Gość: INSTITUT IP: *.sympatico.ca 08.08.04, 05:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Foxy Wprost i inne prawicowe gazety IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 07:41 I jak za każdym razem te zdjecia w powyższych tytułach zostaną użyte do ilustracji artykułów o gejach w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRA JAK MUCHY W NYC I WARSZAWA POCHOD PEDALOW SKASOWANA IP: *.sympatico.ca 17.08.04, 07:04 To straszna choroba ta kostucha. Te spotkania z chorymi ludzmi, to smiertelna zabawa. To raj dla policji, ktora pedalow filmuje. 2-5 % to uczciwe pedaly a reszta to zboczency i reprezentacje domow publicznych. Te lamentowanie fagott i lisbij stalo sie monotonne. Czasami przyjdzie przyslowiowy ciemny chlopek ale nigdy drugi raz na to nie powroci. Sporo tam narkomanow. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek [...] IP: 213.25.206.* 09.08.04, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: 213.25.206.* 09.08.04, 09:25 Nierozumiem tylko dlaczego GW GAYPRIDE nazywa Parada techno??. Osobiscie uwielbiam Parady gejów i jak tylko moge to bywam na różnych,. Niestety na tej nie bylem i jest mi smutno. Oczywiście patrzac na wypowiedzi innych forumowiczów (same homofoby) zostyane zaraz zjebany. Ale leje na to. Jestem dummnym gejem i uważam ze nigdy w zyciu heterycy nie byli by w stanie zrobic takiej imprezy. Jedno mnie tylko boli ze na swiecie to sa imprezy fajne zabawne i wciagajace do zabawy mieszkańców a w polsce wciaz to stres i raczej manifa niz zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.novsvcs.net 09.08.04, 11:58 To nie jest wcale parda gejow. Dokladnie to sie nazywa Street Parde i jest bardziej parada techno niz czym kolwiek innym. Ja bylam :) Zejebista zabawa. Ludzi naprawde strasznie duzo i pewnie jakis procent gejow i lesbijek byl, napewno wiekszy niz srednia w populacji, ale bylo tez cala masa hetero. Duzo ludzi sie przebiera, tak poprostu jest: wielka imprez w miescie. Tyle. Parda Gejow tez byla, misiac temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwajcarka Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 09.08.04, 14:11 Kochani! kto z Was byl na paradzie w zurychu? bo ja bylam. i sadze, ze mam prawo sie wypowiedziec.i nie jest to absolutnie parada gejow ani lesbijek. Choc oni oczywiscie tez byli. Tak fantastycznej fiesty, gdzie bawi sie absolutnie kazdy,(nawet male sklepiki czy muzea!!!! wystawialy swoich dj'ow), gdzie nie ma obciachu ani lizania sie po klatach, gdzie przychodza tez rodziny z malymi dziecmi i razem podryguja, gdzie ci, co nie lubia techno organizuja alternatywne imprezy pod miastem... wreszcie, gdzie miasto w DYSKRETNY sposob dba o bezpieczenstwo uczestnikow (absolutnie nie wygladal zurych jak warszawa z poczatkow maja), gdzie bylo swietnie i tyle. a homoseksualizm jest wszedzie i ... pozwolmy innym zyc tak, jak chca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman giertych [...] IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thunder [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techman techno rulez IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 09.08.04, 09:30 jaaaaaaazzzzzzdaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TECHNO TECHNO!!!!! Re: techno rulez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:32 TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!!TECHNO TECHNO!!!!! YAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia 09.08.04, 18:26 " Nie lubie pedalstwa. Nienawidze pedalstwa. Bede ich mordowac." Tak sie rodzi faszyzm, rasizm i cale inne qrestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.sejny.jarsat.pl 09.08.04, 21:03 Dziecko ciągną ze sobą?? No, nie...(P.zdjęcie 4) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juta Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 09.08.04, 22:51 tak, dziecko ciagna, bo ta parada to jest zabawa. Ponuraczki-polaczki co sie bawic nie umieja nigdy tego nie zrozumieja. Jak w Polsce wiecej niz 10 osob wyjdzie razem na ulice, to musi byc manifestacja polityczna, rodzaca nienawisc i wrogosc, a na Zachodzie ludzie umieja sie normalnie bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io czy widzieliście normalnych mężczyzn tak się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:06 przebierających? Po co te kolorowe fatałaszki i piórka? Czy oni wszyscy są stuknięci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: czy widzieliście normalnych mężczyzn tak się IP: *.freesurf.ch 09.08.04, 23:51 Po prostu bawia sie tak jak im sie podoba. Co w tym zlego? Lepiej zeby sterczeli pod budka z piwem i zaczepiali innych ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiony Re: czy widzieliście normalnych mężczyzn tak się IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.05, 15:32 Wielu ludzi tak twierdzi ze to nie jest normalne, sam mam kumpli,ktorzy uwarzaja podobnie. Ja mam ine spojrzenie na ten tzw. problem. Jak lubia tak sie bawic niech tak bedzie. Sam chetnie pojechalbym na taka impreze,ale no coz chyba na razie nie mam na to odwagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geje [...] IP: *.wne.uw.edu.pl 10.08.04, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 10.08.04, 10:49 Gdyby oni demonstrowali tak jak inne grupy sopłeczne, może gotów byłbym uwierzyć w to, że są normalni, ale nikt mi nie powie,że ubieranie się w ten sposób, albo wręcz rozbieranie się, a także ich sposób zachowania się, jest zwykłym zachowaniem się człowieka! Ludzie, nie dajmy się zwariować, to nie my, to oni są stuknięci! Brak tolorancji to wciskanie innym swoich dewiacji jako normy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Toleruj brak zgody na takie zachowania IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 10.08.04, 11:00 Brak tolerancji, może być obustronny: wciskanie innym takich zachowań jako normalnych, jest zwykłym brakiem tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny pride gey niech zyje gej power! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 00:46 bee gay bee pride!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lori Parada techno w Zurychu - zdjęcia IP: *.aster.pl 07.10.04, 16:27 Czytając niektóre opinie można dostać szału. Ten kraj to naprawdę wyjątkowe siedlisko homofobów! Proponuje założyć rezerwat ,bo to unikalne zjawisko na skale światową. Wreszcie mamy osobliwość! Inni mają fantastyczne imprezy uliczne a my demonstracje awanturnych ,ograniczonych, prymitywnych homofobów! Odpowiedz Link Zgłoś