kogucik-2972 04.11.11, 09:54 po sąsiedzku oblatuję dnia fajnego Wam winszuję pozdrowionka - i już spadam może kiedyś coś zagadam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: kogut wita :D 04.11.11, 11:33 Zajrzyj Waść, bo jakem kura, jeśli nie - polecą pióra ! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: kogut wita :D 04.11.11, 21:26 czy to groźba Mości Panie ...? czyżbym miał Ci sprawić lanie...? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: kogut wita :D 05.11.11, 09:10 Nie groźba, lecz ostrzeżenie, daj tu wreszcie Acan pienie ! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: kogut wita :D 05.11.11, 17:37 nie no ...piałem, dużo piałem... nieraz niezły popis dałem toż tu obok, drogi Panie jest mój kurnik - a tam pianie też wierszowy, z zasadami my sąsiady tuż pod Wami i na płocie w mym kurniku daaaaawno link jest do Wierszyków Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: kogut wita :D 08.11.11, 09:02 Latal Kogut po Podworku myslac o niedzieli.... niespodzianka sie zadarzyla bo w sobote leb ucielii... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: kogut wita :D 08.11.11, 09:12 na podwórkach koguty bywają ozdobą a tobie się radzę lepiej zająć sobą.... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: kogut wita :D 08.11.11, 09:44 rzadko groźby rzucam, lecz jeśli się stanie miej na względzie - czcze nie będą, weź więc na wstrzymanie bardzo ci współczuję etatu pieseczka na Podwórku znieważyła mnie właśnie maseczka a że nigdy za aferą raczej nie goniłem więc dopóki tam bywała od forum stroniłem teraz zaś nie widzę przeciwwskazań owych by spokojnie odwiedzać kumpli podwórkowych pieseczka szczekanie śmiesznym się wydaje choćby nie wiem jak podskoczył - ugryźć nie dostaje..... Odpowiedz Link
alice0553 Re: kogut wita :D 08.11.11, 10:56 Zorro,weź coś na wstrzymanie nie wnoś kłótni tu,mój panie bo nas nie interesuje do kogo awersję czujesz. A Ty,Koguciku drogi byłeś chyba nazbyt srogi bo to przecież żarty były niepotrzebnie Cię wkurzyły. Te wojenki forumowe nie na moją biedną głowę. Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: kogut wita :D 08.11.11, 11:04 wybacz Pani, moja wina zwykle poziom wyższy trzymam ot i wpadłem do rynsztoka stąd i taki brzydki pokaz klnę się na mój honor kurzy to się więcej nie powtórzy ... Odpowiedz Link
alice0553 Re: kogut wita :D 08.11.11, 11:48 Tu i ówdzie zaglądałam i co nieco zrozumiałam więc rozgrzeszam Kogucika proszę,by nas nie unikał. Odpowiedz Link
1zorro-bis "Oda do Koguta"..... 08.11.11, 12:43 Chodzil Kogut po podwórku kury za nim tez - na sznurku. Dziobiac, skubiac tak gdakali... Az tu nagle sie z oddali zjawil....ZORRO w pelerynie! Kogut...jeknal - wieeelka trwoga! Przyjdzie modlic sie do Boga... Ale...wzial sie Kogut w kupie dziarsko krzyknal - "mam Cie w dupie"! Nim pomyslal....byl juz w ZUPIE! www.youtube.com/watch?v=z6wRA5rnafM Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Oda do Koguta"..... 08.11.11, 12:51 ziewnął kogut leniwie paproch strzepując z piórka nie komentując litościwie ujadania Burka..... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Alice.... 08.11.11, 12:58 już łapki wystawiam, ale ja niewinny jak na takie dictum pozostać bezczynnym...? Odpowiedz Link
kogucik-2972 Zorro 08.11.11, 13:13 zabierz Waćpan stąd swój kuper by nie robić zadym komuś ja Ci chętnie skopię dupę lecz nie w cudzym "domu" Odpowiedz Link
1zorro-bis "Oda do...kurnika" 08.11.11, 13:31 Zerknal ZORRO w lewo, w prawo patrzy, slucha - ktos tu bryka! A to Kogut juz z kurnika naprezony niczym paw... piórka swoje prezy. Az tu nagle zza chalupy wypadl sierzant na koniku. Chlop poteznej byl postury z calym pedem i bez krzyku wyladowal wprost....w Kurniku! Kury krzycza wnieboglosy ratuj Kogut nasze dupy! My nie chcemy dzis do zupy! www.youtube.com/watch?v=vdRtjJ3p-Ks Odpowiedz Link
1zorro-bis "Oda ku....przestrodze!" 08.11.11, 15:04 Sziedzial kogut na swej grzedzie, myslac ciagle - co dzis bedzie? Swego czasu dostal bzika no i ruszyl w swiat ....z kurnika. Lazil sobie przez podworka strojac wszedzie swoje piórka. Tu go wzieli, tam go chcieli wina dali, wódki dali po "grzebieniu" poklepali... Kogut - dumny, napuszony marzyc zaczal o...kochance! Nim sie kapnal byl...w brytfance! www.youtube.com/watch?v=rywp0Ud4Xjs Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: kogut wita :D 08.11.11, 12:46 z rozgrzeszeniem, czy też nie ... kogut honorowy jest no i jakże mam unikać sąsiadów kurnika...? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: kogut wita :D 08.11.11, 13:46 "Dupa", "zupa" - Boże wielki ! (nie myśl tylko, że wybrzydzam) Mam nadzieję, że kafelki, większy budzą podziw widza. Miast nas wierszem więc katować (choć radośnie-ś roześmiany) sprawdź - miast zupę wciąż gotować, czy płytki trzymają się ściany ! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: kogut wita :D 08.11.11, 14:01 "Katowac"? "gotowac"? - rymy jak z mej zupy... ja tam wole jednak przypilnowac... Wlasnej dupy. Odpowiedz Link
1zorro-bis Od Alicji ...do Koguta! 08.11.11, 14:05 Ciezka bedzie to dysputa... Kogut wrzasnie, dziobnie, skrobnie... a Alicja mu nadobnie....: Re: Na Bahnhofie.....i nie tylko! Autor: al-szamanka ☺ 08.11.11, 13:55 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Niech tylko siądzie na grzędzie wnet ci on zapiewać będzie, grzebieniem machnie z wściekłością bo mu w gardle siedzisz kością, pazurami pierze podrze, bo to niby bardzo mądrze, zapieje chrapliwym wołaniem i zagrozi wszystkim laniem, bo to właśnie kogut taki, kur pośledni, byle jaki big_grin Odpowiedz Link
alice0553 Re: Od Alicji ...do Koguta! 08.11.11, 14:20 I w aferę mnie wplątali Zorro już się czepia Ali za to,że Koguta lubię Zorro już mnie lekko skubie cudzym tekstem się podpiera tylko o co ta afera? Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: kogut wita :D 08.11.11, 14:07 nie ciągnijmy tu zadymy przychodzimy wszakże w gości tutaj miejsce jest na rymy nie na złośliwości sam się w jakieś durnej chwili wciągnąć dałem w te dysputy jeśli to mu świat umili niech wielbi koguty bo odwagi coś nie stało by na gruncie innym to spotkanie finał miało cykor nie jest winny mogę toczyć słowne boje mogę nieźle brykać lecz nie niszczę, co nie moje honor Kogucika Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: kogut wita :D 08.11.11, 14:23 Piszesz Acan o zadymie, ta w zamiarze, lecz nie w rymie, bo gdy talent nie pomoże, masz ratunek- w Izy- doorze, szybko wbija Cię na pal, z drugiej strony trzyma Al, raczej się nie wykaraskasz, bo nad wszystkim czuwa Maska, los swój przyjmij więc z pokorą a teraz przeklejaj Zorro... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: kogut wita :D 08.11.11, 18:51 Mości Panie Wściekły już nie raz uciekły te co z palem się zbliżały i ten też za mały... Odpowiedz Link
alice0553 Re: kogut wita :D 08.11.11, 14:28 Proponuję rozejm,zawieszenie broni może Zorro wreszcie robotę nadgoni bo tu za wierszyki kasy nie dostanie i może go czekać od małżonki lanie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kogut wita :D 08.11.11, 14:35 Jakie lanie, Żona super, wyrozumiała, i jeśli prostego kafelkarza chciała, to wiedziała co w nim ma, szczęście ma kobieta ta. Odpowiedz Link
alice0553 Re: kogut wita :D 08.11.11, 14:50 Mimo wszystko,za brak kasy mogą się pojawić kwasy i za swe bumelowanie chłop obiadu nie dostanie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kogut wita :D 08.11.11, 15:01 Oj dostanie pyszne danie, bo nie dość, że kafelkuje, to jeszcze świetnie gotuje. Gurmet to wyjątkowy ...nie tylko jedzeniowy Odpowiedz Link
1zorro-bis "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 15:24 Kogut wojenki smieszne zaczyna.... Ludzi ze swojego forum "wyrzyna"... Lazi potem biedaczysko krzyczac, placzac - bidulina ze "afery" i te "wojny" to nie jego.... przeciez wina. Odpowiedz Link
alice0553 Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 15:31 Daj już spokój,drogi Zorro bo się zrobi z tego horror lepiej napisz,co gotujesz kiedy wenę w kuchni czujesz? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 16:20 Co gotuje ? Czy co wole? Kure w rosole! Odpowiedz Link
sorel-lina Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 15:45 Zorro, szczwany lis-spryciura w cudze włości daje nura Czarna maska twarz mu skrywa, więc bez przeszkód się wyżywa tam, gdzie obce są podwórka. Kogutowi skubie piórka, albo kurce - biedna kurka! Skąd ten kuraż, butna mina? Bo go skrywa peleryna! Szpada, peleryna, maska... A pod spodem? Nic, do diaska! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 15:55 Gdybyś Ty to nic widziała, palpitacji byś dostała, bo on przecie chłop na schwał ....i taki do Hollywoodu nie chciał! Odpowiedz Link
sorel-lina Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 16:25 Nie widziałam i nie muszę, Al widziała, zna "nic" - tuszę Odpowiedz Link
m.maska Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 16:50 AL widziala AL spotkala On Jej nie I Ona Jego nie rozczarowala...!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sorel-lina Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 16:53 To i dobrze, tak być winno No i dziwić nie powinno! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 18:35 cóż za adwokatów zjazd czyżby Zorro tak wymiękał facet i nie radzi sam ? potrzebna panienka...? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 18:48 Panienka? Z okienka? Kogucik? Filucik? Patrz matole, zebys nie znalazl sie.... w rosole! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 18:52 drogi dzięciole zapomnij o rosole Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 19:16 Kukuryku, Koguciku! Masz cos w glowie? Czy w ....patyku? Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 22:18 ja przynajmniej patyk mam ku uciesze dam a u ciebie jak z nabiałem...? aaa ...tak zapytałem... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 06:45 Nabialu nie jadam za drobiem przepadam. Drób zycie umila gdy podany ....z grilla. Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 09:53 boski Adonisie..... nie podobasz mi się na nic twe udręki ja kocham panienki Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 10:43 Ty panienki?! Kury chyba... Na bezrybiu ptok i ryba..... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 10:52 lepsza kurka miła niż chłopczyk w płaszczyku ciut mi się znudziła twa galeria krzyków Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 10:56 Slysze rozne opowiesci z lewa, z prawa - dziwne tresci... Mój ty panie litosciwy czy to prawda? Kogut msciwy?! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 11:16 skoro mściwy - a ma powód...? ot i sam podałeś dowód... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 11:32 Powód....Dowód...- Cóz za gadka? Lepiej pilnuj swego stadka! Kury Twoje - jak to kury gdakac lubia patrzac z góry na "wojennki" Twe Kurczaku! A tu forsa znika z ....saku! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 11:42 boże cóż za upierdliwe piesię przyczepiło do mnie się...... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 12:10 Cienko piskasz mój kogucie.... Rymy takie jak "G" w bucie. Lepiej wróc juz do kurnika bo tam....znika, ciagle znika! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 13:28 u ciebie za to wciąż przybywa mnogość jaźni to się nazywa..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 09.11.11, 10:58 Kurka? Kurka?! Kurczak moze... Chyba lepsza kura w norze... Odpowiedz Link
1zorro-bis Do Koguta...."Ku przestrodze...." 09.11.11, 11:13 Hej Kogucie! Tam w oddali... Któz Ci tak pod kuprem pali? Lazisz, wrzeszczysz, straszysz wszedzie.... Az sie boje! Co to bedzie...Co to bedzie? Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Do Koguta...."Ku przestrodze...." 09.11.11, 11:17 piiii piiiii piiiii piii piiii piiii dalej kogut ci się śni...? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do Koguta...."Ku przestrodze...." 09.11.11, 11:38 Cienko piskasz, Ty mój drogi! Pomyliles dzisaj drogi? Twoja droga prosta bedzie gdy tak drazniac swoja dole wyladujesz dzis w rosole! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Do Koguta...."Ku przestrodze...." 09.11.11, 11:50 przyznam komuś...dobra rada dzieci dręczyć nie wypada zresztą cóż za polemika gdy chłopczyk nie wstał jeszcze z nocnika nie bój się więc już biedny chłopczyku wszak jestem dorosły - nie podnoś krzyku jak ci się znudzi ta piaskownica w swoim przedszkolu spróbuj pokicać jak ci po łapkach nie dadzą panie może zdobędziesz choć tam uznanie niniejszym kończę ten spór z chłopczyną jak kiedyś dorośniesz, wpadnij na wino.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 16:25 Ja sie skrywam? Ja mam BANA! To jest sprawa nieslychana! Ktos sie boi mego slowa? Toz to sprawa jest...gardlowa! Ja - jak stoje i bez maski jestem gotow na -Twe laski! Badz ze tylko ...ukochana zdejmij ze mnie tego....BANA! Odpowiedz Link
sorel-lina Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 16:39 Tak Ci bany szyki psują? Bez powodu nie banują! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 17:05 Bez powodu! Bez powodu! Emotionki w oczy kluja? No to nich sie sami ....snuja. Odpowiedz Link
sorel-lina Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 17:33 W pace zawsze zamykani za niewinnośc swą skazani Odpowiedz Link
alice0553 Piękny Zorro. 08.11.11, 17:05 Wątek świetnie się rozwija bo już zakończona chryja teraz Zorro jest chwalony że przystojny,uzdolniony chętnie bym mu się przyjrzała może jakaś fotka mała? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Piękny Zorro. 08.11.11, 18:42 Fotka? Mala? To bys chciala? Oj, ty moja mala.... alice0553 napisała: > Wątek świetnie się rozwija > bo już zakończona chryja > teraz Zorro jest chwalony > że przystojny,uzdolniony > chętnie bym mu się przyjrzała > może jakaś fotka mała? Odpowiedz Link
m.maska Re: Piękny Zorro. 08.11.11, 19:41 Fotka mala? Zorro duuuuuuuzy I komu sie to przysluzy? Bo gdy facet maly jest Wnet wylazi z niego zwierz Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 18:31 jaki szczwany - zwykły tchórz żal mi rymy nań i już Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 18:46 Zwykly tchórz? No cóz... Ty mi BANA. z samego rana... To ja tchorz? No cóz.. Jak juz... To TY któz? "Kogut ci jastem maly co to spadlem z wielkiekj skaly"... A na dole czekal ZORRO, Morro, morro... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Wojenki drobiowe...." 08.11.11, 18:52 och w Wersalu bana masz umiesz choć zachować twarz ...? Odpowiedz Link
1zorro-bis Kogut zegna... 09.11.11, 06:53 Fiku miku Koguciku siedz se lepiej w swym kurniku! Ten Cie wita kto Cie czyta tutaj jestes jak....kosmita! Krzyczec, straszyc - to u siebie tutaj ZORRO....w niebie! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kogut zegna... 09.11.11, 09:09 czyżby w nocy cud się stał i ktoś ci to forum dał...? nie ośmieszaj się błazenku żałość bierze od tych jęków Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut zegna... 09.11.11, 10:42 Forum? Twoje? Moj Kurczaku... kogos pytal sie biedaku? Odpowiedz Link
1zorro-bis Kogut zegna...sie na zawsze! 09.11.11, 12:34 Mój Kogucie z dziura w....bucie! chodzisz, skaczesz po "kurnikach" raz tu jestes, raz tam znikasz. Tak zjawiles sie mój drogi w pewnym miejscu nie proszony chcac zapewne...na salony? Wiec zaczales tam "mundrowac" dawac rady i pouczac narobiles pelno krzyku. Wiec co z tego? Fiku-miku! I zniknales jak w "realu" myslac teraz zes w......WERSALU?! Odpowiedz Link
1zorro-bis Kogut zegna...sie na zawsze! 09.11.11, 12:54 Hej, Kogucie! Z dziura w ....bucie! Sam przylazles "na salony" przez nikogo nieproszony. Z "mundrowania" wyszly nici Twoja gatka juz nie chwyci.... Glupio wyszlo, "dales ciala" a do tego paczka cala. Czas powiedziec - PA mój drogi tu sie koncza nasze drogi.... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kogut zegna...sie na zawsze! 09.11.11, 13:27 tak myślałem chłopczyno dawnom cię już wyminął Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut zegna...sie na zawsze! 09.11.11, 13:42 A cóz to za poruta? Normalka to przeciez... smiac sie z....Koguta!: Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kogut zegna...sie na zawsze! 09.11.11, 13:56 ach więc to w trosce o moje ego nie ma już wąteczku tego..? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut zegna...sie na zawsze! 10.11.11, 18:51 Twoje EGO? A przepraszam z czego EGO? Zeby EGO bylo spore musisz najpierw znalezc nore. A w tej norze - nie w kurniku! Jaja skladaj tam bez liku.... Rany, rety - co ja plote??! Na to Kogut ma ochote?! Kury proscic, jaja znosic? Toz to lepiej ....EGO nosic! Nosi dumny Kogut EGO wszyscy mysla ze to jego. Jego EGO ? A dlaczego? Gdzie to kupil, gdzie zarobil? Tylko garbu sie dorobil... Chodzi ciagle z mina MORRO krzyczac ze to wina ...ZORRO! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Kogut zegna...sie na zawsze! 09.11.11, 13:25 dziwne zatem chłopczyno że raptem wątek .....zaginął czyżby się wszyscy aż tak z was śmiali że wątek w końcu wykasowali...? Odpowiedz Link