panatha 08.02.05, 17:16 czy ktos jeszcze pamieta program prowadzony przez marcina Wrone i kogos tam jeszce m.in Amfiego leciał on przewaznie w nocy ktos pamieta??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: RMF progam M.Wrony IP: *.edunet.uottawa.ca 08.02.05, 18:52 ja pamietam:)) JW23 to sie chyba nazywalo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: RMF progam M.Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:26 To był program JW23- prowadzony przez Marcina Jędrych i Marcina Wronę (oraz Amfiego, Montera oraz Oną)- po odejściu Wrony do TVN do ekipy dołączył Witold Odrobina. Program był w niedziele początkowo o 8 wieczorem, a później przesunięty na 9 wieczorem. Ostatni raz pojawił sie 2 stycznia 1999 roku. Bardzo lubiłem go słuchać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
r-11 Re: RMF progam M.Wrony 08.02.05, 21:54 JW 23.........historia porgramu sięga jeszcze początków żółto-niebieskiej stacji, kiedy to programy zaczynały sięna R M F.......było to "Rozbieraj Małolatę Fachowo".........a potem era Jedrycha, Wrony, Odrobiny, Amfiego, Monetra!!........jazda bez trzymanki jak kiedyś powiedział "monter" :-) Był super program....a dziś....Jędrych w Esce :-(, Wrona w TVNie.....ale Odrobina, monter i amfii zostali na kopcu.....Bogu dzięki!! Parę linków: jechanka.w.interia.pl/rmf/jw23.htm www.monter.fm www.pawelak.cad.pl/jw23.html Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: RMF progam M.Wrony 08.02.05, 22:06 dzieki słucham własnie marmelady skad wiesz ze monter i amfii pracuja w rmf Odpowiedz Link Zgłoś
r-11 Re: RMF progam M.Wrony 09.02.05, 15:34 Skąd.........słucham tego radia i wogóle Zajrzyj :-) www.netfm.strefa.pl/wywiady/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lg Re: RMF progam M.Wrony IP: *.dyndsl.versatel.nl 14.02.05, 23:49 ludzie!!!dzieki wielkie za przeslanie linkow!!!!!to byla najepsza udycja radiowa jaka kiedykolwiek ktos mogl wymyslic/prowadzic!! takie RMF kochalam!!!!! moze zalozymy jakis fan club tego programu? poza tym nigdy ale to nigdy nie wybacze komus kto smial pozyczyc ode mnie kasete magnetofonowa JW23 i mi jej nie oddal i teraz nie moge sie nia nacieszyc... az mi sie lza zakrecila na wspomnienie tamtych czasow....piekne byly niedzilne wieczory jak umieralam ze smiechu sluchjac radia.... Odpowiedz Link Zgłoś