GoĹÄ: KASIA IP: *.chello.pl 26.08.06, 00:00 Czy można pogadać z aktorem po przedstawuieniu w teatrze, czy to się praktykuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gabi Re: Jak poznać aktora IP: *.eranet.pl 26.08.06, 13:12 pewnie,że można :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Jak poznać aktora 26.08.06, 16:18 byłam kiedyś na monodramie Doroty Stalińskiej /w Powszechnym/, po spektaklu zeszła na widownię, rozdawała autografy, rozmawiała, było bardzo sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gabi Re: Jak poznać aktora IP: *.eranet.pl 27.08.06, 15:03 We Wspolczesnym zazwyczaj nie wpuszczaja do garderoby,ale mozna poczekac przy wejsciu do garderob,niedaleko szatni,przy takiej kotarze.Oni zazwyczaj tamtedy wchodza i wychodza po spektaklu.No i jak przyjdziesz odpowiednio wczesnie,to napewno spotkasz tego aktora na ktroego polujesz ;) Ja czesto jak chodze wczesniej po wejsciowki(jakies 40 minut przed spektaklem)to widze aktorow przechadzajacych sie po teatrze,badz wchodzacych do garderoby. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: owa Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:10 a dlaczego chcesz poznać jakiegoś aktora?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 26.08.06, 19:18 Wydaje się strasznie ciekawą osobą, ale nie wiem czy mozna iśc do garderoby, czy czekać przed teatrem, jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: owa Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:23 Aktorzy to normalni ludzie~!!! :):) Nie wiem czy dobrym pomysłem jest czekanie na kogoś na ulicy i zaczepianie, do garderoby ot tak Cię nie wpuszczą raczej (choć to pewnie zależy od teatru i całej masy czynników). Jak chcesz z kimś porozmawiać najlepiej weź udział w jakimś zorganizowanym spotkaniu. Takie bywają czasem po premierze itd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: johnyy Re: Jak poznać aktora IP: 194.146.219.* 26.08.06, 21:58 jak zagadasz odpowiednio to cie wpuszcza za kulisy, albo chociaz powiedz przed spektaklem obsludze ze chcesz pogadac z aktorem.. biorac pod uwage ze pozwala sie zaraz po spektaklu zwiedzac kulisy zorganizowanym grupom, ktore wczesniej sie zglosza to w przypadku jednej osoby, zwlaszcza milej ( :P ) powinno byc ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 26.08.06, 23:36 Dzięki, spróbuję, a konkretnie z kim z obsługi powinnam porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomeg Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 27.08.06, 01:39 Najlepiej z ispicjentem - ma kontakt ze wszystkimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: johnyy Re: Jak poznać aktora IP: 194.146.219.* 27.08.06, 04:19 hmm imspicjent to zly pomysl bo najzwyczajniej go nie trafisz przed spektaklem.. natomiast mozesz zagadac do kazdego mlodego pracownika np tego ktory przedziera bilet, tego z szatni etc i oni zawolaja jakiegos swojego przelozonego "szefa obslugi widowni, ktory ma wszystkie klucze, zna wszystkie zakamarki i ktory na pewno bedzie pomocny :-) oczywiscie nie nie wiem czy podobnie jest np w wawie w jakims teatrze gdzie jest pelno supermega gwiazd(np w teatrze dramatycznym panie bileterki sa bardzo restrykcyjne i zaciete wiec nie wiem czy one by Ci pomogly..) a w ogole o jaki teatr Ci chodzi i jakiego aktora chcesz pode..oops poznac?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 27.08.06, 10:39 ha ha, rozbawiłeś mnie. Chodzi mi o teatr współczesny. Aktora nie ujawnię, chyba że mi się uda, to wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: johnyy Re: Jak poznać aktora IP: 194.146.219.* 27.08.06, 12:18 dobra, postawmy sprawe jasno: maciej zakoscielny czy borys szyc?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: owa Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 13:57 :):):):) no to chcesz poznać konkretnego aktora ... powodzenia :):):):) swoją drogą ciekawe ile fanek stara się o kontakt ze swoim idolem/ideałem tą drogą :)?? ... powinnaś mieć jednak świadomość tego, że oni mają lekki dystans do wszystkich swoich wielbicielek czekających pod teatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martyna Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 27.08.06, 15:07 To nie jest problem. Mozna zaczepić. Tzn zależy o kogo konkretniej Ci chodzi, bo nie wszyscy są "otawrci" na tego typu przejawy sympatii, ale jak się postarasz, aldnie uśmiechniesz to powinno być ok. Napisz o kogo chodzi, to może podamy jakieś konkretyu, szczegóły, ułatwiające;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 27.08.06, 17:03 Ej, kto to jest nie powiem Może uściślę, że nie chodzi o podryw. Jestem szczęśliwą mężatką. Poprostu moim zdaniem jest bardzo zdolny i ma ciekawą osobowośc i dlatego niezwykle miłoby pogadać z kimś takim. Sytuacja wygląda tak, ze już go poznałam prywatnie to znaczy tylko mi się przedstawił, ale wątpię, żeby aktorzy pamiętali wszystkie poznane osoby, w końcu jest ich z pewnościa bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m. Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 27.08.06, 22:38 a o jaki teatr chodzi?? bo to też wazne;) hm.. wszytskich nie pamietają, ale niektórych tak :D Całe szczeście! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 28.08.06, 20:32 teatr współczesny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m. Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 28.08.06, 22:35 Adamczyk albo Zieliński:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 28.08.06, 22:54 A dlaczego to wązne o który teatr chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martka Re: Jak poznać aktora IP: *.it-net.pl 28.08.06, 23:48 Można!! Można go poprosić o pomoc w pisaniu pracy maturalnej lub też egzaminacyjnej... Ja tak zrobiłam. Można też potem umawiać się z nim na piwo :D Ogólnie rzecz biorąc- polecam!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m. Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 29.08.06, 11:36 Ważne jaki teatr, żeby później Ci doradzic, gdzie najwygodniej kogoś zaczepić, zebyś miała najoptymalniejsze warunki:D Martka, można wiedzieć kto Ci pomagał pisać pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martka Re: Jak poznać aktora IP: *.it-net.pl 01.09.06, 23:57 Można. Ale to lubelski aktor. Nieznany :-) (póki co) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Jak poznać aktora IP: *.cnb.com.pl 29.08.06, 15:42 Adamczyk we Współczesnym już nie gra. Więc Zieliński, Zakościelny albo Szyc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: owa Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:40 myślę, że najlepiej jak pójdziesz z konkretną sprawą, albo po jakiejś premierze. Najlepszą do tego okazją jest jednak takie zorganizowane spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 29.08.06, 18:15 Dzięki wielkie za wszystkie porady Nie mam nic wspólnego z aktorstwem, wiec niestety prośbą o poradę odpada. Wiem, ze niektórzy piszą listy, ale nie wiem czy aktorzy je czytają, a poza tym czy to niezbyt infantylne. No i wogóle jak taka osobę zachęcić do kontaktu, bo pewnie ma mnóstwo ciekawszych znajomych, no i zeby opacznie nie posądził mnie, że chodzi o podryw. Odpowiedz Link Zgłoś
elegia_o Re: Jak poznać aktora 29.08.06, 20:34 No wlasnie Kasiu, czesc osób (w tym ja) moglo cie wziac za nastolatke szukajacą konkaktu z idolem ... no coz ... errare humanum est. Reakcji tej osoby nie da się przewidziec :) Ale skoro juz z nim gadalas .. to wiesz, ze nie jest rozkapryszona gwiazda (tak wnioskuję)- wiec próbuj ... choc po premierze - to dobra okazja by podzielic sie swoimi opiniami o spektaklu ... bo hmmmmmm no coz - poznawanie kogos tylko ze wzgledu na wykonywany zawód to slaby powód (chyba, ze chce sie ten sam wykonywac) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: O. Re: Jak poznać aktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 02:10 A czy w Powszechnym/Rozmaitosciach/Syrenie wpuszczaja do garderob? Latwo jest "dostac sie" do aktorow po spektaklu,zamienic pare slow,w tych teatrach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gabi Re: Jak poznać aktora IP: *.eranet.pl 02.09.06, 12:38 W Powszechnym mozna pojsc po spektaklu z tylu na parking dla aktorow i tam poczekac na ktoregos z nich.Takze nie ma problemu.A jak jest w Rozmaitosciach i Syrenie,to nie wiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martynka Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 02.09.06, 12:45 W Rozmaitościach najlepiej czekać w holu przy Palarni, oni tamtędy wychodzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karola Re: Jak poznać aktora IP: *.chello.pl 02.09.06, 15:50 A jak w Narodowym/ scena przy Wierzbowej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martynka;) Re: Jak poznać aktora IP: *.mtm-info.pl 02.09.06, 19:20 Przy wierzbowej wyjście (na zewnątrz) dla personelu i dla widowni znajdują się tuż obok siebie, wiec najlepiej przed wyjściem:) Odpowiedz Link Zgłoś