Dodaj do ulubionych

"Call on me" w "Trójce"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:07
Ja naprawdę jestem tolerancyjnym, jeśli chodzi o muzykę w nowej "Trójce", ale
tym razem to już chyba lekka przesada. Kto wpuścił na playlistę Prydza? Czy
oni już tam do reszty powariowali? Ludzie! Litości! Nie dawajcie takiej
muzyki w tej stacji!
Obserwuj wątek
    • Gość: sluchacz Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:25
      Tez bylem zaskoczony ale powiem szczerze - wole Prydza niz jakies promowane
      przez Trojke beztalencia jak Ania :| Czy to ze jest Prydz w publicznym radiu to
      juz jest przestepstwo? Dla mnie wzorem dobrego publicznego radia jest BBC Radio
      1 i tam Prydz byl juz kilka miesiecy temu hitem, zatem trzeba zdefiniowac
      pojecie radia publicznego, jako takiego w Polsce...
      • xxx131 Re: "Call on me" w "Trójce" 19.01.05, 14:28
        wiesz chyba juz wole Ania niz Przydza, czy wogle jego piosenka ma jakis sens??? Ja bym lepiej "zaspiewal".
        • Gość: prydztak Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.acn.waw.pl 19.01.05, 16:24
          lepiej nie śpiewaj ,tylko popraw swoją polszczyznę i nie pisz "te form" jak to
          zrobiłeś w innym wątku
      • Gość: Wodnik bez logo Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.01.05, 13:29
        Tak. BBC1 gralo "Call on me" w sierpniu 2004 w setach Pete`a Tonga z Ibizy,
        teraz juz sobie odpuscili bo dla nich to juz "zgrany" przebój. Trójka budzi sie
        rzeczywiscie szybko: ale skoro tam pól zalogi kocha sie w smooth jazz, art
        rocku czy rocku to nie wymagajmy aby byli z reka na pulsie muzyki dance czy
        klubowej.
    • tomasz.kubik Re: "Call on me" w "Trójce" 19.01.05, 20:42
      Powariowali- ja już nawet nie protestuję przeciw badziewnej playliście- bo po
      prostu nie mam juz siły. I trzeba przyznać, że zdarza się, że niektóre piosenki
      nawet na playliście są inne niż na przykład w RMfie (niestety nieliczne). Tego
      Prydza całego, to ja strawiłem nawet raz w Muzycznej Poczcie UKF- ale od
      ostatniego poniedziałku to już chyba 3 razy to słyszałem.
      Wiem- nie chcesz, nie słuchaj- ale czego mam słuchać? Prosze mi podac jedną
      chociaż stację w Bydgoszczy, której można słuchać i jest w niej coś lepszego
      niż w Trójce- nawet Jedynka łapie na UKFie tylko w centrum miasta, a ja
      mieszkam na przedmieściach. A poza tym:
      ZŁote Przeboje, RMF, Zet, Eska, Plus, Blue FM, Bis, Polskie Radio PiK
      (regionalna rozgłośnie PR- ale w niej tez specjalnie nic nie ma). Zostaje
      Dwójka- jedyna radio na poziomie- ale nie jestem wielbicielem muzyki
      klasycznej, oraz jedynka na falach długich- ale sami wiecie jaka to jest
      jakość.
      To tyle- pozdrawiam!!!
    • Gość: X Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:49
      Ja się zastanawiam po cholerę na playlistę wchodzi utwór, który jest znany z
      innych anten od 3-4 miesięcy, a w Trójce jest traktowany jako nowość.
      • Gość: mądrala Re: "Call on me" w "Trójce" IP: 195.245.217.* 20.01.05, 09:51
        Żeby głupi miał zagadkę!
        • trollllll Re: "Call on me" w "Trójce" 20.01.05, 11:22
          Mądrale - do roboty, bo się wam radyjko w rozwoju cofa. Nowościami ogłaszacie
          przebrzmiałe dawno hity.
          Ale czego wymagać od trujkowych półgłówków i obiboków marzących o 100%
          ściągalności abonamentu.
          Lenie śmierdzące jesteście, i tyle!
        • Gość: X Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:45
          Drogi "Mądralo" z Polskiego Radia. Dziękuję za wyczerpującą wypowiedź.
    • darciatko Re: "Call on me" w "Trójce" 20.01.05, 18:00
      Jeżeli to jest to na sali gimnastycznej to ja to stanowczo wolę oglądać!!!
    • Gość: Szymon z TorToru Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:41
      Tak.Jeszcze ten wybryk muzyczny na liste wpuszczą.To jest całkiem
      prawdopodobne ,bo skoro o "prezencie" kombajnu D.Z.K.P.zapomnieli ,to czemu te
      zacofane pół-główki miały by nie promować więcej kiczerskich utworów na
      liście,tudzież częściej, w jej gorszej wersji -playliście.
    • tomash8 Re: "Call on me" w "Trójce" 20.01.05, 18:53
      hehe... ale numer:) dobrze że już się wyleczyłem z słuchania tej stacji:D
      Chociaż na początku myślałem że ten temat to żart... świat zchodzi na psy
      • Gość: wujo Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.01.05, 20:35
        Gó..ana piosenka, która jedzie na sex-obrazku. I 3 to gra. Kostrzewa do domu,
        muzyki słuchać, a nie eter zaśmiecać chłamem.
        • Gość: wujo Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.01.05, 20:36
          O, widzę, że Gazeta wzięła się za cenzurowanie brzydkich słówek (gó..na).
          • tomcio6776 Re: "Call on me" w "Trójce" 21.01.05, 11:42
            Ja tam "Call On Me" bardzo lubię!Nie przeszkadza mi również w Trójce!
            • Gość: c Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.ipt.aol.com 21.01.05, 17:21
              przeciez to nie jest kawalek do sluchania, tylko do ogladania!!!!
              muzyka jest tylko dodatkiem do swietnego teledysku.
              puszczanie go w trojce jestem w stanie zrozumiec-puszcza sie to, czego ludzie
              chca sluchac, ale... tego ludzie chcieli sluchac KILKA MIESIECY TEMU !!!
              Panie Bracie Boczka (Banachu) trzeba szybciej przetwarzac w lepetynie dane
              splywajace z osrodkow badan!
    • Gość: anty Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:45
      nie, oczywiście playlistę zaczną teraz układać goście z forum, bo się na tym
      najlpeiej znają
      • Gość: wujo Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 23.01.05, 11:26
        A Ty myslisz, drogi anty, że Kostrzewa dałby ten kawałek do 3, gdyby go nie
        grała BBC1? Rzecz w tym, że obecna Trójczyna tylko kopiować potrafi.
    • Gość: corgan przecież ten kawałek jest bardzo dobry! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 00:22
      a Trojka i tak ma jak zwykle kilkumiesięczny poślizg (o ile nie kilkuletni) w
      puszczaniu muzyki klubowej.

