskich, i to jest druga strona jej duszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: Helena IP: *.acn.waw.pl 14.04.04, 13:10 Helen to Halina Wachowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
coox Re: Helena 14.04.04, 11:20 no i jeszcze link dla leniwych www.radio.com.pl/trojka/ludzie/laudowicz.asp Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Helena 14.04.04, 13:01 No, i jak popatrzysz na opis Pani Laudowicz z linku, który sam przytaczasz, to przeczytasz, że pracuje w Trójce od 2 lat. A Helen ciut dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Helena 14.04.04, 13:04 fdj napisał: > przeczytasz, że pracuje w Trójce od 2 lat. P.S. A administrator Trójkowej strony mógłby się zdecydować, albo zrobić aktualizację. Najpierw jest przy Pani Laudowicz napisane "w Trójce od 2000 r.", a potem, że od 2 lat. A mamy 2004 r. ... Odpowiedz Link Zgłoś