Dodaj do ulubionych

WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 62.233.153.* 09.05.04, 23:02
wczoraj znowu na nie trafiłam. to nagorszy czas sobota/niedziela. czytać -oczy bolą -no to tylko radio! a w moim ulubionym tokfm po pólnocy powtórka znowu WRÓŻKI nie wierzyłam własnym uszom. jakas wrożka gabi czy cóś .......odpowiadał jakimś oszołomionym słuchaczom bzdurne bzdury...(pomijam pytanie - dlaczego rozsądni, wykształceni ludzie dzwonią do wróżek
PROTESTUJĘ !!!!!!!!! WÓŻKI SĄ PROSZONE O UDANIE SIĘ DO INNEGO RADIA...
czy opowiadanie bzdur ustami wróżek, chiromantek, numerolologów, astrolożek jest INFORMACJĄ? to ani nie jest śmieszne, ani pobudzające do myślenia ani twórcze. Ratunku, dlaczego powtórki wróżek zagnieździły się w nocy sobotniej, najgorszej dla mnie. Wiem, ze nie tylko ja ich nie trawię. Zróbmy coś. BŁAGAM. NASTĘPNEJ TAKIEJ NOCY SOBOTNIEJ NIE ZDZIERŻĘ -
toczek - z najstarszych słuchaczy tokfm
Obserwuj wątek
    • Gość: Humpty Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:57
      Pisalem i na forum i do Tok-u w tej sprawie. To nie tylko głupia audycja. To
      audycja mogąca wyrządzić poważne szkody poszczególnym słuchaczom. Oczywiście
      nigdy nikt z nas o tym się nigdy nie dowie. Redakcja pewnie też nie. Szkoda, że
      nie wykazano choć odrobiny wyobraźni.
      Audycja z udziałem Bernatowicza jest tylko bezdennie głupia. I ośmiesza jedynie
      poważną stację radiową. Ale to już strata redakcji. Czego się w końcu nie robi
      na tym świecie dla łapaniu "targetu". Ale jeszcze raz powtarzam: audycje z tymi
      oszustkami są niebezpieczne. Naiwność i bezbronność ludzka jest niewyobrażalna.
      Do wróżki dzwoni najczęściej osoba słaba psychicznie, w kryzysie
      osobowościowym, w desperacji. Taka osoba jest w stanie na podstawie bredni tych
      kasandrycznych miernot nieźle narozrabiać w życiu swoim i najbliższych. Czy
      Wanad o tym nie pomyślała?
      Obiecuję i sobie samemu, i zainteresowanym, że jeśli audycja przeżyje do
      czerwca, to wystąpię na wojenną ścieżkę. Jest w kraju kilka adresów, gdzie można
      słać protesty. Wtedy zainteresowanych Forumowiczów poinformuję o tym i poproszę
      o pomoc.
      Humpty
      • Gość: wieloletnisluchacz Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 10.05.04, 01:43
        no coz, wrozki - straszna tragedia, nie wiem kto tam je zaciagnal, ale to
        zdecydowanie pomylka. szczegolnie gabi, ktorej sposob wyslawiania sie raczej
        intelektu wielkiego nie zdradza...
        panie Marcinie Wojciechowski!
        zwracam sie do Pana, bo podejzewam, ze wrozki sa tam z Panskiej inicjatywy.
        po pierwsze - moze jakis iny rozrywkowy temacik?
        po drugie - sposob w jaki rozprawia sie Pan z ludzmi, ktorzy dzwonia i wyrazaja
        niechec wobec wrozek daleki jest od profesjonalizmu.
        po trzecie - jeszcze wiecej profesjonalizmu Panu zycze, bo czasem gubi sie pan
        jak dziecko, az zal sluchac. i nie chodzi tu o audycje o wrozkach. choc za
        jedno musze Pana pochwalic - audycja o pracy calkie niezala, tylko dlaczego tam
        wciaz sa 'eksperci' z gaety wyborczej, wszak swiat sie na niej nie konczy.
        rozumiem, ze reklama, ale troche nachalna i sprowadzajaca swietne niegdyz radio
        (ehh gdzi jest teraz Sobala???) do funkcji niejakiej bezplatnej gazety metro.
        pozdrawiam
        wieloletni sluchacz radia TOK FM
        • Gość: olaboga Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.05.04, 14:50
          i Wojciechowski razem z nimi!!! absolutnie!!!
      • Gość: Elzbieta Precz z wrozkami! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 00:36
        Prosze panstwa, szkoda czasu antenowego i cierpliwosci sluchaczy.
        Gdy tylko zaczyna sie program z udzialem wrozek, uciekam do innego radia.
    • Gość: Toczek Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.153.* 10.05.04, 16:26
      ad
      "jeszcze raz powtarzam: audycje z tymi oszustkami są niebezpieczne. Naiwność i bezbronność ludzka jest niewyobrażalna.
      Do wróżki dzwoni najczęściej osoba słaba psychicznie, w kryzysie
      osobowościowym, w desperacji. Taka osoba jest w stanie na podstawie bredni tych
      kasandrycznych miernot nieźle narozrabiać w życiu swoim i najbliższych"
      zastanawiam się, czy wprowadzacający te nawiedzone wróżki przynajmniej raz powiedział -słuchacze ! siedzi obok mnie wróżka ale pamietajcie,to tylko zabawa!!! nie słuchałam nigdy całej audycji więc nie wie, moze mówi tak na poczatku. ale radio to nie gazeta -wpada sie w eter o różnych porach -więc trzeba przypominać o zasadach programu. To tylko zabawa.
      Obowiązkiem redakcji jest wyrażny sygnał do słuchacza -nie wszyscy niestety podchodzą do takich audycji krytycznie.
      Rzeczywiscie zgadzam się, ze taka auycja prowadzona niefrasobliwie i niechlujnie pomijając całkowity brak sensu moze być niebezpieczna i tragiczna w skutkach. WRÓŻKI W TEJ NIEODPOWIEDZIALNEJ POSTACI MUSZĄ ODEJŚĆ
      zmartwiony Toczek
      dzięki innym za wsparcie, to nie jest tylko moja sprawa, cieszę się ze widzicie wagę problemu. Terapeytyczna rola radia -to jeden z moich ulubionych tematów
      • Gość: toczek ps Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.153.* 10.05.04, 16:34
        oczywiście cytat powyzej jest z listu Humpty.
        Jeszcze raz bardzo dziękuję Humpty za bardzo istotne uwagi
        kolejny cytat
        "To audycja mogąca wyrządzić poważne szkody poszczególnym słuchaczom. Oczywiście nigdy nikt z nas o tym się nigdy nie dowie. Redakcja pewnie też nie. Szkoda, że nie wykazano choć odrobiny wyobraźni"
        dodam i odpowiedzialności. Im bardziej o tym myślę
        tyn bardziej widzę, że sprawa jest zbyt poważna, żeby ją tylko tak zostawić na forum -nie wiem jak i gdzie powinniśmy napisać?
        poradźcie
        toczek
        • Gość: zalogowana ps Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 18:05
          Ludzie, odwalcie się od wróżki,nie wypowiadam się na temat jej walorów
          intelektualnych, bo jej nie znam, a sam język moze być z różnych względów
          zwodniczy,
          nie należę też do grona jej wielbicieli i stałych słuchaczy, ale z tego co
          kilka razy słyszałam, raczej nastraja ludzi optymistycznie i nie sądzę,żeby
          mogła komuś zaszkodzić,a po ilości dzwoniących widać,że jest na nią
          zapotrzebowanie, i chociaż sama wolałabym w tym czasie jakąś inną audycję, to
          jednak nie odbieram reszcie prawa do lubianej audycji,
          chodzi o to,zeby kazdy miał to co lubi, a mi się zabiera teraz Mikę, wcześniej
          Sobalę i Sułtanów Nocy, a taka wróżka zostaje, i to mnie wkurza!
          • Gość: Paweł WRÓZKI NIE MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.66.* 10.05.04, 18:59
            Też tak uważam czasami tego słucham całkiem fajnie prowadzone raczej "z jajem"
            zresztą słucham TOK FM od 1999 roku i wróżka pojawiała się tam zawsze tyle że
            nie cyklicznie. Jeśli chodzi o Wojciechowskiego to akurat bardzo lubię go za
            świeżość i naturalość ale to kwestia gustu.
            Bardziej oburzałbym się na pojawienie się wróżek w magazynie ekonomicznym, to
            już nie jest poważne ale weekend weekendem. Kto słucha radia w niedzielę przed
            południem ?? Ludzie dajcie spokój i zajmijcie się niedzielnym obiadem jak Was
            boli.
            P.
            • Gość: Toczek nocny marek Re: WRÓZKI NIE MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.153.* 10.05.04, 23:50
              NIe słucham wróżek w niedziele
              Nie mogę spać w nocy i wtedy szukam słowa w eterze
              słowa, ktore przykuło by moją uwagę
              mam takiego pecha, że ciągle w powtórkach nocnych trafiam na wróżki
              nie odróżniam ich, bo natychmiast zamiast włączenia rozumu włącza mi się furia i resztki snu pryskają
              Każdy reaguje indywidualnie na wróżkowanie. Jego prawo. Ale jak mozna wróżyć przez radio na podstawie kilku cyfr po kilku sekundach tajemnego obliczania?
              KOściół czepia się niewinnego Pottera a nie czepia się robienia ludzi potrzebujących autentycznej rady i pomocy w bambuko.
              Posumowując. Wróżki w potórkach nocnych są nie do zniesienia dla mnie, nocnego marka.
              • Gość: Sluchaczka Niech odejda wrózki, wole BBC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 00:43
                Te powtorki sa jak flaki z olejem.
                Nie macie innych pomyslow?
                A nie mozna przedluzyc transmisji BBC, jak to kiedys bylo?
                Komu to przeszkadzalo?
            • Gość: Ela Nie chcemy wrozek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 00:39
              Wolimy programy medyczne, kosmetyczne, cokolwiek, byle nie te nawiedzone panie.
          • Gość: sluchacz ps Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 11.05.04, 02:05
            no to koncu o co ci chodzi?!!?!?
            mnie wlasnie wkurza to, ze z radia odeszli ludzie, ktorzy mieli cos do
            powiedzenia i po prostu byli ciekawi. niestety pozostawia sie osoby bezbarwne
            jak p. Wojciechowski (sorry ale nie wiem gdzie tu ta swiezosc i naturalnosc) i
            kompletnie jarmarczne audycje dla gawiedzi z belkotliwymi wrozkami. to mnie
            wkurza i boli i chce temu dac tu wyraz.
            moze nastepnym krokiem bedzie jakies sextelefon- partylline, co?? na pewno
            znajdo sie tacy, ktorych to zadowoli i w ogole w koncu to radio odnajdzie sie w
            odmetach eteruu.
            ehhhhh, chyba czas na zmiane stacji.niech sobie te wrozki nadaja, ze beze mnie.
            • Gość: toczek ps Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.153.* 11.05.04, 11:10
              mnie tez "wlasnie wkurza to, ze z radia odeszli ludzie, ktorzy mieli cos do
              powiedzenia i po prostu byli ciekawi"!!!!!!!!!!!
              marzę o powrocie dawnych indywidualnośi!!!!!!!!!!!! a jak starzy nie mogą wrócić, na pewno znajdą się nowi, byle sensowni
              głupota w mediach i dostosowanie do oczekiwań przeciętniaka nas zalewa
              i marzę o sensownym grafiku powtórek najciekawszych audycji
              wróżki nie pasują do naszego radia, więc proszę je tylko o odfruniecie
    • hajota POPIERAM, WRÓŻKI WON!!! n/t 18.05.04, 21:05
    • wilkstepowy7 WRÓZKI MUSZĄ WRESZCIE ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!WON 11.06.04, 00:55
      Noc. Radio Tokfm. Jakie dziś będą powtórki? Pytam i ...
      nie to nie do wiary!!!!!!!!!!Wróżki jeszcze nie łodleciały, bo jedna tu jest
      Wrózka gabi coś tam szczebiocze do kogoś kto się cały czas stara odzyskać pieniadze ona, Gabi, zapewnia, ze ta w eterze pytająca je odzyska
      A teraz następna kretynka podaje datę urodzenia, byk z lwem, nie z rakiem..podpowiada Marcin. Witam pania joannę z wwy, która poznała jedną osobę a jest podejrzliwa bardzo, gabi zapewnia, ze jest uczucie a ma być ostrożna
      Mówi się że tylko baby są głupie i naiwne, a tuu co drugi telefon to facet, już nie mogę, już nie dam rady. marcin podpowiada, że jesteśmy panami swojego losu, no cóś cudnego, co zrobić, żeby to wróżkowanie wyniosło się pzrynajmniej z powtórek. Spac mi się odechciało jeszce bardziej
      • wilkstepowy7 Re: WRÓZKI MUSZĄ WRESZCIE ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!WON 11.06.04, 01:19
        cd powtórki z gabi, oh, jaka słodka, aż mdli od madrości
        ... jeżeli jesteśmy panami swojego losu, poprawione pzrez Gabi na "kowalami"
        to jako "kowal słuchający nocnych powtórek" życzę sobie, żeby wróżki rzędem opusciły powtórki i udały się w nieznanym kierunku.
        Mogą dołączyć archiwum RB i razem z archiwum się zarchiwizować
        a jeżeli derekcja lubi wróżenie
        to przynajmniej życzę sobie grafiku powtórek, żeby nie narażać się na nocne spotkania z głupotą. Dzień wystarczy
        • Gość: baks Re: WRÓZKI MUSZĄ WRESZCIE ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!WON IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.06.04, 11:42
          Zgadzam sie z wilkiem stepowym. Po dzisiejszym poranku z karciana pania
          niedobrze sie robi. Jesli p. Wojciechowski wymysla te tematy z wrozkami to mam
          watpliwosi co do jego inteligencji. Jesli radio nalezy do Agory i Polityki, to
          czy ludzie z Polityki maja jakis wplyw na ramowke, bo w Agore nie wierze. Ta
          robic chce kase za cene robienia ludziom wody z mozgu.
          • Gość: ptok Re: WRÓZKI MUSZĄ WRESZCIE ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!WON IP: 62.233.153.* 14.06.04, 01:34
            powtórki
            ja chyba śnię
            tu znowu jest wrózka
            on e już chyb a sobie poszły??
            majaki???/ gada z nią Marcin
            Panie Marcinie, co pan wyrabia?
            słyszłam pana w tematach innych i było Ok, albo prawie ze OK
            ale wrózki, wróżenie, czary to jakieś totalne nieporozumienie
            proszę o weryfikację
            proszę o szacunek dla słuchaczy
            • Gość: sluchacz Re: WRÓZKI MUSZĄ WRESZCIE ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!WON IP: *.visp.energis.pl 14.06.04, 01:48
              po prostu_ w Radiu Tok FM, my ssluchacze, mowimy wrozkom STANOWCZE NIE !!! i
              ZEGNAMY !!! PA PA!!! Panie Marcinie, zastanawiam sie wlasnie, czy Pan ma
              jakiekolwiek ambicje zawodowe wykraczajace ponad poziom tzw. 'kolorowych
              magazynow dla Pan' ... bo szczerze powiedzialem, ja juz zwatpilem ...
              • Gość: ptoczek Re: WRÓZKI MUSZĄ WRESZCIE ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!WON IP: 62.233.153.* 14.06.04, 01:56
                ja też mam wątpliwości
                to jest powtórka -nie dość, że te wrózki napadają naiwnych rano, to są powtarzane
                a ciekawe audycje popołudniowe są nie do złapania po a r z drugi
                niech żyje bzdura i głupota w tok fm
    • nemoo Re: WRÓZKI MUSZĄ ODEJŚĆ!!!!!razem z głupotą 14.06.04, 02:09
      słucham powtórki nocnej z wróżką
      ta wrózka jest genialna!!!
      potrafi wychwycić każdy atom informacji z pytania słuchacza
      to wielka sztuka
      szkoda, że nie mają jej ci którzy powinni nam pomagać
      np lekarze, psycholodzy....itd
      a p.marcin wtóruje w budowaniu aury
      i w ten sposób wzmacnia wiarę rodaków w wróżki i innych czarodziejów
      to piękne i okrutne
      na głupotę nie ma lekarstwa