Swoją drogą - tyle niezłych rzeczy ktore Trójka przegapiła w ostatnich latach.
      Zwłaszcza muzyki tanecznej.

Może kluczem do puszczania "Call on me" jest to, ze ten kawałek jest
      zsamplowany z jakiegoś ulubionego "nudziarza" Niedźwiedzkiego - jakiegoś
      Chicago czy inny Davida Fostera? tak coś mi się wydaje.
      • webdude Re: przecież ten kawałek jest bardzo dobry! 23.01.05, 13:26
        > Może kluczem do puszczania "Call on me" jest to, ze ten kawałek jest
        > zsamplowany z jakiegoś ulubionego "nudziarza" Niedźwiedzkiego - jakiegoś
        > Chicago czy inny Davida Fostera? tak coś mi się wydaje.

Steve Winwood - Valerie, rok o ile pamietam 1988.
        • Gość: corgan haha! tak coś czułem! IP: *.zigzag.pl 23.01.05, 20:01
    • Gość: Roh Call on me : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:47
      BYlem w wakacje w angli czyli ponad 6 miesiecy temu
      Call on me wtedy tam byl hiciorem ..
      ale bylo minelo

• Gość: DaREX Re: Call on me : ) IP: *.ipt.aol.com 27.01.05, 10:30
        Kiedy radio ma elegancka, swietna, gustowna playliste, to moze sobie pozwolic
        na ekstrawagancje i puszczac od czasu do czasu taka lekka, mila dla ucha
        sieczke jak Call on Me.

Jesli jednak robi sie to z zadeciem ("och, puscimy cos mlodziezowego, bo chcemy
        byc tacy do przodu, tacy nowoczesni, klubowo-coolersko-trendy), to wychodzi to
        ZALOSNIE !
    • Gość: Bartek Re: "Call on me" w "Trójce" IP: *.toya.net.pl 29.01.05, 15:21
      Przecież ten kawałek to zwykły muzyczny żart. Trójka też go gra dla żartu i
      wcale nie tak znowu często. Dużo gorsze (i groźniejsze) są te wszystkie pop-
      rockowe shity grane ciągle od 9 do 16...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka