IP: *.chello.pl 07.02.06, 21:56
tak sie zastanawiam - czy ktos w ogole slucha tego "radia" ????
bo ja probowalem i....porazka niestety!!!!
te wszystkie panny silace sie na usmiech i radosc a przez to tak sztuczne ze
az zal czlowiekowi biedaczek....i ta muzyka wymieszana w skandaliczny
sposob!!!! z tego co mozna wszedzie zauwazyc to sporo kasy w promocje wtopili
ale jakos nigdzie nie spotkalem sie z tym zeby to radio gralo a i moi znajomi
mowia ze to kicha i nie sluchaja - ale moze ktos z was jest innego zdania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sloneczny123 Re: roxy fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:23
      co to lasek to musze przyznac ze usmiech maja sztuczny. Co do muzy to jest
      zdecydowanie lepsza niz w innych stacjach lokalnych. Przynajmniej nie ma HH a to
      dla mnie wazne... Zreszta Roxy słucham od 13-tej a wtedy juz sami faceci:)
      • Gość: tajger Re: roxy fm IP: *.chello.pl 08.02.06, 00:55
        roxi jest ok, zbyt złośliwa krytyka.
        nie wiele różni sie stylem prowadzenia o innych, a muza jak dla moze być.
        Lepiej się tego słucha niż EskiRock - takie moje subiektywne zdanie.
        Ale charakture Antyradia mieć nie będzie.
        Nie o to jednak chodzi twórcom radia.
        Pozdr.
        P.S. Juz kilk arazy w Warszawie w sklepie czy w taxi było włączone roxy fm,
        więc ktoś słucha.
      • wiemalenicniepowiem Re: roxy fm 08.02.06, 15:25
        Gość portalu: Sloneczny123 napisał(a):

> co to lasek to musze przyznac ze usmiech maja sztuczny.
        Ciekawi mnie to , skąd Ty to wiesz, to nie TV, więc ja Cię proszę.

Zreszta Roxy słucham od 13-tej a wtedy juz sami faceci:)
        ten usmiech na końcu mówi mi, że Ty tylko na facetów czekasz oh Ty ;>
    • Gość: gh67 Re: roxy fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:15
      Ja słucham. To typowe radio do słuchania w tle, w trakcie robienia czegoś.A jako takie dużo lepiej się sprawdza niż RMF czy Zet, nie wspomijnając o drEsce. No i lokalność ma na zadowalającym poziomie.
      • viking73 Koszmarny był ten pan na bilboardzie 08.02.06, 14:34
        ze słuchawkami na uszach i niespecjalnie wzbudzajacym zaufanie spojrzeniem i
        uśmiechem. Nie pożyczyłbym mu nawet 10 zł. a nie żebym miał słuchać polecanego
        przez niego radia;)
        Teraz pana okołotrzydziestoletniego zastąpiła okołdwudziestoletnia
        (zbuntowana?) pani z gitarą. Chyba zaczęli celować w inny target.
        Zresztą nie wiem. Nie słucham.
        • Gość: tik Re: Koszmarny był ten pan na bilboardzie IP: *.crowley.pl 08.02.06, 15:07
          Ty chyba pomyliłeś reklamę Trójki (sprzed 2 lat) z Roxy.
          Ach Ci uważni słuchacze ;)
          • viking73 Re: Koszmarny był ten pan na bilboardzie 08.02.06, 15:11
            Nic nie pomyliłem. Roxy FM 103.8 Kraków. Pan ze słuchawkami na uszach, włosy
            półdługie, w bluzie wyciętej w szpic, głupkowato się uśmiechający.
            Na billboardzie Trójki sprzed dwóch lat (jeśli o tym samym billoboardzie
            myślimy) pan ze słuchawkami był łysy.
            • Gość: nowy "radio" koszmarek IP: *.chello.pl 08.02.06, 19:43
              dla mnie to sieczka a nie radio, moze i lepsze od eski rock - ale umowmy sie,
              eska rock to dno! a roxy fm niewiele lepsze! zdarzaja im sie fajne kawalki, ale
              dlaczego przeplatane sa takimi syfami? kilka razy z najlepszymi checiami
              chcialem posluchac i nawet przez pare minut dalo sie wytrzymac bez zgrzytania
              zebami, az tu nagle wyskoczyli z jakas muzyczna sieczka....po co? nie moga byc
              konsekwentni?musza byc jak rmf i inne badziewia?
              no i te dj-ki....pewnie fajnie dziewczyny, ale do radia to sie nie nadaja!
              slodkie-idiotki - pewnie tak im kaza i to jest przykre, ze wszystkie sa takie
              same! przeciez to slychac ze one udaja kogos innego!jednak antyradio z tej
              calej pseudoradiowej sieczki jest najlepsze, co wcale nie znaczy ze dobre:)
    • Gość: Gościuuu Re: roxy fm IP: 172.28.252.* 09.02.06, 02:00
      Ja slucham Roxy FM i jest OK. To może zróbmy liste ulubionych prezenterow...
      kogo lubicie sluchac??
      • wiemalenicniepowiem roxy fm 09.02.06, 11:34
        całkiem przyjemny głosik ma ta nmowa panna, Dominika niestety nie pamiętam
        nazwiska.
        • Gość: lasse Re: roxy fm IP: *.chello.pl 09.02.06, 21:13
          o nie! wlasnie ta panna jest najgorsza! sztuczna z do bolu ucha! sztuczny miod
          az wylewa sie z glosnikow
          • wiemalenicniepowiem Re: roxy fm 10.02.06, 13:46
            każdy mierzy własną miarką
            • Gość: LukasFM Re: roxy fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:28
              Roxy FM to najlepsze radio w Polsce. CO wy takiego zlego w nim widzicie?? A
              Dominika Sygiet to najlepsza prezenterka radiowa w Polsce i w cale nie jest
              sztuczna :)
    • maple_leafs Re: roxy fm 24.02.06, 14:26
      Słucham tego radia od ostatniego poniedziałku. Ponieważ jestem radiomaniakiem,
      który włącza radio od kiedy wstanie z łóżka, w pracy, w samochodzie, a i
      wieczorem przed snem - to poznałem ramówkę dość konkretnie. Nie pamiętam co
      prawda prowadzących z imienia i nazwiska ale wiem jedno na pewno, że nie są
      tacy absorbujący kiedy nie trzeba tzn. w godzinach pracy. A bardzo dobre
      wrażenie zrobiła na mnie audycja po 20 wieczorem, naprawdę dawno w radiu nie
      słyszałem takiej dobrej muzycznej audycji.
      Mam co prawda kilka zastrzeżeń - pierwszy dotyczy muzyki. generalnie jest ok,
      albo nawet lepiej - niektóre piosenki (szczególnie te które ostatnio się
      ukazały) męczą na antenie aż do przesady. Lubię Kult i wszystko ok ale jak się
      słyszy "Kocham cię a miłością swoją" 8 razy w ciągu 8 godzinnego dnia pracy do
      już przesada. Nie uwierzę że brakuje im płyt.
      Drugie zastrezenie dotyczy serwisów informacyjnych. Radio to nie tylko muzyka i
      parę konkursów na antenie. To tez informacje. Dziwie się że w radiu którego
      właścicielem jest największy polski koncern medialny ma takie słabe wiadomości.
      np. dziś o medalu dla polski na igrzyskach dowiedziałem się z internatu a w
      wiadomościach w radiu podali to przynajmniej 1,5 h później. W sumie powiedzieć
      trzeba że roxy fm to ta sama firma co gazeta.pl i gazeta wyborcza, nawet
      siedzibę mają w tym samym miejscu, a to powinno zobowiązywać. Nie da się
      zbudować marki dobrego radia na samych plakatach na mieście, trzeba trochę
      zainwestować w coś więcej niż w płyty, w ludzi (reporterów i serwisantów) też.
    • Gość: jano Re: roxy fm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 22:33
      jak słyszę te panienki zapowiadające muzykę to żygać się chce...próbuja robic
      konkurencje Antyradiu a skończą jak Nowy Dzień robiacy konkurencje Faktowi i
      Superekspresowi..Agora już dawno zniszczyła radio w POLSCE i dalej brnie przez
      las z tym,że świeczka coraz krótsza i miejmy nadzieję szybko zgaśnie!
    • Gość: redoks Re: roxy fm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 23:26
      A propos serwisów...nikt oprócz RMF-u nie chce inwestować w newsy..bo to
      podobno nikogo nie interesuje już nawet ZET-ka odpuściła to co sie dziwić małym
      stacjom..podobno w badaniach wychodzi ,że wiadomości nie generują słuchalności
      stacji..moim zdaniem nic bardziej mylnego..to błąd..stacja ,która chce sie
      liczyć na rynku musi mieć dobry newsroom...rzeczywiście małe stacje tego nie
      maja bo nie ma na to kasy..trudno robic serwisy na poziomie kiedy wiadomosci
      obsługuja dwie osoby na dobę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka