broneknotgeld 08.07.07, 22:40 Alice i Azaheca Kontek chcom swojego neca Rym szkryflajom Tu dowajom Niyjednego to podnieca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Limeryki 08.07.07, 22:51 Zaraz tu ściągniemy trolla taka jest już nasza dola niech się z nami też pobawi pewnie rymy swe poprawi bo my mamy wymagania poprawnego trollowania rym ma być tu doskonały post pisany wierszem cały! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Limeryki 08.07.07, 23:06 Znom jo wiela trolololi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=31459619 Idzie wybrać wedle woli W gymba zdzielić Cmuka strzelić Dyć nojlepi cołkym smolić. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki 10.07.07, 18:14 Ostatnio pewien Andriusza (słowiańska z niego dusza) wpadł w tarapaty i bierze baty lecz to mnie nie porusza. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki 10.07.07, 18:51 Raz pewna niekochana pijąc wieczorem szampana zadzwoniła do agencji o tej samej preferencji lecz przysłano jej pana. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 10.07.07, 19:14 Jeśli jesteś gryfna frelka nie potrzebna ci butelka rymy dla niej to zabawa same lecą jak z rękawa... może jednak rumu kropelka? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Limeryki 10.07.07, 19:16 Czy łostawiom latoś wodza? Aże w nerwach teroz chodza Łon blokowoł Muster dowoł Rymym dzwigna - niy zaszkodza? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki 10.07.07, 19:50 Chętnie z Bronkiem porymuję lecz słowniczka potrzebuję czasem wszystko wiem lub domyślam się a często nic nie kapuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 10.07.07, 21:26 • Re: Limeryki azaheca 10.07.07, 20:19 + odpowiedz Twardy żywot tego wodza Twoje rymy niy zaszkodza.. a ja piszę limeryka moje serce głośno pika rymowanki sobie płodza... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki 10.07.07, 20:31 Frelka gryfna cizią była lecz ta nazwa ją znudziła na forum nasze zajrzała i nick sobie wybrała bo ta cizia nie była miła. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 10.07.07, 21:00 To nasz Mario ukochany był pod nickiem tym schowany pewnie boleść jest tak wielka bo złamała serce Helka niechaj leczy swoje rany.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Limeryki 11.07.07, 16:00 Mario, Cizia, Gryfno Frela Niych rym dowo - szkryfna tela Cosik woży jak se mnoży? Mom uciechy z tego wiela! Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 11.07.07, 17:05 Nas to także bardzo bawi może Mario się poprawi i nam zaraz wszystko wyzna nawet prawdę jak trucizna jaką niespodziankę sprawi? Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 12.07.07, 19:34 Sąsiadka dzisiaj wróciła z działki czarnej porzeczki aż dwie kobiałki właśnie mi podarowała ugotować przykazała dodać cukier żelujący później specjał ten gorący do słoików ponakładać a nie limeryki składać! wpadła pożyczyć tylko zapałki.. Odpowiedz Link
palnick Re: Limeryki 29.07.07, 07:11 Wczoraj z Tworek, rozanielony, wrócił Lepper - szef Samoobrony. Cmoknął w usta Giertycha i Wasermanna Zbycha mówiąc, że do bab jest uprzedzony. Odpowiedz Link
ta_co_sie_ciyngiym_wywroco Re: Limeryki 29.07.07, 10:51 A do licha. Nie napiszę limeryka. Podziwiom ino, że Wy tu mocie Palnicka. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 29.07.07, 12:04 Usta Andrzeja śliczne dają im rozkosze liczne teraz Lepper złotousty lubi muskularne biusty? baby są zbyt prozaiczne Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 29.07.07, 13:22 Warta chyba limeryka dziennikarka blond-Monika w reklamie PIS-u wystąpiła może przedtem coś wypiła? zadziwiła mnie Monika Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki. Do Bronka 15.07.07, 22:01 Ma prośba do Bronka pomyka odnośnie śląskiego słownika na początek wyrzuć wątek bo od szukania dostaję bzika. Odpowiedz Link
broneknotgeld Limeryki. Do Azahecy 15.07.07, 22:07 Ech - słowniku godki ślonski forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=8707774 Roztomajte twoje konski Rymym bawiom Ducha jawiom Co szyroki a niy wonski. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki. Do Azahecy 15.07.07, 22:28 O słownik prosiła Alice by z Bronkiem śląskie pisać już wice widziałam taki słownik w Krakowie podobno także bywa w Kudowie może odwiedzisz Sukiennice? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Limeryki. Do Azahecy 15.07.07, 22:36 Jest słownikow godki wiela Teroz szkryfna yno tela Znojda linka Podom rynka Niychej se raduje frela. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki. Do Azahecy 15.07.07, 22:42 Bronek ten słownik ma napisany tylko na forum gdzieś jest schowany gdy da go na początek przymocuje wątek to będzie on często używany. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Limeryki. Do Azahecy 15.07.07, 22:48 Ech - se tako yno zdowo Dyć niywiela tyż przidowo Rym we zocy? Trza mu mocy! Nic że u poczontka SŁOWO. Odpowiedz Link
azaheca Kurki 16.07.07, 01:09 Moja sąsiadka na grzybach była więc na patelni je poddusiła a gdy poczułam ich aromaty podarowała talerz czubaty cudownego smakołyku i nie pali mnie w przełyku to jest kobieta doprawdy miła.. Odpowiedz Link
azaheca Upał 16.07.07, 11:29 Powróciły znów upały właśnie westie dzwonił biały także małe yorki trzy aż z gorąca ronią łzy i sznaucery,chyba cztery im gorąco,do cholery! że chcą do mnie na strzyżenie bo spocone już szalenie telefony oszalały.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Upał 16.07.07, 15:17 Zaległa cisza na forach ludzie o dystrybutorach tylko sobie dzisiaj marzą lub z upału się usmażą każdy pragnie zimnej wody piją wszystko dla ochłody nawet myszy kryją się w norach Odpowiedz Link
azaheca Sake 23.07.07, 13:50 Stoi na oknie sake butelka podarowała kiedyś ją Helka i trochę sake Mario spróbował pół roku temu ją zakorkował może wypije ją Gryfna_Frelka? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Sake 23.07.07, 21:16 Frelka nam wisi kolację a Ty tu takie wariacje sake ją chcesz częstować? lepiej dla Maria zachować może wróci w te wakacje! Odpowiedz Link
azaheca Re: Sake 23.07.07, 21:26 Sake była darowana może niezbyt przemyślana o tym trunku decyzja była za to butelka dla oka miła a ją kupiła Hela kochana.. Odpowiedz Link
alice0553 Romantyczność 24.07.07, 09:30 Romantyczność to czekanie na cudowne ich spotkanie Maria z Adelą naszą kumpelą czy będzie z tego kochanie? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Romantyczność 29.07.07, 11:57 Jak dwa nocne szmaterloki Kerych niy wystraszom ćmoki Se łośmiejom I łogrzejom Bo we rymach niy boroki. Odpowiedz Link
azaheca Limeryk 29.07.07, 12:58 Lepper ciągle mnie zadziwia gdy ze złości twarz wykrzywia lub w płaczliwe uderza tony myślę że jest pomylony małym palcem dziwnie rusza czy w tym palcu jego dusza? cała Polska to podziwia Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 30.07.07, 00:35 Ta_co_ciągle_robi_kpiny albo głupie stroi miny swego miejsca nie znajduje o tym czasem tu rymuje i w tym nie ma żadnej winy Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 01.08.07, 11:33 Nowy miesiąc się zaczyna z płyty wyje Mandaryna wciąż sąsiedzi ją puszczają wszystko wokół zagłuszają może wreszcie pójdę do kina? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Limeryk 03.08.07, 17:53 Jedna frela ze Rybnika Skiż pokuty poszła rzykać Jak se klynkła Zaroz zmiynkła Łoj - trza było juzaś brykać! Odpowiedz Link
cymanon Re: Limeryk 03.08.07, 19:22 Ktosik pozwolenie daje na brykanie. Podoba mi się Gościu ten, takich szukać hen, hen. Ja wiem, że frele muszą chłopów słuchać. Jak z jajkiem się obchodzić, chuchać i dmuchać. A on i tak zawsze jest nienasycony w krytyce. Nawet, jak zero wie, szczególnie w fizyce. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 04.08.07, 19:14 Bronek przepięknie rymuje widać,że słabość do kobiet czuje fraszek wiele im poświęcił może żonę tym zanęcił? Cymanony nie strofuje.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 04.08.07, 19:17 Lubię pisać limeryki to są stałe me nawyki kiedy przez dzień nie rymuję nie za bardzo coś się czuję.. te za oknem dzieci krzyki! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Limeryk 04.08.07, 21:55 Ktoś ło hexach coś tu prawioł Czy se z niymi fest zabawioł? Strzimoł istne Niyzowistne Toż czekajom by se zjawioł. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 06.08.07, 23:30 Wyłączyli mi dzisiaj prąd cała afera wzięła się stąd że licznik na firmę przepisałam nowego kodu gdzieś nie podałam..(( więc była dzisiaj po prostu jatka ale od czego dobra sąsiadka przedłużacz został więc przerzucony i honor firmy mej ocalony a do strzyżenia znów piesków rząd... Odpowiedz Link
djapanazy Re: Limeryk 06.08.07, 23:45 Oj, będziesz teraz bulić za prąd. Nie będziesz wiedziała kiedy i skąd na Twym liczniku, tak duży znalazł się prąd do zapłacenia! Oj,załkasz Ty: "O,jasna cholera" Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 07.08.07, 00:06 Znów Djapanazy rozdaje razy! a jest inna sytuacja dla mnie ta zmiana to jest atrakcja bo mogę rachunki do kosztów wrzucać domu budżetu tym nie zakłócać.. Odpowiedz Link
cykuta_z_marmuru_wykuta Re: Limeryk 07.08.07, 11:41 To strzyżenie pieska, kosztuje, jak moje strzyżenie w Salonie Yves Saint Laurent'a? że tyle zarobisz, że sobie dochody tymi kosztami obciążysz? O kosztach, gdy piszę, mam na myśli czterokrotną cenę prądu. Czy żądają od Ciebie ze Skarbówki Twoje księgi do wglądu? Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 07.08.07, 12:09 Czterokrotna cena prądu to jest powód do ksiąg wglądu? cena przecież jest ta sama to jest plotka,jakaś fama pewnie będzie zmiana rządu! Odpowiedz Link
cykuta_z_marmuru_wykuta Re: Limeryk 07.08.07, 13:07 Za interesy się wzięła, a pojęcia nie ma. Wszystko wrzuca cuzamen do kupy, jak do bigosu pierwiosnki, a kapustę kiszoną do czerwonej zupy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 07.08.07, 13:12 O interesach nie mam pojęcia i nawet nie mam na to zadęcia bo psów ładne strzyżenie to jedyne me marzenie.. i ono właśnie się spełnia przeznaczenie się dopełnia... Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 07.08.07, 13:27 Cykuta trochę miesza szyki czy jakieś robi tu uniki znów zwykłym rymem odpowiedziałam bo przez Cykutę się zapomniałam.. a tu piszemy limeryki! Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryk 07.08.07, 11:57 Zamiast limeryka wpisałam kawałek zwykłego wierszyka! ależ dla mnie jest to wpadka dla prześmiewców mała gratka.. Odpowiedz Link
cymanon Re: Limeryki 07.08.07, 17:42 Myślicie, że w Paryżu on był? bo Notre Dame zobaczył był? a to było San Francisco, gdzie pod górkę jest tam wszystko. Góralem więc został i myśli, że obaczył już syćko. Odpowiedz Link
cymanon Re: Limeryki 07.08.07, 17:56 Elegant z Mosiny poszedł na zaręczyny. Ubrał się jak należy, ancug zawsze na nim leży, lecz bidok zapomniał, do której on szedł dziewczyny. Odpowiedz Link
cymanon Re: Limeryki 07.08.07, 17:58 Poleciał do Kalkuty, kupić sobie buty. Bo passe już są glany a z honorami chce być witany w sklepie, w którym dla żony robi zakupy. Odpowiedz Link
cymanon Re: Limeryki 07.08.07, 18:00 Gospodyni ze Wschowy ma zawsze obiad gotowy. Dla męża w niedzielę, kochankowi zaś ściele sofę w entourage wzorcowy. Odpowiedz Link
cymanon Re: Limeryki 07.08.07, 18:02 Kobiecina z Małej Wólki lubiła zakładać kapturki. Muchomorom brązowe a prawdziwkom czerwone. Teraz czeka na narodzin powtórki. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 07.08.07, 18:15 Szalona Cymanona do limeryków stworzona płodzi chyba je taśmowo zanim zdążę ruszyć głową jej w limerykach nikt nie pokona Odpowiedz Link
djapanazy Re: Limeryki 08.08.07, 07:11 Gdybyś był nawet z betonu i stali, to ten wielkolud i tak Cię powali. Ale to chłopisko, co mieszka w San Francisco, nawet muchy boi się zabić. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 08.08.07, 21:01 Bronek wyjechał wczoraj na wczasy marzył o morzu,śniły się lasy w zasięgu ręki teraz to ma a świeża ryba też nie jest zła już w morzu stopy swoje zanurza temperatura wody troszkę go wkurza może przywiezie rybek zapasy? Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 16.08.07, 00:29 Była sobie biała brzózka piękna była,białoruska lecz nie chciała widzieć Tuska chimeryczna jest ta brzózka a nęciła brzózka Tuska.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki 18.08.07, 22:25 Mam okropnie złe nawyki ludzie słyszą me przytyki by pieseczki swe trymować myć je,czesać,pielęgnować ciągle piszę limeryki Odpowiedz Link