keltoi Re: Polemizowalibyśmy, ale nam się nie chce 12.10.03, 12:40 Czemu odrazu polemizować? To kwestia wyborów naturalnych i moralnych kury. Jeśli tylko ma ochotę... zresztą nie możemy dokonywac wyborów za całkiem autonomicznę jednostkę, jaką niezaprzeczalnie kura jest. Chyba, że jest niepełnoletnia (tu jeszcze kwestia, kiedy wg norm kurzych osiąga sie pełnoletniość - może z momentem złożenia pierwszego jaja?), wtedy trzeba komisyjnie zatwierdzić możność lub niemożność kury do.... Odpowiedz Link
true_blue Re: Polemizowalibyśmy, ale nam się nie chce 12.10.03, 16:47 Wedlug moich wiadomosci, w momencie zniesienia pierwszego jaja kura juz prawdopodobnie jest hm.. doswiadczona. Czyli chyba juz jest pelnoletnia? Odpowiedz Link
keltoi Re: Polemizowalibyśmy, ale nam się nie chce 12.10.03, 22:41 Jeżeli uznamy,m że poziom moralności kury jest wysoki to ewidentnie logiczne jest, że zaczyna się doświadczać będąc pełnoletnią. Na podstawie takich doświadczeń możemy ewidentnie stwierdzić, że kura jest bezapelacyjnie pełnoletnia po zniesieniu pierwszego jaja. W związku z czym kura może po zniesieniu pierwszego jaja. Tak przynajmniej.... Odpowiedz Link
mistrz_i_frateressa Bo naszym zdaniem, nie kura 13.10.03, 12:34 Lecz jajko. Było pierwsze i ładniejsze. Nie znosimy! Odpowiedz Link
keltoi Re: Bo naszym zdaniem, nie kura 13.10.03, 15:15 No tak, dobrze, jeśli kura może to i jajko też...jaka ta młodzież w dzisiejszych czasch czepliwa !!! Odpowiedz Link
eyemakk niestety.... (dalej będzie ohydne) 15.10.03, 00:27 niestety kura ma tylko dwa otwory, więc całą trójką sie nie da. chyba że trzeci lubi pazurem... Odpowiedz Link
keltoi Re: niestety.... (dalej będzie ohydne) 15.10.03, 15:28 eyemakk napisał: > niestety kura ma tylko dwa otwory, więc całą trójką sie nie da. chyba że trzeci > > lubi pazurem... A jakby tak krąg harmonijny uskutecznili ?? Odpowiedz Link
eyemakk Re: niestety.... (dalej będzie ohydne) 21.10.03, 00:07 Mogli by taki pociąg seksualny stworzyć... jak ci geje z kawału, "któremu jest najlepiej jak stoją w rzędzie? ano drugiemu, i drugiemu od końca: 1. bo jemu pakują, on pakuje a pierwszego może jeszcze za fiutka złapać; 2. jemu ładują, on ładuje a ostatniemu może jeszcze palec do dupy wsadzić" dziękuje za uwagę.... Odpowiedz Link
carell Re: Czy kura..........? 14.11.03, 22:54 neochuan napisał: > czy kogut... któż to wie... czy cura_cao...kto to moze wiedziec... Odpowiedz Link
keltoi Re: Czy kura..........? 14.11.03, 23:02 carell napisał: > czy cura_cao...kto to moze wiedziec... A może Johnny Walker? Czy to oznacza, że kura tylko po alkoholu może...? Odpowiedz Link
zamek Re: Czy kura..........? 15.10.03, 16:33 Przemyślałem. Nie wiem, czy kura, ale... Czy żby? Odpowiedz Link
szprota1 Jak działa żba? 20.10.03, 11:17 Moim zdaniem, najlepiej z flangerem i smutnym księdzem. Odpowiedz Link
ci_cholerni_relatywisci czy żby? 29.10.03, 00:20 czy żby żbą czy żbają i czy dają świadectwo? czy żbne są? i czy to żby czy żba? zakłpotni w swej ~wiedzy Odpowiedz Link
b00g13 Aard ma kogutka (boog jest wielki) 29.10.03, 11:33 a jego hobby to golf, duszenie zwierząt i masturbacja?? Odpowiedz Link
eyemakk Re: Aard ma kogutka (boog jest wielki) 29.10.03, 11:36 golf, duszenie zwierząt i masturbacja to jedno i to samo. podczas golfa bawi się kuleczką, dusząc zwierzę męczy kaczora a masturbacja.... to raczej dla kobiet, prawda? Odpowiedz Link
aard Masturbaardor 29.10.03, 11:40 Skąd wiedziałeś? Z duszonych zwierząt najbardziej lubię kurczaka w czosnku z dodatkiem chili. Mniaaam :-))) Odpowiedz Link
eyemakk Massturbulencja 07.11.03, 00:09 Massturbulencja - massturbulencja, najdojrzalsza forma masturbacji; powoduje orgazm jednym wprawnym ruchem ręki, zarówno u kobiet jak i mężczyzn; tzw "chwyt idealny", uciskający żołądź bądź łechtaczke w sposób tak przemyślany, iż receptory sfer erogennych wariują i po niespełna 4 do 6 sekund następuje silny orgazm. Po udanej Massturbulencji kobiety są nezdolne do ponownego podniecenia przez (to cecha jednostkowa) od 2 do 9 dni, natomiast mężczyźni od 8 do nawet 31 dni. Odpowiedz Link
eyemakk Kura tor 07.11.03, 12:33 Raz kura na torze spotkała kuratora szedł do domu po torach gdy przejechał pociąg on go do kury poczuł i rosół zrobił Odpowiedz Link
aard Kura van 07.11.03, 13:08 To kura w kolorze czarnym i z kratką pomiędzy siedzeniami. Napisała pazurem dziewięć symfonii. Kura van Beethoven. Odpowiedz Link
eyemakk Kura z Rotterdamu 07.11.03, 13:48 Kura z Rotterdamu była filozofem. I często miała orgazm. Odpowiedz Link
neochuan Epi kura 08.11.03, 13:08 grecka filozofa z przełomu. przełom po podgotowieniu szklisty, lekko serdaczny, pomezańcy. podawać z bajkoknurem, nie czuć lęku przed leghornem jednorożczym, kim i sen... Odpowiedz Link
eyemakk czuję się obligowany... 12.11.03, 11:26 aard napisał: > A co z kogutopatwami? To samo, co z kogutami od kranu - na wymarciu (choć jeśli chodzi o koguty od kranu, lepszym słowem byłoby "wycofywane z produkcji"). Rozwijając tę myśl mogę jedynie dodać, iż kogutopatwy są bardzo zagrożone wyginięciem. Kuropatwy to lezbijskie nasienie, zadziobujące każdego kogutopatwa zaraz po urodzeniu (rozpoznają go po pięknym czerwonym kutasie zwisającym mu ozdobnie z potylicznej częsci czaszki). Jakoże kuropatwy potrafią się rozmnażać przez pączkowanie, a także drożdzówkowanie kogutopatwy zwisają im, tak jak kogutopatwom zwisają rzeczone kutasy. I zwisały tak im przez setki pokoleń, przez co kuropatwy musiały sobie poradzić same. Tak to w życiu bywa... Odpowiedz Link
zamek Re: czuję się obligowany... 17.12.03, 12:17 Jeśli chodzi o krany, to ten ma nie naszą szyszkę. A światełka krzesełkowe są nawet na Kilińskiego. Co innego w Grecji. Odpowiedz Link
fshc Re: Kur. 14.11.03, 01:10 karasu napisał: > Cze. Gewara? Gdzie wara? Co wara? I od czego ?! Od kury ..? Przecież może ! Odpowiedz Link
karasu Re: Kur. 14.11.03, 14:38 > > Cze. > Gewara? Gdzie wara? Co wara? I od czego ?! > > Od kury ..? > > Przecież może ! Ale nie musi. I czy powinna? Odpowiedz Link
eyemakk Re: A w pudełku? <nt> 15.11.03, 23:30 w pudełku cywilizowane kury noszą: nakładki stalowe na pazur, by lepiej grzebać. ocieplacz na dziób przyprawy do robaków płyn do neutralizacji odchodów i wiele innych rzeczy Odpowiedz Link
aard Re: Cywilizacja z kur kowana <tt> 25.12.03, 00:27 A mówią, że w Pacanowie kują KOZY... Odpowiedz Link
szczawiowa_pannica Pacanowe kucie 22.04.04, 19:09 Znajomy uczeń z Pacanowa powiedział mi, że w pacanowskiej szkole uczniowie kują w kozie. Odpowiedz Link
zamek Czy pobita kura 17.12.03, 12:19 znosi jajecznicę czy sadzone? A kura tekstylna znosi w koszulkach. Zaś kolejarska - w Koluszkach. Dzielnie znosi pociągi. Odpowiedz Link
maginiak A czy kura policyjna... 18.12.03, 12:12 ...znosi w takim razie w mundurkach? Bo kogut policyjny to na dachu znosi... Odpowiedz Link
neochuan CZY BOOGI;)? 05.03.04, 16:07 SPÓŹNIONE, ALE GRATULACJONE Z OKAZJONE WIADOME MIELONE. Odpowiedz Link
neochuan odkurzacz? 05.03.04, 20:01 w kontekście dzisiejszego posta mego poprzedniego z wątku tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=11194323 Odpowiedz Link
wojciech_1708 Re: odkurzacz? 11.05.17, 19:09 cześć w kwestii odkurzaczy to jest tak że odkurzacz domowy na ogół zbudowany jest z gorszych materiałów (np. twarde pękające plastiki), mały zbiornik na śmieci (2 - 5l), krótki kabe a ich budowa nie stawia na prostotę (np trudno wymienić worek). Z odkurzaczami przemysłowymi czy profesjonalnymi jest zgoła inaczej. Na ogół mają duże zbiorniki (6 - 10 l), wysokiej jakości materiały np. plastiki typu ABS, a do tego duży zasięg działania czyli kabel i rura powyżej 10 mb. ja kupiłem odkurzacz w www.cleanmed.com.pl. i powiem wam że już nie kupię innego. Odkurzacz sprintus t11 (cleanmed.com.pl/pl/p/SPRINTUS-T-11-Odkurzacz-Hotelowy-Do-Pracy-Na-sucho/132). Naprawdę daje radę i innego nie chcę Odpowiedz Link
zamek No i coście zrobili tej kurze?... 16.03.04, 16:26 www.butik.pl/b1/commodity?groupId=118343&l=pl Odpowiedz Link
zamek Czy któś..........? 14.04.04, 11:50 Czy któś może do ywruk nędzy wyśjanić, dlaczego nobody podbiłta kura w Święta Wielkich Jaj? No co jezd? Odpowiedz Link
neochuan Re: Czy któś..........? 14.04.04, 13:19 bo kura była która? jajo, czy mnie rura? Odpowiedz Link
maginiak Re: Czy któś..........? 14.04.04, 15:20 jajo cię nie rura, bo kura była wtóra Odpowiedz Link
neochuan Re: Czy awruk.........? 15.04.04, 16:53 czy jaja............? nie! to nie są juwenalia! Odpowiedz Link
cz.kura Czy ja? 18.04.04, 19:08 neochuan, że Che: > czy jaja............? ...mam od powiedzieć? Odpowiedz Link
b00g13 ostateczne rozwiązanie kwestii kurzej 19.04.04, 13:57 www.minijuegosgratis.com/juegos/killingseason.swf tylko się trochę dugo ładuje Odpowiedz Link
aard Endloesung 19.04.04, 14:43 To to nie jest... Wciąż nowe przybywają. W ogóle nic nie mogłem ustrzelić, dopkóki się nie poąpałem, że można przytrzymać <left_button> i strzelać z automatu :-) Muzyczka fajna :D Odpowiedz Link
maginiak Masakra drobiu pistoletem Maszy nowym I 20.04.04, 12:30 Nurtuje mnie, co jest w tej brązowej skrzyneczce. Palec pod budkę kto wie. Odpowiedz Link
cz.kura Palec (aka Pazur) & #35 1 20.04.04, 19:35 maginiak pisze, jak to nurtuje Ją, co jest w tej brązowej skrzyneczce: > Nurtuje mnie, co jest w tej brązowej skrzyneczce... Ammo. Rzuc okiem w prawo. Odpowiedz Link
cz.kura Re: Palec (aka Pazur) & & #35 35 1 21.04.04, 13:39 cz.kura napisał: > Ammo. Rzuc okiem w prawo. dzięki. rzuciłem własnym jajkiem i wyszło mi z worka szydło. p.s. myślałem, że cz.kura była kobietą... Odpowiedz Link
neochuan Re: Czy kura..........? 31.05.04, 16:59 www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=d&nazwa=552 Odpowiedz Link
maginiak Czy indykowi.........? 10.06.04, 20:10 wypada dać na imię indykpol? wypada, pod warunkiem, że ten wypadł wcześniej z ciężarówki, która wiozła go na rzeź, a więc uszedł z życiem rzyć swą ratując!* *to wszystko prafda, w gazecie nawet o tym pisali. Odpowiedz Link
szprota a czy to chłopiec? 10.06.04, 20:27 bo jeśli, to może nuncjusz? ps. mam dziś dobry dzień: sygnaturki losują mi się akuratnie. a skoro ja mam dobry dzień, mistrz ma najgorszy. aktualnie trzyma w rękach atlas i jest znikoma szansa, że go nie potłucze. Odpowiedz Link
maginiak sex terka się byczy na urlopie 10.06.04, 20:55 a jeśli Miszcz jednak nie potłucze atlasu, to ja chętnie wyleję z niego odrobinę morza. chyba że to nie daj borg atlas samochodowy. Odpowiedz Link
maginiak Wiedziałam że dziś nie ugramy szlemika! 10.06.04, 21:29 Bo Atlas nosił na barkach cały świat. A ja niosę tylko drewnianego kota, a góry imię nie Golgota, ino Śnieżka. Odpowiedz Link
eyemakk Czy kura..........? - dokończę tę myśl. 10.06.04, 21:47 Czy kurator w Opolu postąpił słusznie podając się do dymisji po aferze z przeciekiem pytań maturalnych? Odpowiedz Link
szprota tak jak odparłam na początku, nie. 11.06.04, 18:02 Bo zrobił to wbrew ochocie. Odpowiedz Link
maginiak tak jak nie odparłam na początku, tak. 13.06.04, 15:12 bo zrobił to zgodnie z wolą. Odpowiedz Link
zamek Czy kura..........? 12.09.04, 23:19 Tak! Oczywiście! Dnia 29.08. br. kura należąca do ob. Dembowskiej Heleny zam. Mierkinie 2, gm. Wiżajny, pow. suwalski, w godzinach nieustalonych wzleciała na wysokość co najmniej 1,56 m, lądując na dachu samochodu m-ki Citroen Saxo nr rej. EL 4596G i zostawiając na wymienionym dachu 27 śladów lewej i 28 śladów prawej łapy, co wynikało z uprzedniego kontaktu ww. łap z podłożem o charakterze gliniastym, rozmiękczonym przez opad deszczu zarejestrowany uprzedniej nocy przez Stację Meteorologiczną IMGW w Rowelach gm. Wiżajny (wg pluwiografu - 27 mm/cm2). Wymienione ślady, po zarejestrowaniu przez delegata RU, zostały usunięte za pomocą myjki dachowej myjni samochodowej przy ul. Gdańskiej 139 w Łodzi, pow. łódzki w nieustalonych okolicznościach w początku września br. Składu detergentów nie ustalono. Prowadzone jest energiczne śledztwo. Odpowiedz Link
pawel-strzalka Citroen Saxo to małe cacko... 12.09.04, 23:27 jak mawiali w reklamie niegdyś wiec kurze sie nie dziw bo i ona by chciała jajami troche podotykać taki samochód, a moze i znieść trochę więcej niż przeciętna kura znieść może za pomocą kontaktu cielesnego z wyzej wymienionym urzadzeniem mechanicznym, chociaz to by znaczyło ze ów citroen musiałby byc wibratorem Odpowiedz Link
zamek Ten Citroen bywa wibratorem, 12.09.04, 23:32 ale nie wtedy. Co innego na drogach III kategorii w obwodzie Uciana (Litwa Środkowa). Odpowiedz Link
neochuan od tej pory więc 20.09.04, 15:55 wszystko, co napiszesz, naczytasz i napowiesz może zostać użyte! podp. Jak Kura Odpowiedz Link
aard Z cyklu: wiadomości z radia3 (autentyk!) 24.09.04, 12:08 W pewnym gospodarstwie w Rumunii kaczka zniosła jajo, które w środku miało... jajo kurze. Rolnik przypuszcza, że to dlatego, że ma ślepego koguta. megaROTFL!!!!! Odpowiedz Link
blq kura znosi owoce. 28.09.04, 03:30 postąpię tak w stylu profesorów i ich artykułów, zacytuję sam siebie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=16178817 Odpowiedz Link
pawel-strzalka Re: kura znosi owoce. 28.09.04, 08:42 kura potrafi wiele znieść, ale jak każdy ma granice swojej cierpliwosci!! Odpowiedz Link
szprota wyłącznie wtedy 30.09.04, 12:53 gdy ktoś jej zada pytanie: "do kogo teraz gdaczesz" Odpowiedz Link