Gość: Artysta IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.07.04, 23:06 A jak ja napisałem do swojej narzeczonej w liście "ty dziwko" to nie odpisała. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mental Re: Erotyczny Joyce 11.07.04, 05:49 Trza bylo po angielsku - lepiej brzmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mote. Re: Erotyczny Joyce IP: *.acn.pl 11.07.04, 09:33 No widzisz. A gdzie było: dzikooka, czy coś w tym stylu? Zabrakło Ci trochę fantazji. Spróbuj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mew Re: Erotyczny Joyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 10:27 Hahahaha, niezla jazda! Po angielsku naprawde lepiej brzmi. Dzikooka dziwka? Jakby mi facet tak napisal, moglabym co najwyzej umrzec ze smiechu.. wild-eyed whore jest o niebo lepsze. Troche trashy ale z wykopem ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Erotyczny Joyce IP: 155.158.51.* 11.07.04, 11:11 moze nie zrobiles tego z ta dzikosci w sercu i w oku?:) trzeba byc natchnionym kochankiem... Odpowiedz Link Zgłoś