jarmush 28.03.02, 12:29 1. Monika Kilan i Robert Tarka 2. Tadeusz Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.com / 10.10.233.* 28.03.02, 12:36 nieprafda. Rydzyk is the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.devs.futuro.pl 28.03.02, 13:03 co za głupi temat wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE 28.03.02, 13:14 Gość portalu: zeus napisał(a): > co za głupi temat wątku... co za glupi nick... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinuss Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE 28.03.02, 13:48 Jeszcze jest straszna para (gorsza chyba od Tarka-Killen)w Radiu Pogoda. Poranek z nimi to horror. Polecam (wytrzymasz 5 minut). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 213.17.161.* 25.06.02, 09:40 racja! boje sie rano wlaczyc przypadkiem pogode aby sie na nich nie natknac! wyzyny kretynizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 213.77.14.* 29.03.02, 12:22 Marek Górski i jego mistrz Adam Socha z RRz. Marek Górski dusi się własnym językiem także w TVRz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 19:22 1 Aneta Wrona- Trojka Tomek Miara- Zetka (ex equo) Jak ich slysze to wylaczam radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 17:15 Piotr Kaczkowski. On bełkocze jakby miał kluski w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLIBER Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 149.156.12.* 01.04.02, 00:26 Gość portalu: Lolek napisał(a): > Piotr Kaczkowski. On bełkocze jakby miał kluski w gębie. CP TY GADASZ, TY CHYBA MASZ JAJECZNICE ZAMIAST MOZGU, DOSKONAŁY GŁOS I DYKCJA, BEŁKOCZESZ, TO CHYBA, TY, NO I DOSKONAŁA MUZYKA, ROZUMIEM, ŻE MOŻESZ BYĆ GŁUCHY NA MUZYKĘ, ALE BEŁKOT TO MASZ CHYBA W GŁOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 13:04 Wy i Kaczkowski to jedna wielka sekta. Chcę ci powiedzieć, że muzyka nie kończy się na hard rocku i rocku progresywnym (nawet ta z lat 70-tych)jak tego chcą wielkie "osobowości" radiowe.To właśnie Kaczkowski ponosi winę za to, że postrzega się muzykę lat 70-tych przez pryzmat tych dwóch stylów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yenndza Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.lidzbark.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 14:37 No tak..zapomina sie przy tym o innym waznym stylu lat 70 - "DISCO" (Goraczka sobotniej nocy itp) Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE 01.04.02, 15:09 Kaczkowski - moim zdaniem jeden z najlepszych radiowców! Ale Aneta Wrona (prowadzi audycje w 3 między 10 a 12) to istna żenada... Ja chcę starą Trójkę!!! ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 149.156.12.* 02.04.02, 10:13 Chciałem Ci powiedzieć, że Kaczkowski prezentował punkrock: The Clash, sex Pistols, prezentował wile niezaleznych wytwórni w latach 80-tych (4AD, Beggars Banquett), nowe zespoły, a w latach 90-tych rap i hip-hop: radioChwast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acur Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.interkom.pl 13.04.02, 14:17 Gość portalu: KOLIBER napisał(a): > Gość portalu: Lolek napisał(a): > > > Piotr Kaczkowski. On bełkocze jakby miał kluski w gębie. > > CP TY GADASZ, TY CHYBA MASZ JAJECZNICE ZAMIAST MOZGU, DOSKONAŁY GŁOS I DYKCJA, > BEŁKOCZESZ, TO CHYBA, TY, NO I DOSKONAŁA MUZYKA, ROZUMIEM, ŻE MOŻESZ BYĆ GŁUCHY > > NA MUZYKĘ, ALE BEŁKOT TO MASZ CHYBA W GŁOWIE jajecznicę to ty sobie zjedz, może ci przejdzie, Polak jak głodny to zły; nie mówimy o tym co Kaczkowski ordynuje na antenę, ale o jego głosie, a ten jest straszny i tu kol. Lolek ma świętą rację, zdecydowanie się z nim zgadzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koliber Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 18:40 Muzyka prezentowana prze Kaczkowskiego jest doskonała i różnorodna. A głos radiowy ma znakomity. Ale Ty wolisz kretynkę Slodką-Idiotkę Wronę, bądź blablających DJ. A z Twojego mózgu jajecznicy bym robic nie chciał, mało pożywna by była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz2002 Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 212.244.106.* 04.05.02, 15:19 gosciu,odstsunkuj sie od Anety Wrony,ok?,i nie nazywaj jej slodka idiotka i kretynka.Bo narobisz sobie krzywdy w stolicy,bo wlasnie w stolecznym RADIO KOLOR ,zaczynala Aneta Wrona,wiec uwazaj co piszesz,i najpierw pomysl,nim napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 149.156.12.* 05.05.02, 12:28 To dla napływowych Warszawiaków mogła sobie nadal bleblać w tym Radio Kolor które upadło po odejsciu Manna, a nie niszczyc 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TheGenerat Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 62.233.189.* 09.07.02, 10:33 Gość portalu: xyz2002 napisał(a): > Bo narobisz sobie krzywdy w stolicy,bo wlasnie w stolecznym RADIO > KOLOR ,zaczynala Aneta Wrona Bzdury piszesz. Wrona zaczynała w lubelskim radiu Puls, potem byla przez chwile w nieistniejacym juz Radiu TOP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disturbed Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 11:36 Gość portalu: xyz2002 napisał(a): > gosciu,odstsunkuj sie od Anety Wrony,ok?,i nie nazywaj jej slodka idiotka i > kretynka.Bo narobisz sobie krzywdy w stolicy,bo wlasnie w stolecznym RADIO > KOLOR ,zaczynala Aneta Wrona,wiec uwazaj co piszesz,i najpierw pomysl,nim > napiszesz. Ja też jestem Warszawiakiem i nie sądzę żebyś miał rację. Kiedy Aneta Wojskowa Rada Ocalenia Narodowego prowadzi program to moim skromnym zdaniem z anteny wieje strasznym RMF'em aż u mnie się robi od tego przeciąg że mało łba nie urwie i muszę wyłączyć radio. Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE 02.04.02, 14:09 Zaczalbym od Chlopeckiego-prezentuje muzyke wspolczesna w PR2.Piotr Stelmach z Trojki Swym miekkim glosem drazni mnie.Ponadto jeden z duetu prowadzacego "Parostatek"w Radiu Jazz(nazwiska niestety nie pamietam).I wazne:pod uwage bralem tylko glosy,a nie wartosc merytoryczna programow,bo to trzeba oddzielic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOLARIS Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 212.244.106.* 04.05.02, 15:05 Najgorszy glos w polskim eterze,to moim zdaniem glos Olgi Branieckiej, prowadzacej:"KONKURS SZARYCH KOMOREK" w radio WAWa. Ponadto,pokazuje ona w tym programie,niesympatyczna,i absurdalna wynioslosc,wobec dzwoniacych sluchaczy. Po prostu,jest osoba nieantenowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 149.156.12.* 04.04.02, 13:54 Katarzyna Stoparczyk wiadomosci kuluralne Klika uwag: 1. kto tą Panią zatrudnił i polecił do pracy w Trójce 2. jakie ta Pani ma przygotowanie merytoryczne do prowadzenia audycji o kulturze 3. czy wada wymowy (rz, sz,dz) jest najlepszą kwalifikacją do prowadzenia audycji w radio 4. Pani Katarzyna Stoparczyk akcentuje zdania, tak, że z powodzeniem mogłaby opowiadać o przygodach w domu BB 5. Ta Pani wyrazy w języku polskim akcentuje się na przedostatniej a nie ostatniej sylabie, a dodatkowo jeszcze ten akcent jest tak wyraźny, jak np. w języku rosyjskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia. Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 05.04.02, 13:21 Czytam to wszystko i zastanawiam się po co wypisujecie te kretynstwa .Chyba po to żeby kogos zdenerwować. Bo chyba nie po to by co� zmienić? Zastanawiam się jakimi Wy dysponujecie głosami????? Chętnie bym posłuchała. Tak, pracuje w radiu ale nie z tymi osobami o których wypisujecie. Znam ich tylko ze słyszania (nie wszystkich) i jak słucham nie dzieje mi się żadna krzywda. MOJA RADA. Po co radio!!!! Nagraj swój głos, zapelij w kółko i słuchaj do poduszuszki STYSWAKCJA GWARANTOWANA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magija Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE 15.04.02, 14:28 Zastanawiam się jakimi Wy dysponujecie głosami????? Subtelna roznica polega na tym, ze prezenterom placa za takie a nie inne brzmienie glosu i dykcje, zas my musimy niejednokrotnie sluchac tego belkotu, bowiem wielu z prezenterow nie potrafi wobec siebie byc krytycznymi i posluchac siebie po drugiej stronie glosnika. A wielu z prezenterow przydaloby sie pare lekcji dykcji, no coz, a nad sposobem bycia,stylem prowadzenia audycji i kultura slowa trzeba ciezko pracowac. Niektorym wydaje sie, ze juz sama obecnosc w eterze jest jednoznaczna z byciem bezkrytycznym idolem. Jesli sama dziwisz sie tej dyskusji i proponujesz nam nagranie wlasnego glosu to znaczy, ze nie masz pojecia o wymaganiach i predyspozycjach, ktorych oczekujemy od prezenterow i osobowosci radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.marwit.gliwice.pl 30.04.02, 04:56 Pani Stoparczyk w dodatku mlaszcze na antenie...brrrr Czy istnieje jeszcze takie cos jak karta mikrofonowa?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 149.156.12.* 05.05.02, 12:30 Nie istniej bo mimo wiedzy nikt by PAni Stoparczyk jej nie dał a Pani Wrony nikt by nie zatrudnił nawet do odbierania telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:50 Marcin Jędrych - czemu mu nikt nie powie, że mówienie do mikrofonu nie polega na jak najszybszym wyrzucaniu z siebie słów Michał Figurski - taki słodziutki, że aż się chce wynmiotować Małgorzata Kościelniak - czemu RMF zatrudnia ludzi z wadami wymowy? Nawiasem mówiąc, ludzie stają się niepotrzebnym dodatkiem do muzyki w RMF. Kiedyś w radiu tym pracowali tacy Mistrzowie Słowa jak Piotr Metz i Michał Kubik. Tylko czekać, aż w RMF w ogóle nie będzie prezenterów, a program godzinny będzie składał się z 50 minut muzyki bez gadania, 5 minut wiadomości i 5 minut reklam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Froch Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 23:43 > Małgorzata Kościelniak - czemu RMF zatrudnia ludzi z wadami wymowy? Gdybys wiedział za jakie pieni.adze FMF ja kupił... moze lubia ludzi z wadą dykcji, choć ja u Gosi takowej nie znajduje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 18:40 Gość portalu: Froch napisał(a): > > Małgorzata Kościelniak - czemu RMF zatrudnia ludzi z wadami wymowy? > > Gdybys wiedział za jakie pieni.adze FMF ja kupił... moze lubia ludzi z wadą dyk > cji, choć ja u Gosi takowej nie znajduje.. Nie jestem żadnym ekspertem w sprawach logopedycznych, jednak nie wydaje mi się, aby Pani Kościelniak nadawała się do radia. O wiele lepszym głosem dysponuje Marzena Rogalska, która straciła swoje pasmo programowe na rzecz Kościelniak. Nie mówiać już o tym, że Rogalska miała swój styl prowadzenia programu, a Kościelniak jest nijaka. Przykre, że z RMF, które kiedyś było moim ulubionym radiem, wyrzuca się osobowości radiowe, a na antenę wpuszcza się słabych prezenterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 16:49 Moim zdaniem nagorszym głosem radia w Polsce jest Magda Jethon. Tak zarozumiałej i co gorsza nudnej dziennikarki jeszcze nie słyszałem. Poziom jej audycji jest wręcz żenujący. Każdego radiosłuchacza nie zgadzającego się z jej poglądami traktuje jak zwykłego smiecia i półdebila. Wkurza mnie do tego stopnia, że gdy słyszę jej głos od razu wyłączam radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.04.02, 12:29 Gość portalu: Ivan napisał(a): > Moim zdaniem nagorszym głosem radia w Polsce jest Magda Jethon. Tak > zarozumiałej i co gorsza nudnej dziennikarki jeszcze nie słyszałem. Poziom jej > audycji jest wręcz żenujący. Każdego radiosłuchacza nie zgadzającego się z jej > poglądami traktuje jak zwykłego smiecia i półdebila. Wkurza mnie do tego > stopnia, że gdy słyszę jej głos od razu wyłączam radio. Uważaj co mówisz - ta pani zdaje się jest żoną dyrektora PR3. Siejesz za duży ferment i nie będzie Ci to wybaczone :))) pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 15:44 Gość portalu: MArCello napisał(a): > Gość portalu: Ivan napisał(a): > > > Moim zdaniem nagorszym głosem radia w Polsce jest Magda Jethon. Tak > > zarozumiałej i co gorsza nudnej dziennikarki jeszcze nie słyszałem. Poziom > jej > > audycji jest wręcz żenujący. Każdego radiosłuchacza nie zgadzającego się z > jej > > poglądami traktuje jak zwykłego smiecia i półdebila. Wkurza mnie do tego > > stopnia, że gdy słyszę jej głos od razu wyłączam radio. > Uważaj co mówisz - ta pani zdaje się jest żoną dyrektora PR3. Siejesz za duży > ferment i nie będzie Ci to wybaczone :))) > pozdr, > MArCello Gratuluję poinformowania. Rozumiem, że wiedza Marcella - jednego z licznej grupy pięciu przeciwników zmian w Trójce - jest równie denna w innych kwestiach dotyczących tej stacji. No, ale cóż. Bawcie się dalej. Każdy musi w jakimś wieku być opozycjonistą. W większości przypadków, juz pod koniec szkoły średniej wyrasta się z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 08:43 > Gratuluję poinformowania. Rozumiem, że wiedza Marcella - jednego z licznej grup > y > pięciu przeciwników zmian w Trójce - jest równie denna w innych kwestiach > dotyczących tej stacji. Jeśli to nie jest prawda, to odszczekam. Ale jeśli nie to oczekuję odszczekania przez gościa radiowca. > No, ale cóż. Bawcie się dalej. Niektórzy bawią się w "radiowców", a niektórzy w opozycję. Choć bycie opozycją nie wychodzi mi najlepiej, to mam wrażenie że gościowi bycie radiowcem wogóle nie wychodzi. >Każdy musi w jakimś wieku > być opozycjonistą. Dyskutowanie o wieku gościa nie wchodzi w grę, podobno jest kobietą. chyba jednak pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 12:17 Gość portalu: MArCello napisał(a): > > Gratuluję poinformowania. Rozumiem, że wiedza Marcella - jednego z licznej > grup > > y > > pięciu przeciwników zmian w Trójce - jest równie denna w innych kwestiach > > dotyczących tej stacji. > Jeśli to nie jest prawda, to odszczekam. Cała Polska już słyszy jak szczekasz, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 13:22 Gość portalu: gość napisał(a): > Gość portalu: MArCello napisał(a): > > > > Gratuluję poinformowania. Rozumiem, że wiedza Marcella - jednego z li > cznej > > grup > > > y > > > pięciu przeciwników zmian w Trójce - jest równie denna w innych kwest > iach > > > dotyczących tej stacji. > > Jeśli to nie jest prawda, to odszczekam. > Cała Polska już słyszy jak szczekasz, M. No comments Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE 16.04.02, 16:55 Drogi gościu, może Marcello będzie musiał odszczekać ten drobiazg, za to Ty będziesz musiał (a) odszczekać znacznie więcej, np. tych pięciu protestujących (na demonstracji było grubo ponad setkę, około 150; ci co nie mogli przyjechać, słali maile - to jest pieć osób?!!!). No i wiele innych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.pl 29.04.02, 22:51 wiesz ile to jest przy milionie sluchaczy dziennie? chyba nie, wiec podpowiem: nic statystyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumburak Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 23:36 Za to jest to 100 wrazliwych i swiadomych tego co sluchaja osob przy 90% motlochu dla ktorego jest wszystko jedno co mu jednym uchem wpada, a co drugim wypada; wazne by pytania nie byly za trudne i by pralka byla w miare latwo osiagalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 212.234.226.* 24.06.02, 16:04 ja rowniez wylaczalem radio slyszac Jethon. Nuda nie z tej ziemii. Miala chyba przed soba kartke z kilkoma utartmi radiowymi zwrotami i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 193.0.117.* 09.04.02, 13:03 W jakim niby eterze? Przeciezby sie zatruli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 20:35 Brat Jacek (bodajże) z Radia Ma Ryja. Głos wyposzczonego pedofila. Genialny. Polecam zwłaszcza w audycjach dla dzieci :) (spytacie, skąd wiem? nie powiem!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.abo.wanadoo.fr 15.04.02, 20:50 Nie znosze glosu pani Michniewicz z 3prg PR .Pani ta posiada wybitnie nie radiowy glos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 18:44 Ograniczę się do Trójki o okolic, bo cigle jeszcze jej słuhcam 1. Aneta Wrona 2. Katarzyna Stoparczyk 3. Alina Dragan 4. Anna Semkowicz 5. Witold Laskowski (chociaz nie mówi) 6. Piotr Łodej 7. Beata Pawlikowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.agh.edu.pl 05.05.02, 13:58 A mnie tam glosik pani Pawlikowskiej bardzo się podoba. Nie wiem jakie można miec do niej zastrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sett Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.devcom.com.pl 06.05.02, 18:46 Gość portalu: koliber napisał(a): > Ograniczę się do Trójki o okolic, bo cigle jeszcze jej słuhcam > 1. Aneta Wrona > 2. Katarzyna Stoparczyk > 3. Alina Dragan > 4. Anna Semkowicz > 5. Witold Laskowski (chociaz nie mówi) > 6. Piotr Łodej > 7. Beata Pawlikowska Chcialem wziac pod obrone Aline Dragan, ja bardzo ja lubie i glos ma swietny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.marwit.gliwice.pl 30.04.02, 05:05 Od Kaczkowskiego wara - jest geniuszem radia czy sie to komus podoba czy nie. Michniewicz OK. Jethon nie lubie, ale nie mozna powiedziec, ze jest do kitu. Semkowicz...rzeczywiscie jest sztuczna i jakas taka... Natomiast najgorsze glosy? Aneta Wrona, Piotr Lodej, Katarzyna Stoparczyk, Michal Kowalewski, Artur Orzech, znalazloby sie jeszcze pare...(nie znam zbytnio glosow z rozglosni komercyjnych, sa nierozroznialne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 149.156.12.* 30.04.02, 09:13 Drogi chemiku popieram Cię, nie zgadzam sie tylko z Orzechem, on jest elastyczny, dawniej prowadził znosne audycje. Stoparczyk, Wrona, Semkowicz, Łodej- to trgedia (pod różnymi względami). Ale Kowalewski byłby do przyjecia, gdyby musiał się dostosować do starej formuły ZD3, w nowej jest niestrawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.marwit.gliwice.pl 30.04.02, 18:46 Rzeczywiscie, moze masz racje, troche sie z tym Orzechem pospieszylem... Do listy dodam tylko Barbare Podmiotko - mowi tak, jakby recytowala z kartki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.opole.uw.gov.pl 30.04.02, 11:06 Mogę tylko mówić o Programie III (teraz TrUjce)- innych nie znam (ale jak chemik trafnie powiedział w komercji wszystkie głosy identyczne, nierozpoznawalne - fakt). Zatem: moja ulubienica Anetka W. (kra, kra), Orzech(kojarzy mi się z tandetą, którą reprezentuje w TVP), nie lubię Jethon. Co do ostatnich, nowych głosów w TrUjce nie mogę nic powiedzieć, bo teraz słucham TrUjki b. rzadko i wybiórczo (audycje Kydryńskiego, Niedźwieckiego, Kaczkowskiego); w nocy śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 62.8.156.* 30.04.02, 11:56 Ciekawe, dlaczego większość nie lubi Jethon. Ja akurat lubię i głos i sposób mówienia. Nie lubię natomiast Grażyny Dobroń. IMO brzmi infantylnie. No, ale to rzecz gustu. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dlaczego Jethon. IP: *.opole.uw.gov.pl 30.04.02, 12:30 Nie wiem dlaczego inni nie lubią. Ja, w każdym razie, nie cierpię jej głosu, wg mnie jest beznadziejny, taki jakby "przepity" (przepraszam jeśli kogoś uraziłam) - to tylko porównanie, broń boże żadna insynuacja. Nie wiem czy przez ten głos czy z innych powodów nie podobają mi się audycje przez nią prowadzone. Już wolę Dobroń. Kwestia gustu. A co do Anetki W. (ach, muszę coś powiedzieć), to jej głos i sposób prowadzenia są żywcem wzięte z rmf-ów i tym podobnego (wg mnie) dziadostwa. Uważam, że aby Trójka jakoś sie odrodziła, niezbędne jest wyrzucenie w pierwszej kolejności właśnie takiej Anetki. Ona jest żywym przykładem zejścia na psy pr. III. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Dlaczego Jethon. IP: *.marwit.gliwice.pl 30.04.02, 18:55 Gosiu, Jethon ludzie sie czepiaja, ale i tak mysle, ze dla bedzie dla niej miejsce na antenie odrodzonej Trojki (wierze, ze wszystko wroci do w miare znosnego stanu:))) Nie sposob sie nie zgodzic z Twoja opinia o slodkiej Anetce. Wysylam jej grzeczne lecz niemile maile - moze zrobi jej sie przykro, obrazi sie i sama se pojdzie z radia? W dalszym ciagu namawiam do dzwonienia i mailowania do wszelkich agend trUjki - patrz moje liczne posty pozostawione tu i tam. Moze to cos da.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Aneta Wrona IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 22:13 Moze sa gorsze, lecz ona w trójce to tragedia. I Drogi chemiku tez wysyłam jej niemiłe ale nieobrażliwe maile, ale niestety nadla kracze na antenie. Kra..... Tragedia. O nowych nabytkach i ich miejscu na antenie mozna dyskutowac, lecz Anet(t)ta Wrona dno. I ciagle się zastanawiam, czy ona jest aż tak głupia, czy udaje głupszą niz jest. Piszcie do nie trzecie@radio.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Aneta Wrona IP: *.marwit.gliwice.pl 30.04.02, 22:52 Prawde mowiac (piszac) zaczyna mnie juz ogarniac zniechecenie. Co z tego, ze my sobie tu ulzymy, co z tego, ze piszemy dzwonimy (sam narobilem siary Kubie w czasie pierwszej jego audycji) itp itd... Radio wlaczam coraz rzadziej, trudno sie do sluchania tego chlamu zmusic. Slucham tylko Powtorki, Minimaxu, Listy, Ekspresu i tego co po polnocy (o ile nie spie...). Bylo swietne radio towarzyszace i w imie tworzenia radia towarzyszacego (jaki piekny paradoks, czysty Monthy Python) urzadzono radio niesluchalne. Do kitu to wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juvenala Re: Aneta Wrona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 12:01 zdecydowanie Aneta Wrona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Aneta Wrona IP: 195.117.149.* 01.05.02, 12:31 Co wy chcecie od tej Wrony?Specjalnie słuchałam jej kilka dni i uważam ,że grubo przesadzacie.Ma dobry głos,dobrą dykcje i mówi całkiem do rzeczy.Jest dobra a wy się czepiacie.Zawiść przez was przemawia czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Aneta Wrona (i do chemika) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 13:28 Nie chodzi tu o żadną zawiść (z jakiej okazji miałabym czuć do niej zawiść ? - nie rozumiem). Chodzi o to, że ona kompletnie nie pasuje do tego, co kiedyś reprezentował PR. III, a my walczymy o klimat dawnej Trójki. Chcemy mieć radio, którego możemy słuchać. Do obecnej TrUjki Aneta W. pasuje, fakt. Chemiku, nie poddawaj się jeszcze! Ja również robię, co mogę. Do Anetki W. (i nie tylko do niej) także wysłałam maile. Namawiam znajomych, by podpisywali się pod protestem i głosowali na odpowiednie utwory LP3 (i kilkoro zrobiło to z mojej inicjatywy). Nie jestem wielką optymistką, ale uważam, że trzeba walczyć nadal. Może jednak to coś pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Aneta Wrona IP: *.marwit.gliwice.pl 01.05.02, 16:22 Sorry Kacha - slodka Anetka dykcje ma potworna, podobnie wymowe, robi tez mnostwo bledoew gramatycznych. Gdyby dalo sie antenie popelniac bledy ortograficzne, pewnie popelnialaby je. A najgorsze jest to, ze ona nie pasuje do klimatu Trojki (nie myslic z trUjka) trUUUUUUjka mooooojeeeeee byyyyleeeee raaadiooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Aneta Wrona IP: 62.8.156.* 02.05.02, 07:29 Gość portalu: chemik napisał(a): > Sorry Kacha - slodka Anetka dykcje ma potworna, podobnie wymowe, robi tez > mnostwo bledoew gramatycznych. Nie więcej niż Olszański. Do tej pory nie bardzo mogłem wypowiadać się na jej temat, ale wczoraj wreszcie usłyszałem ją po raz pierwszy. Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na forum spodziewałem się czegoś strasznego, tymczasem przeżyłem miłe rozczarowanie. No i jeszcze ta playlista. Wcale nie jest taka sama, jak w stacjach komercyjnych. Czy komercyjne stacje mają w swojej playliście Martynę Jakubowicz na przykład? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Aneta Wrona IP: *.marwit.gliwice.pl 05.05.02, 14:33 Olszanski tez popelnia mnostwo bledow - jego tez nie lubie. A Wrona? Poki co jestes druga osoba na tym forum, ktora jej nie lubi. Wsrod moich licznych znajomych sluchaczy Trojki nie ma ani jednaj takiej osoby. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Aneta Wrona IP: 149.156.12.* 05.05.02, 14:36 Gość portalu: chemik napisał(a): > Olszanski tez popelnia mnostwo bledow - jego tez nie lubie. A Wrona? Poki co > jestes druga osoba na tym forum, ktora jej nie lubi. Wsrod moich licznych > znajomych sluchaczy Trojki nie ma ani jednaj takiej osoby. > Pozdrawiam!! Drogi Chemiku, Chyba miało być lubi. POzdrawiam Za Olszanskim nie przepadam, ale ostatnio na szczescie mniej go na antenie. Jak byl Dyrektorem to zupelnie nie moglem go strawic (za likwidacje Tonacji 3) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Aneta Wrona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 23:24 po 6 piwie mi tez się podoba:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfesta Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.polkomtel.com.pl 01.05.02, 13:03 Nie wiem, jak się nazywa, ale dosyć często prowadzi audycje około południa w "radiostacji". jej wypowiedź to mniej wiecej "eee, to jest złożony, eeee problem, bo generalnie mmm..."- żadnego rzemiosła radiowego. Mysle, że dziewczyna musi jeszcze sporo popracować nad sobą, bo na razie strasznie słychać jej stres przy mikrofonie, i to, ze skupia się na jego zwalczeniu. Mozna być wieśniakiem, ale jednak mieć ten radiowy dryg i pewien poziom- przykładem Makak. A radio maryja pozostawmy- to nie sa radiowcy, tylko szaleńcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.marwit.gliwice.pl 01.05.02, 15:45 Zastanawia mnie jedno: jezeli jakikolwiek watek w dziale kultura lub radio dotyczy Trojki/trUjki, to jest natychmiast dominowany przez nas. Dobrym przykladem jest ten watek. Chyba naprawde lezy nam to na sercu. GOSIU! Oczywiscie, ze nie mam zamiaru sie poddac! Ogarnely mnie tylko gorzkie refleksje na temat naszej bezsilnosci. Waska grupa tych, ktorzy tu trafili i chce im sie odzywac dyskutuje, a wiekszosc sluchaczy bylej Trojki ogranicza sie do miotania najgorszych wyrazow pod adresem kierownictwa trUjki i PR SA. A na dodatek niektorzy goscie forum pomylili to miejsce z chlewem albo kanalem IRC #bluzgi. To niekorzystnie rzutuje na nasz wizerunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubas Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 15:30 Czy pamiętacie dawny pR III w okolicy środka dnia, Wiernik, Sztompke, Kaczkowski, Pacuda, Niedżwiecki, nawet gdyby Wrona miałaby coś ciekawego do powiedzenia (a nie ma) i nawet gdyby miała poczucie humoru i niewysilony dowcip (a nie ma) i nawet gdyby umiała mówić po polsku (a nie bardzo umie) to i tak w konkurencji z osobami powyżej nie miałaby szans. Wstawienie pani Wrony to świadome arogancja derekcji, która chce w ten sposób pokazać, że nie tylko może pozbawić nas naszych ulubionych autorów ale wstawić na dokładkę Anetę Wronę a my możemy co najwyżej poużalać się nad swoją bezsilnością. Czy pamiętacie dawny pR III w okolicy środka dnia, Wiernik, Sztompke, Kaczkowski, Pacuda, Niedżwiecki, nawet gdyby Wrona miałaby coś ciekawego do powiedzenia (a nie ma) i nawet gdyby miała poczucie humoru i niewysilony dowcip (a nie ma) i nawet gdyby umiała mówić po polsku (a nie bardzo umie) to i tak w konkurencji z osobami powyżej nie miałaby szans. Wstawienie pani Wrony to świadome arogancja derekcji, która chce w ten sposób pokazać, że nie tylko może pozbawić nas naszych ulubionych autorów ale wstawić na dokładkę Anetę Wronę a my możemy co najwyżej poużalać się nad swoją bezsilnością. Czy pamiętacie dawny pR III w okolicy środka dnia, Wiernik, Sztompke, Kaczkowski, Pacuda, Niedżwiecki, nawet gdyby Wrona miałaby coś ciekawego do powiedzenia (a nie ma) i nawet gdyby miała poczucie humoru i niewysilony dowcip (a nie ma) i nawet gdyby umiała mówić po polsku (a nie bardzo umie) to i tak w konkurencji z osobami powyżej nie miałaby szans. Wstawienie pani Wrony to świadome arogancja derekcji, która chce w ten sposób pokazać, że nie tylko może pozbawić nas naszych ulubionych autorów ale wstawić na dokładkę Anetę Wronę a my możemy co najwyżej poużalać się nad swoją bezsilnością. Czy pamiętacie dawny pR III w okolicy środka dnia, Wiernik, Sztompke, Kaczkowski, Pacuda, Niedżwiecki, nawet gdyby Wrona miałaby coś ciekawego do powiedzenia (a nie ma) i nawet gdyby miała poczucie humoru i niewysilony dowcip (a nie ma) i nawet gdyby umiała mówić po polsku (a nie bardzo umie) to i tak w konkurencji z osobami powyżej nie miałaby szans. Wstawienie pani Wrony to świadome arogancja derekcji, która chce w ten sposób pokazać, że nie tylko może pozbawić nas naszych ulubionych autorów ale wstawić na dokładkę Anetę Wronę a my możemy co najwyżej poużalać się nad swoją bezsilnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesniczy Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.pl 05.05.02, 19:21 Pamiętam. Gdyby nie Niedżwiecki i czasami Kaczkowski- byłoby straszne g.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.marwit.gliwice.pl 06.05.02, 09:18 Slyszalem ostatnia "W tonacji Trojki". Prowadzil Pacuda - sluchalem mimo, ze nie jestem fanatykiem muzyki country. Zrobilo mi sie po prostu przykro. Zlikwidowali porzadna audycje. Teraz w poludnie radia nie slucham - talk show Kuby jest fatalny. A o Wronie wole juz nic nie pisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 195.117.149.* 06.05.02, 12:26 Gość portalu: chemik napisał(a): > Kuby jest fatalny. Niestety Kuba nie potrafi rozmawiać z ludzmi,boi sie konfrontacji,jest zbyt usłużny w stosunku do słuchacza to niestety razi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.marwit.gliwice.pl 06.05.02, 22:59 Stanowczo masz racje. Kuba zgodzi sie z kazdym sluchaczem, niezaleznie od tego, ze wpada przez to w sprzecznosci. Ale tak bylo tez wtedy, kiedy prowadzil ZD3. Nie przepadam za nim, ale mysle, ze to wartosciowy radiowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitt Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.cafe / 192.168.0.* 09.05.02, 20:08 może ktos słyszał Tomka Wołodźko z wrocławskiej ESKI? Koleś sepleni jakby miał za duże zęby i mimo że ma ze czterdzieści lat próbuje rżnąć luzaka Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE 27.07.02, 13:46 Gość portalu: pitt napisał(a): > może ktos słyszał Tomka Wołodźko z wrocławskiej ESKI? Koleś sepleni jakby miał > za duże zęby i mimo że ma ze czterdzieści lat próbuje rżnąć luzaka Mhm z tego co sie orientuję Tomek Wołodźko ma 33 - 34 lata. A jakoś nigdy mi jego głos nie przeszkadzał. Z chęcią słuchałam jego Programu Tendencyjnego. Wiem, że prowadzi też program rano, ale Eski już nie słucham, bo zeszła na psy. Aha i on nie zgrywa luzaka. Miałam okazję poznać Tomka i on naprawdę jest naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 10:43 Magda Jethon - moim zdaniem głos raczej przepalony; chociaż niektóre jej audycje lubiłam ....A, z tego co Pani Magda sama kiedyś opowiadała, jej mąż ma więcej wspólnego z medycyną niż z radiem. Wrony bym się nie czepiała. Bo jej radiowy głos to jedna sprawa, a czy pasuje do dawnego charakteru tej stacji - to druga. Ale naprawdę drażni mnie głos współprowadzącej Słodkie Radio Retro (czy jakoś tak) w PR I w niedzielę rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: *.pl 24.06.02, 13:19 marek starybrat radio zet - za to że nie umie się przedstawić, trzeba zajrzeć na stronę radio zet, żeby sprawdzić jak się on pisze i się z tego powodu zdziwić, ten człowiek nigdy wyraźnie się nie przedstawił, słychać jakieś staryga, staryząb, starydat, staryra itd beata pawlikowska - głos ma bez zastrzeżeń, ale swój program ma o niewłaściwej porze - idealna byłaby sobota po południu a nie niedziela przed południem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 213.17.161.* 25.06.02, 12:57 jestem w stanie zniesc najgorszy glos jesli tylko ma cos ciekawego do powiedzenia, powinna byc to raczej kategoria 'najglupszy glos w polskim eterze', albo 'najwiekszy burak', tu kandydatow jest az nadto. wygrywa chyba jednak upiorne malzenstwo z wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE 03.07.02, 13:24 Krzysztof Żurek z Radia Zet (nie wiem czy jeszcze tam pracuje, bo przestałem słuchac Zetki ok. 1,5 roku temu, ale on jest dla mnie niemal synonimem upadku tej stacji). Przesłodzony, że aż na wymioty się zbiera. Drugi równie piękny to Michał Figurski w RMFie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: NAJGORSZE GLOSY W POLSKIM ETERZE IP: 195.117.149.* 04.07.02, 12:39 viking73 napisał(a): > Krzysztof Żurek z Radia Zet (nie wiem czy jeszcze tam pracuje, bo przestałem > słuchac Zetki ok. 1,5 roku temu, ale on jest dla mnie niemal synonimem upadku > tej stacji). Teraz straszy w Radiu Zachód w Zielonej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek A. WRONA bezkonkurencyjna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 23:21 Odpowiedz Link Zgłoś