Dodaj do ulubionych

Trójka gra magicznie

02.10.04, 15:46
Wątek dla przeciwwagi:-) Ciekawe, czy ktoś się wpisze.
Obserwuj wątek
    • steed Re: Trójka gra magicznie 02.10.04, 15:49
      Wobec czego ta przeciwwaga?!
      Na tym forum o Trójce jest już wszystko, więc kolejny wątek o Trójce czy też
      trUjce jest zbędny.
    • Gość: olek Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:50
      Ja sie wpisze, wlasnie slucham nowej audycji Szydla, podoba mi sie, chyba cos
      ze mna nie tak, jak mi sie spodoba jutro nowy Bugalski i Kanterait to ide do
      psychoanalityka.
      • Gość: Igor Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:33
        Uważam że Trójka ma bardzo dobrą playliste, choć szkoda że wycofała się z
        niedzielnej audycji Europa kontra Ameryka.
        • Gość: srójka Re: Trójka gra magicznie IP: *.pool81117.interbusiness.it 02.10.04, 21:09
          Gość portalu: Igor napisał(a):

> Uważam że Trójka ma bardzo dobrą playliste, choć szkoda że wycofała się z
          > niedzielnej audycji Europa kontra Ameryka.

Nooo, szkoda jak cholera, inne audycje są za trudne dla twojego tępego łba
          matole.
          • Gość: maciek Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:12
            widać że masz jakieś kompleksy i chcesz się dowartościować obrażając
            innych.proszę bardzo jezeli ci to pomaga to w porządku.ja znam swoja wartośc i
            do twoejgo poziomu nie będe sie zniżał .
            • Gość: srójka Re: Trójka gra magicznie IP: *.pool81117.interbusiness.it 02.10.04, 21:37
              Gość portalu: maciek napisał(a):

> widać że masz jakieś kompleksy i chcesz się dowartościować obrażając
              > innych.proszę bardzo jezeli ci to pomaga to w porządku.ja znam swoja wartośc
              i
              > do twoejgo poziomu nie będe sie zniżał .

Sam jesteś niski, a twoja wartość jest tak znikoma, że aż niemierzalna, pod
              mikroskopem jej nie zauważę. Najmniejsze drobiny materii, takie jak kwarki,
              miony i mezony wydają się być Everestem w porównaniu z twoją wartością, o
              której się tu z taką lubością rozpisujesz.
              Powiewam na ciebie i tobie podobnych fajansiarzy moimi osobistymi zwisami, wy
              tanie, używane, elektryczne podgryzarki oślich zadków! Wyciskam na was wągry, a
              wasze nawoływania " trujka jest super, trujka mi się podoba" to czysty
              idiotyzm, wy pozbawieni mózgów podcieracze cudzych tyłków! Puknijcie się w te
              wasze kapusty, podejmijcie refleksję nad swoim życiem.
              trujka jest fajna - to wszystko, na co cię stać, o wielki maciusiu, gwiazdo
              targetu wieziona w uroczystym orszaku na ofajdanym nosorożcu podgryzanym przez
              preriowe pieski.

• Gość: maciek forum humorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:45
                pomyliłeś fora-to jest forum o radiu a twoje wypociny nadaja się na forum
                humorum-0może tam kogoś rozbawią
                • Gość: srójka Re: forum humorum IP: *.pool81117.interbusiness.it 02.10.04, 22:10
                  Gość portalu: maciek napisał(a):

> pomyliłeś fora-to jest forum o radiu a twoje wypociny nadaja się na forum
                  > humorum-0może tam kogoś rozbawią

Widzisz maciusiu-sraciusiu, jakbyś trujki nie słuchał tyle, co deklarujesz, to
                  byś wiedział, że część moich wypocin (ta "najgorsza") jest nie-moja i
                  rozbawiała niejednego na całym świecie.
                  Bye!
              • Gość: Janusz Re: Trójka gra magicznie IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 02.10.04, 22:39
                Gość portalu: srójka napisał(a):

> Powiewam na ciebie i tobie podobnych fajansiarzy moimi osobistymi zwisami, wy
                > tanie, używane, elektryczne podgryzarki oślich zadków! Wyciskam na was wągry,
                a
                >
                > wasze nawoływania " trujka jest super, trujka mi się podoba" to czysty
                > idiotyzm, wy pozbawieni mózgów podcieracze cudzych tyłków! Puknijcie się w te
                > wasze kapusty, podejmijcie refleksję nad swoim życiem.
                :))czysta "poezja", niczym Sapkowski w szczytowej formie :))
                >
    • Gość: sluchacz Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:25
      Trójka to najlepsze polskie radio -to magia
      • Gość: srójka Re: Trójka gra magicznie IP: *.pool81117.interbusiness.it 02.10.04, 21:10
        Gość portalu: sluchacz napisał(a):

> Trójka to najlepsze polskie radio -to magia

Ehehe, to nie magia, to plagiat.
        Co jak co, z dwojga złego wolę już zetkowy oryginał, niż kiepskie trujkowe
        ksero.
        • Gość: frojd Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:23
          Ego cie rozjebie od srodka za chwile, wez na przeczyszczenie mozgu.
          • Gość: srójka Re: Trójka gra magicznie IP: *.pool81117.interbusiness.it 02.10.04, 22:35
            Gość portalu: frojd napisał(a):

> Ego cie rozjebie od srodka za chwile, wez na przeczyszczenie mozgu.

Co konkretnie polecasz, o mędrcze? Psłuchaj pani Dobroń, może ci podpowie, ona
            sporo wie o takich przypadkach jak ty.
            • Gość: frojd Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:40
              Mam dla ciebie rade, przeczytaj co piszesz, tak po 10 minutach od napisania. To
              wyprobowana metoda, stosowana przez psychoterapeutow. I Dobron se gemby nie
              wycieraj pentaku, tylko klasowki sprawdzaj, przypomnij sobie kim w zyciu
              chciales zostac i pomysl dlaczego ci sie nieudalo.
              • Gość: srójka Re: Trójka gra magicznie IP: *.pool81117.interbusiness.it 02.10.04, 23:12
                Przeczytałem, no i co?
                A ty, amatorze - swoje niespełnione ambicje próbujesz na mnie realizować?
                Lepiej znajdź sobie kogoś głupszego ode mnie.
                • Gość: frojd Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 23:15
                  Ambicje mam spelnione, druga czesc zadania bedzie trudna do zrealizowania, dzie
                  ja po nocy znajde kogos glupszego od ciebie.
                  • Gość: srójka Re: Trójka gra magicznie IP: *.pool81117.interbusiness.it 02.10.04, 23:27
                    zajrzyj zatem w głąb (nomen omen) siebie - i już znalazłeś!
                    Powodzenia w dalszym spełnianiu swoich ambicji.
      • mh2 Re: Trójka gra magicznie 02.10.04, 21:13
        Grała. Niestety. Teraz to jedynie chłam. Bo nocą, niestety, śpię. A słuchanie
        radia z nagrań to już nie to co na żywo.
      • Gość: Tomek Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:09
        popieram
        • viking73 Re: Trójka gra magicznie 04.10.04, 15:15
          Trójka (jak dla mnie) gra trochę lepiej niż grała do niedawna, ale z
          tą "magicznością" to ciągle jeszcze matafora.
          • viking73 Re: Trójka gra magicznie 04.10.04, 15:15
            metafora - rzecz jasna;-)
            • Gość: znawca Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:23
              Trójka to bezwzględnie najlepsze radio na świecie.
              • Gość: as Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:27
                zgadzam się -Tylko Trójka nadaje czarowną muzykę,informacje o każdej pełnej
                godzinie a do tego fantastyczną publicystykę.
    • Gość: coldplayek Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:44
      Śmiać sie chce i płakać zarazem.Pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze wierzą w
      nawrócenie Trójki.
      • Gość: as Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:18
        pozruć emocje i obiekywnie wsłuchaj sie w program Trójki-jej magia powinna cie
        porwać
        • mh2 Re: Trójka gra magicznie 24.10.04, 13:36
          Przepraszam, ale jeśli do Pana nic nie dociera w formie aluzji będzie "po
          prostu": Pan jest idiotą.
          • Gość: as Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 13:48
            "Przepraszam, ale jeśli do Pana nic nie dociera w formie aluzji będzie "po
            prostu": Pan jest idiotą."bardzo ciekawa argumentacja-nie zgadzam się z czyimiś
            poglądami,nie jestem w stanie logicznie przedstawić swoich, a więc okazuje
            swoją bezradność i nazywam kogoś idiotą.

• mh2 Re: Trójka gra magicznie 24.10.04, 16:20
              Moje argumenty już wielokrotnie przedstawiałem logicznie, lecz Pan, najwyraźniej
              nie umie czytać ze zrozumieniem. To Pan, niejednokrotnie, przy braku
              jakichkolwiek argumentów, powtarza jedynie swoją mantrę: "Trójka gra dobrze" i
              to pod rozlicznymi nickami. I z uporem maniaka, nie mając nic do powiedzenia
              podnosi Pan wątki sprzed lat pisząc: "bardzo intresująca wypowiedz-zgadzam się z
              nią całkowicie" (okazując swoją bezradność, brak logicznych argumentów, co mi
              Pan zarzuca). Czyżby Wituś płacił za trollowanie na forum Panie asie, słuchaczu,
              wierny słuchaczu, znawco, por. borewiczu lub jak tam Pana zwą - godny
              reprezentancie swojej dyrekcji.
    • Gość: as Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:23
      Trójka jest coraz lepsza.Dzisiaj bardzo ciekawa audycja Tomasza Kammela-który
      doskonale sprawdza się w radiu-bardzo lubie jego ciepły głos.
      • Gość: qt-as Re: Trójka gra magicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 20:53
        as - a mini-maxu słuchasz? bo to tez 3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka