Dodaj do ulubionych

Jak poznać aktora

IP: *.chello.pl 26.08.06, 00:00
Czy można pogadać z aktorem po przedstawuieniu w teatrze, czy to się
praktykuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi Re: Jak poznać aktora IP: *.eranet.pl 26.08.06, 13:12
      pewnie,że można :)
    • dona.a Re: Jak poznać aktora 26.08.06, 16:18
      byłam kiedyś na monodramie Doroty Stalińskiej /w Powszechnym/, po spektaklu
      zeszła na widownię, rozdawała autografy, rozmawiała, było bardzo sympatycznie
      • Gość: gabi Re: Jak poznać aktora IP: *.eranet.pl 27.08.06, 15:03
        We Wspolczesnym zazwyczaj nie wpuszczaja do garderoby,ale mozna poczekac przy
        wejsciu do garderob,niedaleko szatni,przy takiej kotarze.Oni zazwyczaj tamtedy
        wchodza i wychodza po spektaklu.No i jak przyjdziesz odpowiednio wczesnie,to
        napewno spotkasz tego aktora na ktroego polujesz ;) Ja czesto jak chodze
        wczesniej po wejsciowki(jakies 40 minut przed spektaklem)to widze aktorow
        przechadzajacych sie po teatrze,badz wchodzacych do garderoby.
        powodzenia!
    • Gość: owa Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:10
      a dlaczego chcesz poznać jakiegoś aktora??
      • Gość: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 26.08.06, 19:18
        Wydaje się strasznie ciekawą osobą, ale nie wiem czy mozna iśc do garderoby,
        czy czekać przed teatrem, jak to zrobić?
        • Gość: owa Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:23
          Aktorzy to normalni ludzie~!!! :):)
          Nie wiem czy dobrym pomysłem jest czekanie na kogoś na ulicy i zaczepianie, do
          garderoby ot tak Cię nie wpuszczą raczej (choć to pewnie zależy od teatru i
          całej masy czynników). Jak chcesz z kimś porozmawiać najlepiej weź udział w
          jakimś zorganizowanym spotkaniu. Takie bywają czasem po premierze itd.
          • Gość: johnyy Re: Jak poznać aktora IP: 194.146.219.* 26.08.06, 21:58
            jak zagadasz odpowiednio to cie wpuszcza za kulisy, albo chociaz powiedz przed
            spektaklem obsludze ze chcesz pogadac z aktorem.. biorac pod uwage ze pozwala
            sie zaraz po spektaklu zwiedzac kulisy zorganizowanym grupom, ktore wczesniej
            sie zglosza to w przypadku jednej osoby, zwlaszcza milej ( :P ) powinno byc ok
            • Gość: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 26.08.06, 23:36
              Dzięki, spróbuję, a konkretnie z kim z obsługi powinnam porozmawiać?
              • Gość: tomeg Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 27.08.06, 01:39
                Najlepiej z ispicjentem - ma kontakt ze wszystkimi :)
                • Gość: johnyy Re: Jak poznać aktora IP: 194.146.219.* 27.08.06, 04:19
                  hmm imspicjent to zly pomysl bo najzwyczajniej go nie trafisz przed spektaklem..
                  natomiast mozesz zagadac do kazdego mlodego pracownika np tego ktory przedziera
                  bilet, tego z szatni etc i oni zawolaja jakiegos swojego przelozonego "szefa
                  obslugi widowni, ktory ma wszystkie klucze, zna wszystkie zakamarki i ktory na
                  pewno bedzie pomocny :-) oczywiscie nie nie wiem czy podobnie jest np w wawie
                  w jakims teatrze gdzie jest pelno supermega gwiazd(np w teatrze dramatycznym
                  panie bileterki sa bardzo restrykcyjne i zaciete wiec nie wiem czy one by Ci
                  pomogly..)
                  a w ogole o jaki teatr Ci chodzi i jakiego aktora chcesz pode..oops poznac?? ;-)
                  • Gość: kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 27.08.06, 10:39
                    ha ha, rozbawiłeś mnie. Chodzi mi o teatr współczesny.
                    Aktora nie ujawnię, chyba że mi się uda, to wtedy.
                    • Gość: johnyy Re: Jak poznać aktora IP: 194.146.219.* 27.08.06, 12:18
                      dobra, postawmy sprawe jasno: maciej zakoscielny czy borys szyc?? ;-)
                      • Gość: owa Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 13:57
                        :):):):) no to chcesz poznać konkretnego aktora ... powodzenia :):):):) swoją
                        drogą ciekawe ile fanek stara się o kontakt ze swoim idolem/ideałem tą
                        drogą :)??
                        ... powinnaś mieć jednak świadomość tego, że oni mają lekki dystans do
                        wszystkich swoich wielbicielek czekających pod teatrem.
                        • Gość: Martyna Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 27.08.06, 15:07
                          To nie jest problem.
                          Mozna zaczepić.
                          Tzn zależy o kogo konkretniej Ci chodzi, bo nie wszyscy są "otawrci" na tego
                          typu przejawy sympatii, ale jak się postarasz, aldnie uśmiechniesz to powinno
                          być ok.

Napisz o kogo chodzi, to może podamy jakieś konkretyu, szczegóły, ułatwiające;)
                          • Gość: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 27.08.06, 17:03
                            Ej, kto to jest nie powiem
                            Może uściślę, że nie chodzi o podryw. Jestem szczęśliwą mężatką.
                            Poprostu moim zdaniem jest bardzo zdolny i ma ciekawą osobowośc i dlatego
                            niezwykle miłoby pogadać z kimś takim.
                            Sytuacja wygląda tak, ze już go poznałam prywatnie to znaczy tylko mi się
                            przedstawił, ale wątpię, żeby aktorzy pamiętali wszystkie poznane osoby, w
                            końcu jest ich z pewnościa bardzo wiele.
                            • Gość: m. Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 27.08.06, 22:38
                              a o jaki teatr chodzi?? bo to też wazne;)
                              hm.. wszytskich nie pamietają, ale niektórych tak :D
                              Całe szczeście!
                              • Gość: kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 28.08.06, 20:32
                                teatr współczesny
                                • Gość: m. Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 28.08.06, 22:35
                                  Adamczyk albo Zieliński:D
                                  • Gość: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 28.08.06, 22:54
                                    A dlaczego to wązne o który teatr chodzi?
                                    • Gość: Martka Re: Jak poznać aktora IP: *.it-net.pl 28.08.06, 23:48
                                      Można!! Można go poprosić o pomoc w pisaniu pracy maturalnej lub też
                                      egzaminacyjnej... Ja tak zrobiłam.
                                      Można też potem umawiać się z nim na piwo :D
                                      Ogólnie rzecz biorąc- polecam!! ;-)
                                      • Gość: m. Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 29.08.06, 11:36
                                        Ważne jaki teatr, żeby później Ci doradzic, gdzie najwygodniej kogoś zaczepić,
                                        zebyś miała najoptymalniejsze warunki:D

Martka, można wiedzieć kto Ci pomagał pisać pracę?
                                        • Gość: Martka Re: Jak poznać aktora IP: *.it-net.pl 01.09.06, 23:57
                                          Można. Ale to lubelski aktor.
                                          Nieznany :-)
                                          (póki co)
                                  • Gość: Aga Re: Jak poznać aktora IP: *.cnb.com.pl 29.08.06, 15:42
                                    Adamczyk we Współczesnym już nie gra. Więc Zieliński, Zakościelny albo Szyc. :)
                                    • Gość: owa Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:40
                                      myślę, że najlepiej jak pójdziesz z konkretną sprawą, albo po jakiejś
                                      premierze. Najlepszą do tego okazją jest jednak takie zorganizowane spotkanie.
                                      • Gość: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 29.08.06, 18:15
                                        Dzięki wielkie za wszystkie porady
                                        Nie mam nic wspólnego z aktorstwem, wiec niestety prośbą o poradę odpada.
                                        Wiem, ze niektórzy piszą listy, ale nie wiem czy aktorzy je czytają, a poza tym
                                        czy to niezbyt infantylne. No i wogóle jak taka osobę zachęcić do kontaktu, bo
                                        pewnie ma mnóstwo ciekawszych znajomych, no i zeby opacznie nie posądził mnie,
                                        że chodzi o podryw.
                                        • elegia_o Re: Jak poznać aktora 29.08.06, 20:34
                                          No wlasnie Kasiu, czesc osób (w tym ja) moglo cie wziac za nastolatke szukajacą
                                          konkaktu z idolem ... no coz ... errare humanum est. Reakcji tej osoby nie da
                                          się przewidziec :) Ale skoro juz z nim gadalas .. to wiesz, ze nie jest
                                          rozkapryszona gwiazda (tak wnioskuję)- wiec próbuj ... choc po premierze - to
                                          dobra okazja by podzielic sie swoimi opiniami o spektaklu ... bo hmmmmmm no
                                          coz - poznawanie kogos tylko ze wzgledu na wykonywany zawód to slaby powód
                                          (chyba, ze chce sie ten sam wykonywac)
    • Gość: O. Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 02:10
      A czy w Powszechnym/Rozmaitosciach/Syrenie wpuszczaja do garderob? Latwo
      jest "dostac sie" do aktorow po spektaklu,zamienic pare slow,w tych teatrach?
      • Gość: gabi Re: Jak poznać aktora IP: *.eranet.pl 02.09.06, 12:38
        W Powszechnym mozna pojsc po spektaklu z tylu na parking dla aktorow i tam
        poczekac na ktoregos z nich.Takze nie ma problemu.A jak jest w Rozmaitosciach i
        Syrenie,to nie wiem.
        pozdrawiam
        • Gość: Martynka Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 02.09.06, 12:45
          W Rozmaitościach najlepiej czekać w holu przy Palarni, oni tamtędy wychodzą:)
          • Gość: Karola Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 02.09.06, 15:50
            A jak w Narodowym/ scena przy Wierzbowej?
            • Gość: Martynka;) Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 02.09.06, 19:20
              Przy wierzbowej wyjście (na zewnątrz) dla personelu i dla widowni znajdują się
              tuż obok siebie, wiec najlepiej przed wyjściem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka