capribb 24.02.06, 20:19 Na jaki zakresie znajdę stacje anglojęzyczne pomocne w nauce jezyka? Moze BBC. Poradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka_h Re: Stacje anglojęzyczne 25.02.06, 20:47 a nie lepiej wlaczyc sobie bbc albo cnn z netu? w radiu bis jest audycja dla uczacych sie jezykow, bodajze w godzinach 13-15... ale to chyba dla ludzi dosc poczatkujacych- w kazdym razie sprobowac nie zaszkodzi, nowe zwroty zawsze sie przydadza;) Odpowiedz Link Zgłoś
capribb Re: Stacje anglojęzyczne 26.02.06, 21:42 Dzieki za porade. Niestety w ciagu dnia mam dostep raczej do radia a nie netu wiec to mnie intetresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
makosm1 Re: Stacje anglojęzyczne 27.02.06, 08:56 capribb napisała: > Niestety w ciagu dnia mam dostep raczej > do radia a nie netu wiec to mnie intetresuje. Jeśli to radio ma zakres fal krótkich to nie widzę problemu. Tu jest program BBC i wykaz częstotliwości, na większości których odbior jest znakomity: tinyurl.com/errws Good listening! Odpowiedz Link Zgłoś