greg_f 08.01.05, 18:34 Oczywiście tylko na zastępstwo, ale w końcu można go posłuchać o rozsądnej porze, i to grającego autorsko - repertuar niewiele się różni od tego, co Stelmi prezentuje nocą w 3maj z Nami :-). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: go go Re: Stelmi w Markomanii IP: 195.245.217.* 10.01.05, 18:45 Było dobrze. Szkoda, że nikogo to nie interesuje. Zobacz, tylko twój jeden wpis, przez dwa dni! No i mój. Czyli było to bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelmer Re: Stelmi w Markomanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:55 Gość portalu: go go napisał(a): > Było dobrze. > Szkoda, że nikogo to nie interesuje. > Zobacz, tylko twój jeden wpis, przez dwa dni! > No i mój. > Czyli było to bez znaczenia. bo nie było sesemesowego końkursu z odkurzaczem w roli głownej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go go Re: Stelmi w Markomanii IP: 195.245.217.* 10.01.05, 19:17 Myślałam, że na tym forum szukacie czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Stelmi w Markomanii IP: *.acn.waw.pl 10.01.05, 20:21 Stelmi był świetny, słuchałam Go z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelmer Re: Stelmi w Markomanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:22 Gość portalu: go go napisał(a): > Myślałam, że na tym forum szukacie czegoś innego. czegoś innego to ja szukałem w radiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madeleine5 Re: Stelmi w Markomanii IP: *.siec2000.pl 10.01.05, 23:20 Audycja sobotnia była jedną z najlepszych autorskich Stelki w ostatnich tygodniach, po dość nudnawych pastelowych i 3maj ta była bardzo dobra. Świetnie słuchało się i Radio4 i moje ulubione świeżutkie The Open, Kombajn itd.... Odpowiedz Link Zgłoś