Gość: Tom'ash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:15 A ja i tak wole Woodstock :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kutach Re: Zakończył się festiwal w Roskilde IP: *.welnowiec.net 03.07.05, 21:34 Kazdy wg. siebie...:) Trzeba sprobowac,zeby potem moc wydawac opinie... Bylo zajebiscie,zawsze chcialem tam jechac i w tym roku sie zrealizowalo...:) Pozdro for all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek M. Skończył się festiwal w Roskilde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:30 Pedzio, znajdź se jakieś forum dla siebie, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hart Re: Zakończył się festiwal w Roskilde IP: *.aster.pl 04.07.05, 07:49 co za ulga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania To ten festiwal, gdzie stratowano paru uczestników IP: *.chello.pl 04.07.05, 10:29 a potem kontynuowano zabawę, parę lat temu? No to, rzeczywiście, wyjątkowa impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Zakończył się festiwal w Roskilde IP: *.chello.pl 04.07.05, 11:04 Nie rozumiem, dlaczego po fenomenalnym londyńskim koncercie prawdziwych gwiazd w ramach Live8 już dzień na głównej stronie portalu GW nie ma o nim ani słowa, natomiast Roskilde występuje dwa razy? W dodatku w postaci tego samego artykułu, w którym Robert Sankowski jakoś tak dziwnie unika pisania o muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresden Dolls DRESDEN DOLLS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:48 Nigdy bym nie wpadł na to, że Dresden dolls to połączenie metalu i hard core z post rockiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi na przystanek woodstock przyjezdza 4x wiecej ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:19 na przystanek woodstock przyjezdza 4x wiecej ludzi :) to jest najwiekszy koncert na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek przystanek woodstock to muzyczny chłam IP: *.crowley.pl 04.07.05, 13:43 ja czekam już na Open'er w Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi Re: na przystanek woodstock przyjezdza 4x wiecej IP: *.dw.lublin.pl 04.07.05, 15:40 ale muzycznie to skansen pseudo bluesy i polo rock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Re: Zakończył się festiwal w Roskilde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:21 No wszystko rozumiem, ale z tym chwaleniem The Dresden Dolls a szczególnie niesamowicie miernego głosu Amandy toś chłopie mocno przesadził. Miałem okazję w tym roku posłuchać tego zespołu na żywo przed NIN w Londynie oraz na Hurricane i muzycznie to jeszcze jest ciekawie. Przyjemność słuchania kończy się w momencie, kiedy Amanda zaczyna niby śpiewać. Ponadto grupa, która na 30 minut grania poświęca prawie połowę tego czasu na aż dwa nie swoje utwory nie świadczy dobrze o jakości twórczej zespołu. Więcej obiektywizmu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Zakończył się festiwal w Roskilde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:55 Nie można porównywać festiwalu w Roslikde z naszym Woodstock. Przede wszystkim dlatego,że Roskilde oferuje nam dostęp do artystów wykonujących róznego rodzaju muzykę począwszy od hip hopu skończywszy na muzyce etnicznej. Poza tym są tam gwiazdy oraz zespoły debiutujące które lada "chwila" mogą stać się bardzo znane. Niestety Woodstock to całkowite zaprzeczenie festiwali europejskich o podobnej frekwencji obydwających sie w wakacje w całej Europiej.Na dodatek dobór grup na Woodstock o ile wiem dokonuje sam Owsiak i jest to całkowita cepelia i skansen. Dlatego moim zdaniem sam Woodstock nie ma przed sobą wielkiej przyszłości o ile nie otworzy się na inne grupy i będzie bardziej eklektyczny. Moim zdaniem takim festiwalem może sie stać Haineken Open'er w Gdyni który w tym roku ma rewelcyjny line-up. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Zakończył się festiwal w Roskilde IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 22:49 stary, zrob swiatu przysluge i umyj sobie uszy. albo obetnij palce. ludzie tacy jak ty psuja dobre imie muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezportek Festiwal w Roskilde, komercyjna szmira dla meneli IP: 63.146.250.* 04.07.05, 21:43 Pisanie o muzyce w kontekscie Roskilde to jakby awansowac szympansie bazgranie do sztuk plastycznych (tez juz zreszta mialo miejsce). Przepis na zarobek jest prosty - zebrac w jednym miejscu najdurniejsze prole, ogluszyc decybelami produkowanymi przez nacpanych klezmerow, sprzedac jak najwiecej piwa, marychy i koszulek z leninem czy innym idolem antyglobusow. Kasa dzwoni, cent do centa dokladamy, niedorozumy lapia trypra i maja radoche. Proletariat zawsze wariat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm Re: Festiwal w Roskilde, komercyjna szmira dla me IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 22:46 gdybys wiedzial o czym mowisz, i gdybys kiedykolwiek w ogole tam byl, wiedzialbys, ze CALKOWITY DOCHOD Z FESTIWALU JEST PRZEZNACZANY NA CELE CHARTYTATYWNE. roskilde festival zostal rozpoczety jako impreza charytatywna i tak tez jest kontynuowany. wyladuj agresje gdzies indziej,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qubak łączące metal i hard core z post rockiem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:17 coraz bardziej się w tym gubię... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c'mon Re: Zakończył się festiwal w Roskilde IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 05.07.05, 20:03 tak sie sklada ze ja tam tez byłam... i jak mozna w ogole porownywac woodstock z roskilde...hhahaaha na woodstocku graja co rok te same kapele..to jest nudne .. na roskilde jest zupelnie inny klimat..i ogolnie duzo lepiej:) mam nadzieje ze zobaczymy sie tam za rok:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś