Dodaj do ulubionych

Zabiłem go wreszcie!!!

10.02.06, 13:25
Dopadłem tego typa którego żona poszukuje w reklamie Elektro Worlda.
szukałem już od kilku dni, poznałem po niebieskiej kurtce i kaszkiecie na
głowie. Wyprowdziłem kopa w podbródek ,poprawiłem z głowki i dla pewności
dokończyłem tulipanem z butelki po coca coli. Pani niech już sie nie fatyguje
poszukiwaniami męza.
Obserwuj wątek
    • Gość: DamaKier Re: Zabiłem go wreszcie!!! IP: *.pl 10.02.06, 14:39
      Bardzo się cieszę, serdecznie gratuluję! Też go nienawidziłam! :)
      • czerwony_sen Re: Zabiłem go wreszcie!!! 10.02.06, 14:45
        no to po reklamie :)
        • Gość: toyayurek Re: Zabiłem go wreszcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:48
          być może zauważyłeś, jak wygląda taki kaszkiet?
          • Gość: Czerwiec 14 Re: Zabiłem go wreszcie!!! IP: *.iel.waw.pl 10.02.06, 14:52
            Nie kupuj takiego samego, bo będziesz następny w kolejce (-:.
            A "srul'owi" też dziękuję.
      • Gość: oburzony :) Re: Zabiłem go wreszcie!!! IP: *.toya.net.pl 10.02.06, 16:57
        Damo Kier!! Nienwiść jest niepoprawna politycznie - Najliej wie o tym Kubuś
        Janiszewski -Propagator Toerancji Inaczej
    • Gość: jacuś Re: Zabiłem go wreszcie!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 15:11
      Ulżyło mi :)
    • Gość: qqq drogi Srulu, wszyscy sa Ci wdzieczni IP: *.fuw.edu.pl 10.02.06, 15:15
      trzeba tylko teraz zatłuc tę hałaśliwą babę, bo niestety nadal się drze.
      Obawiam się, że jak nadal tak będzie to trzeba będzie zmienić radio.
      • czerwony_sen Re: drogi Srulu, wszyscy sa Ci wdzieczni 10.02.06, 15:52
        może przeczyta post Srul'a
        i przestanie wrzeszczeć
        • Gość: no to Re: drogi Srulu, wszyscy sa Ci wdzieczni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 15:58
          jest histeryczka, nie przestanie. Zwłaszcza, że jest zakontraktowana.
    • Gość: qaz Re: Zabiłem go wreszcie!!! IP: *.chello.pl 10.02.06, 15:19
      Srulu źle zrobiłeś, ten facet nie był niczemu winien. On wyszedł z domu bo z tą
      babą nie mógł wytrzymać. Masz człowieka na sumieniu a ta baba dalej wrzeszczy
    • Gość: zleceniodawca Zajmij się teraz Kubusiem J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:37
      Jego głupota jest niebezpieczna dla otoczenia.
      • Gość: oburzony Re: Zajmij się teraz Kubusiem J. IP: *.toya.net.pl 10.02.06, 17:00
        Święte słowa "zlecenodawco" :)
      • Gość: zyga Re: Zajmij się teraz Kubusiem J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:04
        Kubusia zostaw w spokoju bo znowu cały dzień będzie płakał i użalał się nad
        miejszościami do których mam nadzieję należy.Nazwie cie ksenofobem i faszystą.
        • Gość: DamaKier Re: Zajmij się teraz Kubusiem J. IP: *.pl 10.02.06, 17:10
          A czemu masz nadzieję, że Kubuś J. należy do mniejszości? - uważasz, że
          mniejszości jest za mało?
          • srul Re: Zajmij się teraz Kubusiem J. 10.02.06, 18:00
            damo najdroższa, Kubuś całym swoim jestestwem manifestuje przynależnośc do co
            najmniej dwóch mniejszości, wystarczy wsłuchać sie w jego mantry klepane do
            znudzenia o ksenofobii, homofobii, antysemityźmie. Ale mam dla niego fatalną
            wiadomość, należy też do jednej większości, bo jak zauwważył kiedyś kardynał
            Richelieu: "jedyna wiekszość jaka istnieje to idioci".
            • Gość: DamaKier Re: Zajmij się teraz Kubusiem J. IP: *.pl 10.02.06, 18:21
              Nie chce mi się dyskutować o Kubusiu, bo Kubuś sam w sobie nie jest dla mnie
              szczególnie interesujący. Ciekawiło mnie dlaczego Ty masz nadzieję, że
              mniejszości będą wystarczająco duże i o to pytałam. Nawiasem mówiąc, to reguła
              na tym forum, że jak się kogoś o coś zapyta, to odpowiedź jest na zupełnie inny
              temat.
              • srul Re: Zajmij się teraz Kubusiem J. 10.02.06, 18:32
                Ciekawiło mnie dlaczego Ty masz nadzieję, że
                > mniejszości będą wystarczająco duże i o to pytałam

Może dotyka mnie amnezja ale nie przypominam sobie żebym w którymkolwiek
                miejscu taką nadzieję wyraził.To ze Kubuś jest mało interesujacy to fakt ale za
                to irytujacy.
                • Gość: DamaKier Re: Zajmij się teraz Kubusiem J. IP: *.pl 11.02.06, 13:21
                  > Może dotyka mnie amnezja ale nie przypominam sobie żebym w którymkolwiek ...

Pomyliłam Cię z "Zygą", przepraszam.
              • Gość: toyayurek kaszkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:32
                dobra, ale czy ktoś mi w końcu wyjaśni co to jest ten cholerny kaszkiet?
                • Gość: elokwentny mim Re: kaszkiet IP: *.chello.pl 10.02.06, 18:51
                  kaszkiet, jak właśnie sprawdziłem w wyszukiwarce grafiki to taka czapka z
                  daszkem w stylistyce międzywojennej i powojennej. Tył wyższy a przód zniżajacy
                  sie i zachodzący na daszek. Ostatnio przeżywa pewien renesans nawet wsród
                  małolactwa ale obowiązkowo zze snaczkem nike'a lub adidsa
                • Gość: no to Re: kaszkiet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 19:15
                  > dobra, ale czy ktoś mi w końcu wyjaśni co to jest ten cholerny kaszkiet?

zobacz
                  lniane.pl/product_info.php/products_id/136
                  • Gość: toyayurek Re: kaszkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:25
                    dzięki za kaszkiet teraz zróbcie coś z tym facetem od durnych teleturniejów co
                    udaje, że w wolnych chwilach nie robi niczego poza praniem, nie wiem jak Wy,
                    ale ja zacząłem wybierać towary, których nikt nie reklamuje, nie wszyscy
                    wiedzą, że "HERO" to to samo co "WRANGLER" tyle tylko, że za 1/3 ceny drugiego
                    podobnie z "MAVERICKIEM" i "LEVISEM" czy z "CHANNEL" i nie znając francuskiego
                    napiszę po polsku 'BURŻUA", może ktoś zna podobne towary gdzie to samo jest
                    sprzedawane za część ceny towaru reklamowanego - z chęcią skorzystam
                  • Gość: Czerwiec 14 Re: kaszkiet IP: *.chello.pl 11.02.06, 14:08
                    Witajcie Szanowni "Kaszkieciarze"!

Nie zgadzam się z "lniane.pl".
                    To co oni pokazali i nazwali "kaszkiet", to jest "cyklistówka" -
                    według (mnie) i słownika języka polskiego:

kaszkiet m IV, D. -u (-a), Ms. ~ecie; lm M. -y
                    «sztywna czapka męska z daszkiem i szerokim, okrągłym denkiem; w XIX w. nakrycie
                    głowy używane przez żołnierzy, chroniące przed cięciem pałasza, rodzaj hełmu»

cyklistówka ż III, CMs. ~wce; lm D. ~wek
                    «okrągła płaska czapka sportowa z daszkiem»

oraz podobne definicje wg słownika wyrazów obcych:

kaszkiet
                    sztywna czapka męska z daszkiem; w XIX w.: nakrycie głowy ze skóry lub filcu
                    używane przez żołnierzy, chroniące przed cięciem pałasza
                    <fr. casquette>

cyklistówka
                    okrągła, płaska czapka sportowa z daszkiem
                    <od cyklista>

To definicje, a wygląd - wg mnie czapka podobna do dżokejki albo do "degolki",
                    tylko niższa.

Życzę zadowolenia z doboru odpowiedniej czapki.

• Gość: Swawolny Rabin Re: kaszkiet IP: *.chello.pl 11.02.06, 14:39
                      Ja nie chce nic sugerować ale w reklamach na antenie tego Radia Erewań im
                      Lesława Maleszki powinny pojawiać sie osoby w innych nakryciach głowy. Nie
                      mniej gustowne i praktyczne co kaszkiet a bardziej korespondujace z sympatiami
                      ojcow redaktorów byłyby np jarmułki czy mycki w kolorach tęczy. Ewentualnie
                      dopuszczalne byłyby papachy lub szpiczaste czapki uzywane w latach rewolucji
                      październikowej, nie pomnę jak sie zwały, dla wiekszego szyku proponuje
                      zwieńczyć je pawim piórem.
                      • michnischerbeobachter Re: kaszkiet 12.02.06, 20:39
                        dobra koncepcja ale czy to nie czasem, nie daj Boże homofobia czy, strach
                        pomyśleć...antysemityzm???
                        • Gość: toyayurek Re: kaszkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 09:56
                          czy homofobia jest równoznaczna z zoofilią?
                          • posik Re: kaszkiet 13.02.06, 11:27
                            zoofilię mogą Ci redachtory wybaczyć bo mieści się to w granicach szeroko
                            pojętej wolności, równości i tolerancji ale homofobii i antysemityzmu nigdy w
                            życiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka