intgar 26.10.05, 19:20 Dla mnie to jest skandal. Jesli na początku kadencji powstają takie kwiatki jak wicemarszałek Leper, mam gęsią skórkę na mysl co będzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pis Re: Vice Leper come back! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:09 a dziękujemy za to PO, które zachowuje się jak małe dziecko. Niestety mama (wyborcy) nie kupili lizaka, więc PO krzyczy, kopie gryzie... ehh.. a ja myślałem że ta paritia jest poważną formacją, widać że jest wśród nich dużo, ludzi dla których liczą się układy i stołki. trzeba się zmierzyć z prawdą... PO przegrało, ale liczyliśmy że zdudują wraz z PiS nową polskę, ale widać że egoizm, partynictwo i prostactwo prezentowane przez "elity" doprowadziło do wyboru leppera... no cóż. czy myślicie że PO wygra przedterminowe wybory... niema mowy, bo tusk i rokita pokazali pazerne twarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan23 Re: Vice Leper come back! IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 26.10.05, 22:40 Totalny belkot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Vice Leper come back! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:25 Nie dostali lizaka więc zabierają swoje zabawki i wynosza się na swoje podwórko. Tam chcą odgrywać najmądrzejszych , najpiękniejszych i takich których rodowód wywodzi się z UW. Czym to dla tamtych się skończyło - wiemy, oni chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb po glosowalo przeciw lepperowi a pis za IP: *.aster.pl 26.10.05, 23:48 po glosowalo przeciw lepperowi a pis za a wiec to pis splaca dlugi z kampanii wyborczej naobiecywali bzdur i gruszek na wierzbie i nie dziwie sie platformie ze nie chce wchodzic do rzadu ktory ma wprowadzac takie bzdury jak specjalne paliwa rolnicze, ubezpieczenia od bezrobocia czy coroczną waloryzacje rent i emerytur szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Vice Leper come back! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:47 Czy Leper może być Vice? Odzywa sie duża ilość głosów na nie.Ludziska psioczą , krytykują, przypisujac Leperowi wszystko co najgorsze. Ale jest faktem , ze wiele milionów ludzi wypowiedziało się za Samoobrona i jej szefem. Ja wiem to ciemnogród podatny na populizm. Ale skoro miliony wyborców tak demotratycznie zadecydowało to co? o jego niebycie ma teraz zadecydować kilkadzesiąt "światłych". Chyba tak nie powinno być? Jeszcze jedno, ja nie jestem jego zwolennikiem ale szanuję demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś