02.10.11, 22:33
odbierasz pocztę?
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: Feline, 02.10.11, 22:38
      Usiluje, ale z "pomaranczowa" mam ostatnio klopoty.
      Moze skopiuj i wyslij na :
      fourrie.eli@free.fr
      • felinecaline Re: Feline, 02.10.11, 22:38
        errata:
        fourrier eli@free.fr
      • metodiw Re: Feline, 02.10.11, 22:51
        felinecaline napisała:

> Usiluje, ale z "pomaranczowa" mam ostatnio klopoty.
        > Moze skopiuj i wyslij na :
        > fourrie.eli@free.fr

Na ten się wysłało.
    • metodiw Re: Feline, 22.10.11, 12:55
      Chcę się upewnić - odebrałaś mój poprzedni list i wczorajsze zdjęcie?
      Bo nie wiem, jak tam jest z Twoją pocztą...
      • felinecaline Re: Feline, 22.10.11, 13:08
        Jest OK.
        Paputki zabawne, wlascicielka przesliczna i widac, ze ma charakterek .
        Ucaluj Ja ode mnie.
        Milego dnia i nie narazaj sie zbytnio na napasci broniac mnie na WM.

• metodiw Re: Feline, 22.10.11, 13:51
          Damy radę big_grin
          • felinecaline Re: Feline, 27.10.11, 18:17
            Meto, wyjmij malpe ze skrzynki - PILNE
            • felinecaline Re: Feline, 17.11.11, 20:30
              Meto, u lekarza bylas?
              • metodiw Re: Feline, 17.11.11, 22:33
                Byłam i jeszcze pochodzę sad
                • felinecaline Re: Feline, 17.11.11, 22:53
                  Daj@...
                  Dobranoc, ide w kimonko, bo jestem nadwyrezona intensywnym dniem (aqua fiki-miki, zakupy, wizyty).
                  Dobranoc.
                  • janou Re: Feline, 25.11.11, 11:27
                    Czy w przyszly poniedzialek miedzy 16:30 a 17:30 na balkonie bedziesz walic w garnki?!https://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
                    • felinecaline Re: Feline, 25.11.11, 11:36
                      A z jakiego powoduuuuu?
                      Takim waleniem zdemolowalam sobie najlepsza miedziana pokrywke, walilam w31.12. o polnocku.
                      Ale jak powod godny, to czemu nie? Poswiece druga big_grin
                      • janou Re: Feline, 25.11.11, 11:45
                        gazet nie czytasz?winkbylo wczoraj w mojej regionalnej gazecie ale nie moge znalesc linka,podaje ten;
                        bizzzzzzzzzzzzzzzzz
                        www.ouest-france.fr/region/bretagne_detail_-Rapaces-casseroles-les-grands-moyens-pour-faire-fuir-les-etourneaux-a-Angers_39382-2013887_actu.Htm
                        • felinecaline Nie, akuratnie czytam OF a Courrier de l'Ouest 25.11.11, 12:02
                          A na koncie mamy leszcze jeden chwalebny (serio) wyczyn ecolo: budowe crapoducte'u w dzielnicy Lac de Maine - jak sama nazwa wskazuje lezacej nad jeziorkami, w poblizu rezerwatu natury (siedliska ptactwa wodnego i innych rzadkich stworkow).
                          A w biuletynie merostwa pisze sie o tym, ze przy okazji budowy owego ropuchoduktu wylapano przeszlo 600 uroczych ropuszek i przeniesiono je na "wlasciwa" strone szosy. W akcji brali udzial mieszkancy, mlodziez szkolna i studenci "sciences" pod kierownictwem Ligi Ochrony Ptakow. Kolejna akcja przeprowadzona bedzie na wiosne.
                          A teraz lece sie dowiedziec czy i jak Kicurek zniosl swoje poranne badania. Pewnie wlasnie sie wybudzil.

• metodiw Re: Nie, akuratnie czytam OF a Courrier de l'Oues 25.11.11, 13:45
                            Ot, lekarka wink
                            Ja dziś byłam tylko umówić się z chirurgiem na termin zabiegów, a zdenerwowana byłam, że hej...
                          • janou Re: Nie, akuratnie czytam OF a Courrier de l'Oues 25.11.11, 13:46
                            i jak z Kicurkiem?smile
                            • felinecaline Re: Nie, akuratnie czytam OF a Courrier de l'Oues 25.11.11, 14:03
                              Kicurek ma sie dobrze, obie skopie przespal, teraz juz wybudzony odpoczywa (!) i ma zostac pod obserwacja do 18.00, co mi daje...2 nadgodziny.
                              Przydadza sie.
                              A propos czasu pracy: jestem teraz na "polgwizdku", czyli pracuje de facto tyle, ile powinnam teoretycznie pracowac na "gwizdku".
                              W niektorych CHUjkach koledzy maja do odebrania po 3 miesiace wakacji.
                              Czasami sie to przydaje, ja np dzieki temu moglam zostac w Polsce i doprowadzic do konca sprzedaz mieszkania 2 i pol roku temu.
                              • janou Re: Nie, akuratnie czytam OF a Courrier de l'Oues 12.12.11, 19:21
                                Soeurette, wczoraj wyslalam maila czy go dostalas ???
                                • felinecaline Re: Nie, akuratnie czytam OF a Courrier de l'Oues 12.12.11, 20:09
                                  Janousiu, widocznie nie, bo na wszystkie maile, ktore od Ciebie dostalam odpowiadalam prawie latychmiast.
                                  Ca va?
                                  A w ogole u mnie wariatkowa ciag dalszy.
                                  • janou Re: Nie, akuratnie czytam OF a Courrier de l'Oues 12.12.11, 20:24
                                    soeurette,probuje jeszcze raz.
                                    ps.wyslalam fotki przyjacielom tez nie dostali,moja poczta cos nie taksad
                                    • felinecaline Dostalam, odpowiedzialam 12.12.11, 21:51
                                      Jak masz ochote to przeczytaj (posmiejesz sie) i ewentualnie napisz cokolwiek.
    • metodiw Re: Feline, 14.12.11, 21:28
      Odezwij się!!!
      • felinecaline Re: Feline, 14.12.11, 21:33
        Sie odzywam big_grin
        • felinecaline Re: Feline, 14.12.11, 21:43
          Jestem, nawet zyje big_grin, a co ...gorsza nawet puscilam pare fotek na swiateczny konkurs "Werandy";
          Tu jedna:
          www.weranda.pl/konkursy?controller=konkurs&kid=43#zdjecia
          2 inne jeszcze czekaja na przepustke.
          • metodiw Re: Feline, 14.12.11, 21:49
            To dobrze smile

Ja od wczoraj mam dodatkowe 7 szwów, razem 20 big_grin
            • felinecaline Re: Feline, 14.12.11, 23:10
              Noo, nie zazdroszcze Ci gojeniowej "swedzaczki" tongue_out
              • metodiw Re: Feline, 14.12.11, 23:15
                Starsze swędzą, nowe pieką uncertain
                • felinecaline Re: Feline, 14.12.11, 23:26
                  Mozesz sie czuc jak niejaka Telimena big_grin
    • metodiw Re: Feline, 27.12.11, 17:56
      doszła Twoja karteczka. Dziękuję smile
      • felinecaline Re: Feline, 27.12.11, 18:10
        A Ty masz "malpe w skrzynce"
        • metodiw Re: Feline, 27.12.11, 18:23
          Odpisałam smile
          • felinecaline Re: Feline, 27.12.11, 19:36
            No to sie musze pochwalic: w tym kaciku zdelkarowanej uberpuder sybarytki doskonale wkomponowal sie jeden z najmilszych dla tejze prezentow swiatecznych.
            Meto, dzieki.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/e4n4Dq31l1LkF9bxsX.jpg
            • metodiw Re: Feline, 28.12.11, 00:18
              Bardzo, bardzo się cieszę smile smile smile
              • janou Re: Feline, 03.03.12, 20:40
                Doszlo dzisiaj http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Messages/0030.gif
                • felinecaline Re: Feline, 03.03.12, 20:52
                  Mam nadzieje, ze Cie zainteresuje, choc to wydanie jest juz wrecz "zabytkowe".
    • metodiw Re: Feline, 27.03.12, 15:57
      Zostałaś tzw. "innym oszołomem" big_grin
      • felinecaline Re: Feline, 27.03.12, 17:52
        Kochana, juz kiedys pisalam: " mi to wisi co sie dzieje u Womisi a nawet i mi powiewa".
        • metodiw Re: Feline, 27.03.12, 18:25
          Mnie w zasadzie też.
          Spadam stamtąd.
          • felinecaline Re: Feline, 27.03.12, 20:09
            Wybacz, ale jakos...nie bardzo wierze big_grin a przeciez u licha tyle jest "fur" (juz pomijajac, ze jest to LESerskie). No, ale ono nie moze sie umywac - przeciez tu nikt sie z nikim nie kloci ...a wlasciwie dlaczego?Od czasu do czasu "lyk" adrenalinki" - to swietnie od-oszolamia big_grin
            • metodiw Re: Feline, 27.03.12, 23:24
              Ja NAPRAWDĘ bardzo nie lubię kłótni sad
              Fakt, jestem zmęczona - trzeci tydzień gnieździmy się u mnie w ciasnocie, z kaszlącym, marudnym dzieckiem, które nie może za bardzo wychodzić na dwór, a jest przyzwyczajone do przestrzeni i pokoju pełnego zabawek we własnym domu. Teraz jeszcze rozchorował się M. i A. jeździ do niego dodatkowo z lekarstwami, obiadkiem, a jednocześnie pogania tych gamoni przy remoncie, bo facet wczoraj cała dniówkę kładł fugę za piecem gazowym, który i tak będzie schowany w szafie, a podłoga nie położona, ściana w przedpokoju nie wyszlifowana, więc nawet nie może zacząć układać ubrań w szafach, bo się jeszcze zanadto brudzi...
              Ona jeździ, załatwia, robi zakupy, a ja cały czas z Anielką, która ma niespożytą energię, a buzia jej się nie zamyka smile
              Mieli skończyć do końca marca, żeby dało się wysprzątać przynajmniej pobieżnie i wrócić do domu na święta. Ja już w przyszłym tygodniu zaczynam pracę, wczoraj prowadziłam zebranie, a nie miałam możliwości nawet rozłożyć i przeanalizować dokumentów, bo już dziecko się do nich dorwało sad
              Po prostu to nie te nerwy, nie te siły sad

Powiedz, Feline, jaka pogodę zapowiadają na wekeend w Paryżu, bo córka w piątek wyjeżdża na wycieczkę, bodaj na 5 dni. Możemy to oczywiście sprawdzić tutaj, ale pewnie u Was da się dokładniej. Bo tutaj ma być ochłodzenie, wekeend i dalsze dni zimne sad
              • felinecaline Re: Feline, 28.03.12, 00:09
                Metuniu, wlasnie przespalam wieczorne meteo.
                W tej chwili pogoda jest rewelacyjna, ale... boje sie, ze taka nie dotrwa do niedzieli. Nie bede jednak "krakac" po proznicy, poczekaj, podam Ci te wiadomosc jutro, choc moze nie skoro swit.
                Po zmianie czasu na letni mam letkie problemy ze wstawaniem, na szczescie nie musze "ganiac" na 8.00 jak dawniej.
                Dzis "zafrancowalam" sobie troche kwiatkow na balkonie, jutro postaram sie zrobic fotki a narazie jakos kolacze mi sie po glowinie takie "cus nie cus à propos" a mianowicie "1000 wierszy o sadzeniu grochu".
                Bylo takie "arcydzielo barokowej poezyi francuskiej, ale za nic nie moge sobie przypomniec kto zacz byl jego autorem, moze kolezanki - frankofonki, ktore przeszly przez "leguralne" studia uniwersyteckie wspomoga moja "oszolomiona" pamiec?...Metus, na siniaki najlepsza jest masc na arnice, ale na taaaakie siniaki "na duszy" najlepsza jest..."szara masc".

• metodiw Re: Feline, 28.03.12, 00:28
                  Pamiętam, jak mój tata wyśpiewywał taką przedwojenną piosenkę:
                  "Najlepszy środek na mendy
                  szara maść, szara maść, szara maść"...

To ja wrócę w wiadome miejsce ze sporym słoiczkiem big_grin

Na wszelki wypadek kupiłyśmy wczoraj z córką kurtki przeciwdeszczowe (ja przy okazji, na wakacje w Polsce) ;D
              • krzysztof_wandelt pogoda 28.03.12, 09:15
                na wyjazdy robie wydruki z tej strony
                www.windfinder.com/forecast/paris-orly
                prawie sie sprawdza
                ale "kapiszon" zawsze sie przyda smile
                • janou Re: pogoda 28.03.12, 09:26
                  Meto,pogoda w Paryzu na 12 dni
                  paris.lachainemeteo.com/meteo-france/ville/previsions-meteo-paris-3903-0.php
                  • felinecaline Re: pogoda 28.03.12, 11:15
                    Czeeee, a tu w formie obrazkowej:
                    paris.ville.orange.fr/pratique/meteo10j.html
                    Mam nadzieje, ze pogoda bedzie im sprzyjala.
                    A ty bedziesz miala okazje do "pozycia" spokojniej" i leczenia siniakow, choc zdaje sie, ze "szara masc" juz podzialala tongue_out
                    • marguy Re: pogoda 28.03.12, 11:37
                      Pogoda we Francji.
                      Wystarczy kliknac na dane miasto i ukaze sie prognoza na 10 dni.

france.lachainemeteo.com/meteo-france/previsions-meteo-france-0.php
                      Ma sie ochlodzic, ale i tak bedzie slonecznie.
                      • metodiw Re: pogoda 28.03.12, 13:12
                        Dziękuję Wam wszystkim serdecznie big_grin

Niestety, ja nie mam szans na wypoczynek, bo do Paryża jedzie starsza córka. Remontowicze nadal u mnie.
    • niennte Re: Feline, 12.07.12, 23:11
      @@@
      • felinecaline Re: Feline, 12.07.12, 23:27
        Wlasnie odpowiedzialam.
        • niennte Re: Feline, 13.07.12, 09:41
          Dziękuję za... kiss
    • niennte Re: Feline, 02.08.12, 22:51
      zamieszczam to tutaj, a nie w @, ponieważ nie chcę pisać na Wnętrzach. Tu jest nasze forum i tutaj nikt bezkarnie nie będzie mnie obrażał, a kto ciekawy, trafi.

Trochę niezręcznie wyszło, że wątek o kolekcjonowaniu szkiełek zbacza w kierunku dyskusji o niejakiej Meto... Metodiw nie istnieje. Wirtualny byt o tym imieniu zakończył swoją forumową działalność parę tygodni temu, a osoba, która go powołała do istnienia, świadomie i z rozmysłem postanowiła go zniszczyć.
      Oczywiste, że osobowość Metodiw była częściowo osobowością żywego człowieka, który powołał do wirtualnego istnienia Niennte, ale nie tożsamą!
      Niennte nie będzie kontynuować tamtej działalności, nie czuje potrzeby udzielania komuś rad ani komentowania czegokolwiek i przyjmuje postawę poety: Niech inni się za łby wodzą, a ja się dziwuję smile

Jednocześnie żal mi trochę pewnych przesympatycznych wnętrzarskich znajomych, ale trudno - większość się cieszy, a ja czuję taki luz, jakbym po raz drugi odeszła na emeryturę smile
      Absolutnie nie oczekuję ani nie spodziewam się próźb i wezwań do powrotu. Przeciwnie, jest mi z tego powodu niezręcznie, zważywszy, że wiele osób ma o właścicielce tamtego nicka błędne mniemanie, wyrobione na podstawie wypowiedzi kilku elokwentnych osób i wielu trolli.
      Ale nie patrzmy wstecz, wyglądajmy, co nowy dzień przyniesie smile
      • felinecaline Re: Feline, 02.08.12, 23:29
        Niezrecznie to sie czuje ja, poniewczasie, ale szczerze, bo wspominajac cytat "z Ciebie" nie przewidzialam takiego obrotu sprawy.
        Czy chcesz, zebym przekazala na WM ton, co tu napisalas, czy wolisz przemilczec?
        Nota bene zauwazylam, ze najbardziej "skarza sie" na Meto te "dyskutantki", ktore maja malo albo wcale zdjec i nie aktywowaly profilu.
        Takie sobie "zagadkowe" efemerydy.
        • felinecaline Re: Feline, 02.08.12, 23:30
          A hydraulika - maczo przezylas bardzo bolesnie?
          • niennte Re: Feline, 02.08.12, 23:42
            O hydrauliku napisałam w @.

Co do reszty, nie wiem, zanadto jestem senna, żeby myśleć.

Jeżeli wątek zupełnie zboczy z tematu, można go będzie zgłosić do usunięcia i tyle.
            • felinecaline Re: Feline, 04.08.12, 12:44
              Meto, chyba klatwe jaka na "wnetrza" rzucilas.
              A tam przeciez ostatnio tak spokojnie bylo big_grin
              • niennte Re: Feline, 05.08.12, 09:55
                U mnie FF też długo nie działało, ale - jak widać - dużo nie straciłam.
                Co najwyżej utwierdziłam się w decyzji.
                Ja zostałam wyśmiana za jedno zdjęcie w zbiorczym wątku balkonowym (bo to przecież nie wnętrze sad), tymczasem ktoś inny zakłada co dwa miesiące nowy wątek ze swoim balkonem - tak jakby nie było zbiorczego, jakby nie należało dopisać się w istniejącym, nadal świeżutkim, jakby to było wnętrze kolejnego mieszkania - i nic... zachwyty...

At, dorwałam wczoraj "Grę o tron" (w wersji książkowej) i wsiąkłam smile
    • krzysztof_wandelt Feline, 11.09.12, 21:41
      kto Ci zatkał czy zepsul poczte?
      • felinecaline Re: Feline, 12.09.12, 10:02
        Czesc, Kuzynku! Gorzej, mam awarie internetu - wywala mnie co pare minut a wejsc na strone "macierzysta" orange nie moge fogle, moze napisz na adres gazetowy.
        • niennte Re: Feline, 12.09.12, 10:49
          A, to jeszcze nie zreperowane?
          Bo już się martwiłam.
          • felinecaline Re: Feline, 12.09.12, 12:32
            Niestety, z roznych przyczyn naprawione bedzie dopiero w piatek po poludniu.
            • felinecaline Re: Feline, 12.09.12, 23:00
              Jakos mi sie udalo dotrzec do skrzynki, ale nic tam nowego nie znalazlam od kuzynka ani od nikogo sad...
              • krzysztof_wandelt Re: Feline, 12.09.12, 23:29
                bo nie wpuszczalo i slalo:
                ---
                This is the mail system at host moh2-ve3.go2.pl.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
                be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
                delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<elafourrier@orange.fr>: host smtp-in.orange.fr[193.252.22.65] refused to
                talk
                to me: 550 mwinf5c48 ME Adresse IP source bloquee pour incident de
                spam.
                Client host blocked for spamming issues. OFR006_102 Ref
                csi.cloudmark.com/reset-request/?ip=193.17.41.208 [102]
    • niennte Re: Feline, 23.11.12, 14:17
      Dostałaś mojego @ ??
      • felinecaline Re: Feline, 23.11.12, 15:22
        Tak, dostalam i ogroooomnie przepraszam, odpowiem w czasie w-e, bo mam mega zawracanie glowy i wczesniej naprawde nie moglam.
        • niennte Re: Feline, 23.11.12, 15:33
          A, to w porządku, tylko miałam zaznaczone jako nieodebrany sad
          • ach_dama_byc_z_kanady Re: Feline, 25.11.12, 02:28
            Przepraszam ze ja tak znienacka, jak ten grom nie przymierzajac - ale zajrzyj tez na profil, poprosze ??

Minnie
    • niennte Re: Feline, 11.01.13, 12:13
      Jak oko?
      Wszystko w porządku?
      • felinecaline Re: Feline, 11.01.13, 13:13
        Dziekuje, wszystko w najlepszym porzadku.Troche upierdliwe sa "olsnienia" i brak akomodacji bo dalej zakraplam atropina (na okraglo, 3x dziennie).To sie daje jeszcze bardziej we znaki dzisiaj, bo jest jaskrawe slonce, ale tym lepie, jak juz swieci to niech sobie swieci, od razu jest przyjemniej. Wczoraj nie pisalam, bo jak zapowiedzialam byczylam sie na maxa, ograniczalam lekture i tivizje, nie spotykalam z niktem wiec nie mialam za bardzo o czym opowiadac big_grin
        • niennte Re: Feline, 11.01.13, 13:17
          Uff, to dobrze big_grin

Lepiej na razie nie siedź za długo przy kompie.

Pozdrawiamy Cię serdecznie razem z Gigiem smile smile smile
    • niennte Re: Feline, 06.03.13, 18:14
      Gazeta dla Ciebie już przygotowana, w najbliższych dniach pójdę na pocztę smile
      • felinecaline :) 06.03.13, 19:03
        Dziekuje, bede miala fajna lekture no i ciekawe foty.
        • niennte Re: :) 07.03.13, 09:28
          Gazeta już w kopercie, ale... wczoraj po południu nie zdążyłam zaadresować, wieczorem rozcięłam kciuk u prawej ręki, no i niestety - klika mi się w klawiaturę nieźle, ale ręcznie pisać nie mogę - wychodzą kulfony z powodu plastra na unieruchomionym zgięciu palca sad
          Więc przepraszam, ale dziś jeszcze nie wyślę smile
          • felinecaline Re: :Nic sie nie martw, 07.03.13, 10:41
            wytrzymam smile ciesze sie z sukcesu i "slawy" na wnetrzach.
            • niennte Re: :Nic sie nie martw, 11.03.13, 15:39
              Dziś wysłałam smile
              • felinecaline Bede czekac wierzac, ze nie zwiedne 11.03.13, 19:51
                z kretesem z ciekawosci.
                Ode mnie do Ciotuni korespondencja "idzie 2 (!) dni, od niej tutaj czasami ...3 tygodnie !P
    • niennte Re: Feline, 28.07.13, 11:01
      Hej, hej, Feline...!

Wróciłaś już? czy jeszcze w kraju lat dziecinnych?

Bo cisza tu taka...
      • felinecaline Re: Feline, 28.07.13, 13:39
        Juz wrocilam, nawet calkiem wygodnie, choc o mocno poznej porze (istna "spozniona slowiczka").Relacja wkrotce, wlasnie opracowuje foty i dopieszczam koty w postaci Pandyamandy , ktora objetosciowo starczylaby na 3 a mija wlasnie jej 1 rok u nas smile
        • niennte Re: Feline, 28.07.13, 14:26
          Uff, to dobrze smile
          uściskaj Pandę smile

U mnie upał. Zamknęłam okna, włączyłam wentylator i siedzę na kanapie.
          Moi wczoraj pojechali nad morze; miałam jechać z nimi, ale mi się nie chciało... Kilka godzin w korkach od autostrady przed Gdańskiem do Jastrzębiej Góry sad Wolę swój balkon wieczorem, wannę z chłodną wodą i wentylator smile I żadnych pobudek o poranku, bo dziecko już się wyspało...
          • felinecaline Re: Feline, 28.07.13, 15:50
            Mialas racje, u siebie odpoczniesz najlepiej i z przyjemnoscia dla kota.
            Panda usciskana i "uczczona".
            Zapraszam za chwile na watek wkacyjny.
            • niennte Re: Feline, 28.07.13, 16:37
              > Mialas racje, u siebie odpoczniesz najlepiej i z przyjemnoscia dla kota

No ba! Siatka już założona i kot wreszcie weranduje. Jest przeszczęśliwy, czasem trzeba go wnosić do mieszkania smile
    • niennte Re: Feliiine!!! 14.12.13, 22:34
      Odezwij się!
      • felinecaline Re: Feliiine!!! 17.12.13, 18:39
        Metuniu i wszyscy drodzy LES!
        "Jezdem, jezdem" - mialam awarie sektora w mojej "pomaranczy, w zwiazku z czym od sobotniego do dzisiajszego popoludnia zylam na bezludnej planecie z jedna - jedyna szansa na kontakt z "ziemianami" z "komorki.
        A ze "komorki" nienawidze to bylam "niekontaktowa", co wlasnie nadrabiam i oswiadczam, ze wrocilam na planete "Ziemia" na ktorej normalnie dziala internet, za co opatrznosci wielkie dzieki.
        W poludnie ogladam sobie Strassbourg z jego cudownym targiem i wszelkimi innymi ciekawostkami na F3. Ciagle wypatruje wiec Kasika z Kwiatkiem Leona na poim telewizjerze.
        Jedyny pozytek z tej awarii: idealnie wysprzatanie mieszkanie, we wszystkich zakamarach, zwlaszcza w poblizu wtyczek ADSL, bo nie znajac przyczyny awarii spodziewalam sie wizyty montera.
        Znow jestem o kilo szczuplejsza, bo takie porzadki u mnie wymagaja czolgania sie miedzy i pod meblami, wiec wiotkosc mojej kibici na swieta bedzie jak 30 lat temu.
        Jeszcze zostalo mi "ubranie" choinki a zwlaszcza zakup tejze big_grin jak i czegos do picia w swiateczne dni.
        • niennte Re: Feliiine!!! 17.12.13, 21:38
          Uff... kamień z serca smile
    • niennte Re: Feline, 17.12.13, 21:58
      I specjalnie dla Ciebie, jako ślonskiej dziouchy:
      film.onet.pl/wiadomosci/tytuly-znanych-filmow-po-slonsku/lbtwt
      • felinecaline Re: Feline, 17.12.13, 22:22
        Milo mi i cieplo na sercuchu, ze ktoso mnie mysli a nawet, ze sie martwi.
        A stronka slaska smakowita, dziekuje Ci za wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka