Dodaj do ulubionych

Żakowski - manipulator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:13
red. Żakowski nie waha zaprosić do programu P.Czarzastego by tylko udowodnić
swoją tezę. P.Czarzasty zrobil wiele zlego dla rynku medialnego w Polsce ,
RMF, agora itd. Teza ta brzmiala czy można odebrać licencje radiu maryja. Ja
tego radia nie slucham jak wiele miliony Polaków i kompletnie mnie nie
interesuje. Osobiście uważam że ich słuchaczy nic nie odwiedzie od tego że
Wałęsa to agent , co dla wiekszości obywateli jest nonsensem . Ale do
rzeczy , P. Czarzasty jako czlowiek bardzo inteligentny zauważył , że jak
powstawała TV familijna to z radia tok fm i P. Żakowski jako wybitny
dziennikarz wogole nie protestował.A zostaly wyprowadzone gigantyczne
pieniadze. O ile radio maryja ktorego nie slucham wogole mnie nic nie
kosztuje , to w przypadku TV Familijnej to podatnicy zaplacili za to ze
składek PZU , z oplaty za prąd itd. Wiązalo to sie z realnymi kosztami tych
firm i musialy je zrekompensować zwiekszonymi oplatami , cen ubezpieczeń ,
cen prądu itd. Ale tego ciamkajacy redaktor już nie wymysli.Dla mnie zajmuje
sie calkowicie drugoplanowymi tematami probujac z nich zrobić temat miesiąca.
( koleżanka Olejnik "prosto w oczy " od poniedziałku do czwartku ten sam
temat)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dormibar Re: Żakowski - manipulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:43
      O ile wiem ubezpieczanie sie w PZU nie jest jeszcze obowiązkowe. Jeśli nie
      odpowiadały ci ich stawki miałeś do wyboru kilkanaście innych firm. Ja np.nigdy
      w życiu z usług tej firmy nie skorzystam ponieważ zostałem przez nia oszukany.
      • Gość: zenon Re: Żakowski - manipulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:05
        Gość portalu: Dormibar napisał(a):

> O ile wiem ubezpieczanie sie w PZU nie jest jeszcze obowiązkowe. Jeśli nie
        > odpowiadały ci ich stawki miałeś do wyboru kilkanaście innych firm. Ja
        np.nigdy
        >
        > w życiu z usług tej firmy nie skorzystam ponieważ zostałem przez nia oszukany.

a co to ma do rzeczy chodzi o zasade i tych co placili i placa PZU.

• Gość: Dormibar Re: Żakowski - manipulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:02
          A to że płacą z własnej woli i taki ich widać kaprys.
      • Gość: Pr GW Re: Żakowski - manipulator IP: *.chello.pl 18.03.05, 13:38
        > O ile wiem ubezpieczanie sie w PZU nie jest jeszcze obowiązkowe. Jeśli nie
        > odpowiadały ci ich stawki miałeś do wyboru kilkanaście innych firm. Ja np.nigdy
        >
        > w życiu z usług tej firmy nie skorzystam ponieważ zostałem przez nia oszukany.

PZU jest firma dominującą na rynku i to ona de facto ustala ceny rynkowe.
        Dokładnie tak samo jak TPsa.
        Tak więc, płacąc komu innemu, płacisz stawki na które ma wpływ PZU.
        • Gość: Dormibar Re: Żakowski - manipulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:12
          Po prostu nie chce ci sie poszukać dokładniej. Różnica do 30% nie moze być w
          ten sposób wytłumaczona
          • Gość: Preslaw Re: Żakowski - manipulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:37
            Jak usłyszałm po godz. 8, że panowie Władyka, Lis i Wołek będą dyskutować o
            Wałęsie i jego wojnie a radiem Maryja i wojnie radia Maryja z Wałęsą, to czym
            prędzej radio wyłączyłem, bo temat znudził mnie śmiertelnie. Ileż można!
            • Gość: zdziwiony? Re: Żakowski - manipulator IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 18.03.05, 15:52
              Ja słuchałem od ok. 8.30. Piątki to porażka. Rzygać się chce.
          • Gość: Pr GW Re: Żakowski - manipulator IP: *.chello.pl 18.03.05, 16:29
            > Po prostu nie chce ci sie poszukać dokładniej. Różnica do 30% nie moze być w
            > ten sposób wytłumaczona

Ja od b. dawna nie korzystam z pzu.
            Ale to podmiot dominujący decyduje o rynku, niestety...
            • Gość: wojtal Re: Żakowski - manipulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:40
              a mnie do tej dwójki wybitnych autorytetów brakowało wszystkowiedzącej
              Paradowskiej.
              • Gość: właśnie:) Re: Żakowski - manipulator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka