Dodaj do ulubionych

Parada techno w Zurychu - zdjęcia

IP: *.sympatico.ca 08.08.04, 05:00
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Foxy Wprost i inne prawicowe gazety IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 07:41
      I jak za każdym razem te zdjecia w powyższych tytułach zostaną użyte do
      ilustracji artykułów o gejach w Polsce!

• Gość: MRA JAK MUCHY W NYC I WARSZAWA POCHOD PEDALOW SKASOWANA IP: *.sympatico.ca 17.08.04, 07:04
        To straszna choroba ta kostucha. Te spotkania z chorymi ludzmi, to smiertelna
        zabawa. To raj dla policji, ktora pedalow filmuje. 2-5 % to uczciwe pedaly a
        reszta to zboczency i reprezentacje domow publicznych. Te lamentowanie fagott i
        lisbij stalo sie monotonne. Czasami przyjdzie przyslowiowy ciemny chlopek ale
        nigdy drugi raz na to nie powroci. Sporo tam narkomanow. To wszystko.
    • Gość: misiek [...] IP: 213.25.206.* 09.08.04, 09:18
    • Gość: misiek Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: 213.25.206.* 09.08.04, 09:25
      Nierozumiem tylko dlaczego GW GAYPRIDE nazywa Parada techno??. Osobiscie
      uwielbiam Parady gejów i jak tylko moge to bywam na różnych,. Niestety na tej
      nie bylem i jest mi smutno. Oczywiście patrzac na wypowiedzi innych
      forumowiczów (same homofoby) zostyane zaraz zjebany. Ale leje na to. Jestem
      dummnym gejem i uważam ze nigdy w zyciu heterycy nie byli by w stanie zrobic
      takiej imprezy. Jedno mnie tylko boli ze na swiecie to sa imprezy fajne zabawne
      i wciagajace do zabawy mieszkańców a w polsce wciaz to stres i raczej manifa
      niz zabawa.
      • Gość: Jenny Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.novsvcs.net 09.08.04, 11:58
        To nie jest wcale parda gejow. Dokladnie to sie nazywa Street Parde i jest
        bardziej parada techno niz czym kolwiek innym. Ja bylam :) Zejebista zabawa.
        Ludzi naprawde strasznie duzo i pewnie jakis procent gejow i lesbijek byl,
        napewno wiekszy niz srednia w populacji, ale bylo tez cala masa hetero. Duzo
        ludzi sie przebiera, tak poprostu jest: wielka imprez w miescie. Tyle.
        Parda Gejow tez byla, misiac temu.
      • Gość: szwajcarka Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 09.08.04, 14:11
        Kochani! kto z Was byl na paradzie w zurychu? bo ja bylam. i sadze, ze mam
        prawo sie wypowiedziec.i nie jest to absolutnie parada gejow ani lesbijek. Choc
        oni oczywiscie tez byli. Tak fantastycznej fiesty, gdzie bawi sie absolutnie
        kazdy,(nawet male sklepiki czy muzea!!!! wystawialy swoich dj'ow), gdzie nie ma
        obciachu ani lizania sie po klatach, gdzie przychodza tez rodziny z malymi
        dziecmi i razem podryguja, gdzie ci, co nie lubia techno organizuja
        alternatywne imprezy pod miastem... wreszcie, gdzie miasto w DYSKRETNY sposob
        dba o bezpieczenstwo uczestnikow (absolutnie nie wygladal zurych jak warszawa z
        poczatkow maja), gdzie bylo swietnie i tyle. a homoseksualizm jest wszedzie
        i ... pozwolmy innym zyc tak, jak chca
      • Gość: roman giertych [...] IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 18:14
        • Gość: thunder [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:32
    • Gość: techman techno rulez IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 09.08.04, 09:30
      jaaaaaaazzzzzzdaaaaaaaaa
      • Gość: TECHNO TECHNO!!!!! Re: techno rulez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:32
        TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO
        TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO
        TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO
        TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!
        YAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)))))))))))))))))))
    • krystian10 Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia 09.08.04, 18:26
      " Nie lubie pedalstwa. Nienawidze pedalstwa. Bede ich mordowac." Tak sie rodzi
      faszyzm, rasizm i cale inne qrestwo.
    • Gość: gość Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.sejny.jarsat.pl 09.08.04, 21:03
      Dziecko ciągną ze sobą?? No, nie...(P.zdjęcie 4)
      • Gość: Juta Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 09.08.04, 22:51
        tak, dziecko ciagna, bo ta parada to jest zabawa. Ponuraczki-polaczki co sie
        bawic nie umieja nigdy tego nie zrozumieja. Jak w Polsce wiecej niz 10 osob
        wyjdzie razem na ulice, to musi byc manifestacja polityczna, rodzaca nienawisc
        i wrogosc, a na Zachodzie ludzie umieja sie normalnie bawic.
    • Gość: io czy widzieliście normalnych mężczyzn tak się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:06
      przebierających? Po co te kolorowe fatałaszki i piórka? Czy oni wszyscy są stuknięci?
      • Gość: Kate Re: czy widzieliście normalnych mężczyzn tak się IP: *.freesurf.ch 09.08.04, 23:51
        Po prostu bawia sie tak jak im sie podoba. Co w tym zlego? Lepiej zeby
        sterczeli pod budka z piwem i zaczepiali innych ludzi???
        • Gość: zagubiony Re: czy widzieliście normalnych mężczyzn tak się IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.05, 15:32
          Wielu ludzi tak twierdzi ze to nie jest normalne, sam mam kumpli,ktorzy
          uwarzaja podobnie. Ja mam ine spojrzenie na ten tzw. problem. Jak lubia tak sie
          bawic niech tak bedzie. Sam chetnie pojechalbym na taka impreze,ale no coz
          chyba na razie nie mam na to odwagi!!!
    • Gość: geje [...] IP: *.wne.uw.edu.pl 10.08.04, 10:26
    • Gość: rob Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 10.08.04, 10:49
      Gdyby oni demonstrowali tak jak inne grupy sopłeczne, może gotów byłbym
      uwierzyć w to, że są normalni, ale nikt mi nie powie,że ubieranie się w ten
      sposób, albo wręcz rozbieranie się, a także ich sposób zachowania się, jest
      zwykłym zachowaniem się człowieka! Ludzie, nie dajmy się zwariować, to nie my,
      to oni są stuknięci! Brak tolorancji to wciskanie innym swoich dewiacji jako normy!
    • Gość: rob Toleruj brak zgody na takie zachowania IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 10.08.04, 11:00
      Brak tolerancji, może być obustronny: wciskanie innym takich zachowań jako
      normalnych, jest zwykłym brakiem tolerancji.
    • Gość: dumny pride gey niech zyje gej power! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 00:46
      bee gay bee
      pride!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lori Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.aster.pl 07.10.04, 16:27
      Czytając niektóre opinie można dostać szału. Ten kraj to naprawdę wyjątkowe
      siedlisko homofobów! Proponuje założyć rezerwat ,bo to unikalne zjawisko na
      skale światową. Wreszcie mamy osobliwość! Inni mają fantastyczne imprezy
      uliczne a my demonstracje awanturnych ,ograniczonych, prymitywnych homofobów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka