Dodaj do ulubionych

Bis to jest to

IP: *.bmj.net.pl 01.04.02, 21:34
Dla mnie istnieje tylko radio BIS. Zero reklam, poważne audycje, nikt nikomu nie przerywa, mnóstwo audycji popularnonaukowych, świetna muzyka (klasyczna i inna). Dobrze sie słucha nawet audycji dla dzieci; nieinfantylnych, traktujących dzieci poważnie. Być może "człowiek przeciętny" ma inne potrzeby. Mogę powiedzieć bez bicia, że BIS zaspakaja moje "zapotrzebowanie radiowe" w 100%. Być może Program 2 jest nie gorszy. Mam słabe radyjko i nie odbieram. Ale od kiedy BIS odbierać można normalnie, jestem w pełni zadowolony z tego urządzenia. Trójki już nie muszę słuchać i się denerwować. Tok fm mi nie odbiera, Zetka i inne przyprawiaja mnie o wymioty. Więc jest OK. To chciałem powiedzieć.
Obserwuj wątek
    • algreg Re: Bis to jest to 02.04.02, 21:11
      NU! opisałeś w 100% moje wrażenia -dzięki(chociaż za 3 to czasami wzdycham,
      ale "to se ne wrati" )
      • Gość: Nu! Re: Bis to jest to IP: *.bmj.net.pl 02.04.02, 21:23
        algreg napisał(a):

> NU! opisałeś w 100% moje wrażenia -dzięki(chociaż za 3 to czasami wzdycham,
        > ale "to se ne wrati" )

Ale mnie ucieszył ten wpis:)
        Myślałem przez moment, że jestem jedynym słuchaczem BISu na tym furum, a to by dawało do myślenia...
        • algreg Re: Bis to jest to 05.04.02, 22:06
          Nu!-co ma dawać do myślenia!Jeżeli człowiek "wzrastał" z 3 i słuchał trójkowej
          muzyki na OR typu Jubilat(tranzystorowy),albo lampowcach superhete.....coś
          tam,to krótko mówiąc został muzycznie wychowany i teraz słucha BIS ,2 czy nawet
          do filharmonii biega(nie zaniedbując oczywiście NORMALNEGO rocka,czy pop-
          u).Myślę ,że taka kolej rzeczy.
          • algreg Re: Bis to jest to 05.04.02, 22:08
            Pardon-Pozdrawiam Algreg
    • Gość: szelak Re: Bis to jest to IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 02:11
      Nu!- nic dodać nic ująć
      p.s. zwłaszcza cenię Andrzeja Sowę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka